PDA

View Full Version : Direct X Or OpenGL in C#.net

benyamin_pc
یک شنبه 08 مرداد 1385, 15:15 عصر
سلام هر کی هر چی در رابطه با این تاپیک تو زبان سی شارپ یا سی می دونه لطفا بگه
چطور یه فایل که محتوای 3د داره رو میشه کشید تو محیط برنامه نویسی و ازش استفاده کرد
از الگوریتم direct x ya open gl از اینکه به جزییات شی سه بعدی چجوری میشه با برنامه نویسی دسترسی داشت اونها رو تغییر داد و خلاصه تسلط به یک شی سه بعدی مثل یه آبجکت برنامه نویسی:متعجب:
ممنون:لبخند:

Valadi
یک شنبه 08 مرداد 1385, 20:20 عصر
در زبان دلفی برنامه نویسی 3 بعدی آسان تر از آب خوردن است و فقط با توابع API کار میکنی
:چشمک: :چشمک: :چشمک: :چشمک: :چشمک: :چشمک: :چشمک: :چشمک:

benyamin_pc
یک شنبه 08 مرداد 1385, 20:26 عصر
ولی من با سی شارپ می خوام بدونم!

aidinwashere
دوشنبه 09 مرداد 1385, 03:06 صبح
میدونی که مطرح کردن یک سوال در چند بخش خلاف مقررات است؟

benyamin_pc
دوشنبه 09 مرداد 1385, 12:35 عصر
آخه این قسمت رو بعد دیدم
و فقط مخصوص بازی سازی سه بعدیه

kochol
سه شنبه 10 مرداد 1385, 16:42 عصر
سلام
بالاخره ما اصلا نفهمیدیم سوال چی هست فرق دایرکت ایکس و اپن جی ال می خوای یا نحوه نمایش یک شکل سه بعدی از یک فایل.
برای این کار باید از فرمت فایل های سه بعدی سر در بیاری که مشخصات نقطه ها و تکستچر ها و یا انیمیشن ها رو بخونی و ازش رندر بگیری.

benyamin_pc
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 02:39 صبح
چطور یه فایل که محتوای 3د داره رو میشه کشید تو محیط برنامه نویسی و ازش استفاده کرد

از اینکه به جزییات شی سه بعدی چجوری میشه با برنامه نویسی دسترسی داشت اونها رو تغییر داد و خلاصه تسلط به یک شی سه بعدی مثل یه آبجکت برنامه نویسی

aidinwashere
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 02:52 صبح
دیدی گفتم؟

benyamin_pc
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 02:55 صبح
در حقیقت همون طوری که یه دایره میکشیم و باهاش تو محیط برنامه نویسی کار می کنیم
چجوری میشه از یه کره استفاده کرد؟؟
البته من نمی خوام خودم اون کامپایلرم طراحی کنم که کره رو مثلا با سی شارپ بکشم و بعد باش کار کنم می خوام مثلا یک کره ای که با تری دی مکس کشیدم رو بیارم تو سی شارپ و باش کار کنم البته تقریبا اینجوری خودتون که واردین اگه میشه راهنمایی کنین

kochol
یک شنبه 29 مرداد 1385, 19:36 عصر
تو می تونی از موتور های سورس باز اماده برای این کار استفاده کنی مثل irrlicht

AiatAzizi
یک شنبه 26 شهریور 1385, 21:16 عصر
من که چیزی نفهمیدم

kochol
یک شنبه 26 شهریور 1385, 22:18 عصر
سلام
من که خودم هم نفهمیدم سوال اصلی چی بوده ولی اگه سوالی داشتی که من بلد بودم در خدمتم.