PDA

View Full Version : تورو خدا کمکم کنید !!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:

lost angel
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:25 عصر
سلام بروبکس
خوفید ؟؟؟؟
من علاقه شدیدی به یادگیری برنامه نویسی دارم
ولی نمبدونم از کجا شروع کنم
از هرکیم که پرسیدم گفتن برو ویژوال بیسیک 6 رو یاد بگیر
حالا میخواستم بدونم که این نرم افزارو باید از کجا دانلود کنم و چه جوری باید شروع به یادگیری کنم

ممنون میشم کمکم کنید

zerobit-ltd
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:30 عصر
برو انقلاب، کتاب آموزش VB در 21 روزو بخر.
بعد یه سی دی visual studio 6 بخر.
آخر سر هم شروع کن.

lost angel
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:33 عصر
این کتابی که گفتی به صوذت pdf نیست الان که دانلود کنم ؟؟؟؟ نرم افزار چطور ؟؟؟؟
من ای دی اس ال دارم و راحت میتونم دانلود کنم

powerboy2988
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:36 عصر
چون خیلی برنامه نویسی دوست داری و می خوای این راهو ادامه بدی دنباله ویژال بیسیک نرو ، به نظر من C رو یاد بگیر بعدش هم برو دنباله++Visual C هر کاری که بخوای میتونی باهاش انجام بدی یعنی هر چی فکر کنی
حالا ببین بقیه دوستان چه نظری دارن و در پایان سعی کن با چشم های باز و منطقی درست برنامه نویسی کنی سعی کن وقتی می خوای یه برنامه بنویسی حالا به هر زبانی ببینی ورودی برنامه چی هست ، چی کاری می خوای روی داده های برنامه انجام بدی ، از چی می خوای خروجی بگیری
سعی کن سورس های دیگران رو نگاه کنی و بتونی بفهمی

zerobit-ltd
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:42 عصر
چون خیلی برنامه نویسی دوست داری و می خوای این راهو ادامه بدی دنباله ویژال بیسیک نرو ، به نظر من C رو یاد بگیر بعدش هم برو دنباله++Visual C هر کاری که بخوای میتونی باهاش انجام بدی یعنی هر چی فکر کنی
حالا ببین بقیه دوستان چه نظری دارن و در پایان سعی کن با چشم های باز و منطقی درست برنامه نویسی کنی سعی کن وقتی می خوای یه برنامه بنویسی حالا به هر زبانی ببینی ورودی برنامه چی هست ، چی کاری می خوای روی داده های برنامه انجام بدی ، از چی می خوای خروجی بگیری
سعی کن سورس های دیگران رو نگاه کنی و بتونی بفهمی

نظر دوستمون عالیه.
ولی اگه قرار شد بری سمت C ، خب چرا C# نه؟

zerobit-ltd
یک شنبه 01 بهمن 1385, 14:43 عصر
این کتابی که گفتی به صوذت pdf نیست الان که دانلود کنم ؟؟؟؟ نرم افزار چطور ؟؟؟؟
من ای دی اس ال دارم و راحت میتونم دانلود کنم

نه، pdf نداره.

M-Gheibi
یک شنبه 01 بهمن 1385, 15:33 عصر
کاربر گرامی:

پرسشی که شما مطرح کرده اید قبلا در یک تاپیک دیگر پاسخ داده شده است.

لطفا از امکان جستجوی (http://barnamenevis.org/forum/search.php) سایت استفاده کنید تا سریع تر پاسخ خود را بیابید.

ضمناً از این به بعد عنوان مناسبی (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=292810) برای تاپیک‌های ارسالی انتخاب کنید !
با تشکر،
M-Gheibi