PDA

View Full Version : چطور میشه پسورد DBF که با Clipper کد شده رو برداشت



RealDream
سه شنبه 03 مهر 1386, 14:19 عصر
برام مشکلی پیش اومده و مجبورم بانک اطلاعاتی ام رو با بانک اطلاعاتی نرم افزارم یکی کنم اما نرم افزار من از بانک کد شده پشتیبانی میکنه راهی هست که پسورد رو پیدا کرد و دویاره رو فایل گذاشت ؟

jafari1
سه شنبه 01 آبان 1386, 20:05 عصر
سوال بسیار نامفهوم است

RealDream
چهارشنبه 02 آبان 1386, 08:35 صبح
سوال بسیار نامفهوم است

واضح ترش اینه که با Clipper میشه رو بانک های اطلاعاتی پسورد گذاشت یا به عبارتی رمز دار کرد . حالا برای پیدا کردن این رمز من مشکل دارم . به همین راحتی .

jafari1
دوشنبه 15 بهمن 1386, 20:12 عصر
با تغییر در header دیتابیس فایل باز میشود

RealDream
سه شنبه 16 بهمن 1386, 12:40 عصر
با تغییر در header دیتابیس فایل باز میشود

من میتونم بازش کنم مسئله اینه که چون رمز دار شده دیتا ها اونی نیستن که نشون میده

najafzade
دوشنبه 29 بهمن 1386, 10:09 صبح
با سلام به اساتید
من یک Databse از نوع DBF دارم که خود متنش رمز گذاری شده.
یعنی وقتی DB رو باز میکنم کدهای نامشخص نشون میده . ولی وقتی با برنامه Run میشه همش رو خوب نشون میده.

البته برنامش Fox تحت ویندوزه.
:عصبانی:

اگه میشه راهنمائی فرمائید

r.ghost
دوشنبه 06 اسفند 1386, 23:12 عصر
آقای حسنی من روش کار کردم منم مشکل شما رو دارم
فقط می دونم که یه کد 8 رقمی هستش