View Full Version : حذف اسکرول عمودی صفحه
honey_sr
دوشنبه 15 بهمن 1386, 08:20 صبح
وقتی که از لینک به یک موضوعی که داخل خود صفحه است استفاده می کنیم چطور باید اسکرول عمودی صفحه رو حذف کنیم ؟؟ :متفکر:
raravaice
دوشنبه 15 بهمن 1386, 10:10 صبح
<style type="text/css">
html,body {
overflow-y:hidden;
}
</style>
manager_66
جمعه 18 شهریور 1390, 02:15 صبح
چرا من وقتی کد overflow-y | overflow-x رو میزنم خطا میده و میگه دستورات ناشناختست؟!
manager_66
جمعه 18 شهریور 1390, 12:32 عصر
یا مثلا دستوری مثل text-shadow رو که استفاده میکنم یک خط زیرش میکشه ! ولی کارش رو انجام میده .چه دلیلی داره؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟ کد خاصی رو باید اضافه کرد که این کدها رو بشناسه؟
75087
farhadfery
جمعه 18 شهریور 1390, 15:42 عصر
یا مثلا دستوری مثل text-shadow رو که استفاده میکنم یک خط زیرش میکشه ! ولی کارش رو انجام میده .چه دلیلی داره؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟ کد خاصی رو باید اضافه کرد که این کدها رو بشناسه؟
75087
من الان تو دریم ویور زدم خطا نگرفت. شاید ide که با ان کار می کنید. این دستور را نمی شناسه.
manager_66
جمعه 18 شهریور 1390, 16:19 عصر
من از net beans 6.7.1 استفاده میکنم / علاوه بر مشکلات گفته شده یک مشکل دیگه هم باهاش دارم . میخواستم ببینم پلاگین یا نرم افزار دیگه ای هست که این مشکلو حل کنه . با نوشته های فارسی مشکل دارم . تو نرم افزار نشون میده و میتونم باهاشون کار کنم مشکلم تو ویرایش کردنشونه . مقلا وقتی یک متن زیادی رو مینویسم و میخوام یکجاییش رو انتخاب و حذف یا ویرایش کنم نمیشه و همش متن متحرک میشه و نوشته به هم میریزه و مجبور میشم کل متن رو پاک کنم و دوباره بنویسمش / این چطوری رفع میشه ؟ با تشکر. :قلب:
farhadfery
جمعه 18 شهریور 1390, 20:48 عصر
من هم با این موضوع روبرو شدم. تو ویرایش متن فارسی مشکل داشتم. اساتید باید راه حل بدهند. اما من طراحی و نوشتن متن را تو Dreamweaver انجام میدم. ولی کد را تو enusoher می زنم.
erfansmart
جمعه 18 شهریور 1390, 21:35 عصر
این کد درسته اگه کار نکرد به من بگی یا اگه کرد
html,body {
overflow:auto;
}
erfansmart
شنبه 19 شهریور 1390, 14:41 عصر
چرا من وقتی کد overflow-y | overflow-x رو میزنم خطا میده و میگه دستورات ناشناختست؟!
برای اینکه باید این ها رو باهم بزنی
overflow:auto;
vBulletin® v4.0.8, Copyright ©2000-1391, Jelsoft Enterprises Ltd.