PDA

View Full Version : نمایش خلاصه در صفحه اول و متن کامل در صفحه دیگر



kimia1
چهارشنبه 24 تیر 1383, 10:59 صبح
سلام
یه سوال داشتم..من مطالب مربوط به سایتم را داخل یه بانک ذخیره می کنم..حالا می خواهم خلاصه مثلا 5 تا اخرین مطالب را در صفحه اول نشون بده و بعد با یه لینک برای هر کدام .. کاربر را به صفحه ای که اطلاعات کامل را نشون میده ببره..
لطف کنید و پیشنهاد بدین که چطوری میشه این کار را کرد..ممنون

الهام تفریشی
چهارشنبه 24 تیر 1383, 11:30 صبح
شما باید تو یه حلقه این کار رو کنی
یه رکورد میخونی و اونو به صورت لینک نمایش میدی به همون شکلی که پایین تعریف کردم



<table width="100%" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#000000" dir="ltr" style="border-collapse: collapse;">

<% objRec.MoveFirst %>
<% While Not objRec.EOF %>
<tr class="TblCnt">
<td><a href ="FCTFctDetail.asp?FactCode=<%=objrec("PKfCode")%>" style="text-decoration: none"> <%=objrec("fldTitel")%> </a> </td>
</tr>

<%
Response.Flush
objRec.movenext
Wend
%>
</table>
اگه جاییش رو متوجه نشدی بگو

jannati
چهارشنبه 24 تیر 1383, 13:12 عصر
خانم تفریشی سلام
ببخشید ولی فکر میکنم این کد همه را در یک صفحه نشان میدهد.یه سوال دیگه هم اینکه این دستورResponse.Flush چه کار میکند؟

kimia1
چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:02 عصر
سلام..همونطور که جنتی گفتند همه رکورد را نشون میده..من میخوام مثلا یه پاراگراف را نشون بده..یه راهش اینه که اون مقدار خلاصه را هم توی یه فیلد قرار بدم و لینکش کنم به متن کامل . :متفکر: .ولی فکر کنم راه عاقلانه تری هم باشه..ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

kimia1
چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:06 عصر
این دستورResponse.Flush چه کار میکند؟
یادم رفت بگم این دستور بافر را پاک میکنه(البته فکر کنم خانم تفرشی فرض را بر این گذاشتند که از iis 5 استفاده میشه که بافر را فعال نکردند)

الهام تفریشی
چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:33 عصر
.یه راهش اینه که اون مقدار خلاصه را هم توی یه فیلد قرار بدم
بله همین طوره من که خودم این کار رو کردم
یه کار دیگه هم میتونی کنی
یه متغیر بگیر بعد بگی مثلا 100 کاراکتر ( یا هر چندتا که میخوای ) از فیلد متنت رو تو اون بریزه و تو لینک اون متغر رو بذاری:متفکر:


(البته فکر کنم خانم تفرشی فرض را بر این گذاشتند که از iis 5 استفاده میشه که بافر را فعال نکردند

نه من از IIS6 استفاده میکنم
اخه اینجا من قسمتی از کدم رو گذاشتم یه قسمت احتیاج دارم که بافر رو خالی کردم , شما اگه نذارید هم بهتون جواب میده :)

kimia1
چهارشنبه 24 تیر 1383, 16:12 عصر
فکر کنم که راه حل اولی بهتر باشه..چون معلوم نیست که مثلا کاراکتر 1000 کجای کلمه است و اصلا ممکنه کلمه و حتی جمله را هم ناقص کنه...البته اگه کسی راه حل بهتری سراغ داره ..دریغ نکنه :wink:

hassan1365
چهارشنبه 01 مهر 1383, 18:49 عصر
سلام
فکر کنم بشه این کارو کرد.
یه تیکه از متنو میذاری به صورت لینک به یه صفحه دیگه.بعد در زمان لود اون صفحه اطلاعات رو از بانک میخونی و نمایش میدی.البته خودم امتحان نکردم.ولی اگه جواب داد سورسشو براتون مینویسم.


موفق باشید.

nematia
پنج شنبه 02 مهر 1383, 04:16 صبح
من یک کار راحت تر می‌کنم: توی جدول بانک اطلاعاتی دوتا فیلد درست میکنم: body و abs_body . به این ترتیب موقع اضافه کردن مطالب میتونم انتخاب کنم که کدوم مال صفحه اوله و کدوم ادامشه. (روش PHP Nuke)

موقع خوندن مطالب هم چک میکنم اگه abs_body خالی باشه 200 کاراکتر + و - جای خالی رو میگیرم و تو صفحه اول نمایش میدم. :wink:

Nightbat
یک شنبه 05 مهر 1383, 18:18 عصر
از هر دو راه می تونی استفاده کنی :
راه دو تا فیلد گذاشتن که مشخصه
اگر بخوای برنامه انتخاب کنه ، راهش اینه که یه حداقل کاراکتری رو در نظر بگیری.مثلا 20 تا. بعد از 20امین کاراکتر بره جلو تا برسه به نقطه . اینجوری مشکل نصفه موندن جمله هم حل می شه.فقط باید موقع ورود اطلاعات حواست باشه بین جملاتت نقطه بذاری ! :wink:

nematia
سه شنبه 07 مهر 1383, 06:48 صبح
اگر بخوای برنامه انتخاب کنه ، راهش اینه که یه حداقل کاراکتری رو در نظر بگیری.مثلا 20 تا. بعد از 20امین کاراکتر بره جلو تا برسه به نقطه . اینجوری مشکل نصفه موندن جمله هم حل می شه.فقط باید موقع ورود اطلاعات حواست باشه بین جملاتت نقطه بذاری !
فکر میکنم متوجه این قسمت نشدین:

200 کاراکتر + و - جای خالی
منهم منظورم از این جای خالی (تعداد نامشخص - منظور فاصله نبود) رسیدن به نقطه یا هر کاراکتر پیش بینی شده (مثل #) بود. ولی باز روش اول رو توصیه میکنم.

kimia1
چهارشنبه 08 مهر 1383, 10:15 صبح
ببینید دوستان..فیلد مورد نظر من یک متن ساده نیست بلکه کدهای HTML است..حالا اگه مثلا در قسمت فونت یک خط بصورت زیر باشه

<font face="tahoma" size="1.5 ">
اون وقت جمله ناقص میشه و اصلا یه چیزهای بیربطی نشون میده..حالا چکار کنم :(

Nightbat
چهارشنبه 08 مهر 1383, 13:14 عصر
اینطوری بهتره یه فیلد جداگونه برای خلاصه بسازی. وگرنه مجبوری یه Html Editor بنویسی !!! :wink:

nematia
پنج شنبه 09 مهر 1383, 02:52 صبح
راه دیگه هم همونطوری که عرض کردم استفاده از کاراکترهای تعبیه شده بود . یعنی میشه کاراکترهایی مثل # را به جاییکه میخواهید جدا شود اضافه کنید. برای نشان دادن متن اصلی هم خیلی راحت حذفشان کنید.

kimia1
یک شنبه 12 مهر 1383, 11:37 صبح
راه دیگه هم همونطوری که عرض کردم استفاده از کاراکترهای تعبیه شده بود . یعنی میشه کاراکترهایی مثل # را به جاییکه میخواهید جدا شود اضافه کنید. برای نشان دادن متن اصلی هم خیلی راحت حذفشان کنید.
سلام...میشه لطف کنید و یک کد ساده برام اینجا بگذارید :oops:

nematia
یک شنبه 12 مهر 1383, 16:07 عصر
معذرت میخوام. من خیلی وقته که عطای asp رو به لقاش بخشیدم.
برای برش یک رشته تا یک کاراکتر ویژه توی PHP از روشهای مختلفی میشه استفاده کرد- مثل explode (که متن رو به قطعاتی میشکنه و یک آرایه ایجاد می‌کنه) یا substr که قسمتی از یک رشته رو برمیگردونه. توی جاوااسکریپت هم کاربرد داره:

stringvar.substr(start [, length ])
اشتباه نکنم توی ASP فانکشن mid برای اینکار استفاده میشه.


برای حذف علامت موجود در یک رشته توی PHP میگیم:

strreplace(case1, case2, sentence)
تا جایی که یادم میاد توی ASP یه چیزی شبیه همین بود:

REPLACE(sentence,case1,case2)

در اینجا sentence عبارت خونده شده از بانک هست، case1علامت تعبیه شده و Case2 هم تهی هست ('').