PDA

View Full Version : multiCombobox



neda6124
سه شنبه 14 اسفند 1386, 11:10 صبح
لطفا" کمکم کنید چطوری باید یک multiCombobox طراحی کنم

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 11:25 صبح
لطفا" کمکم کنید چطوری باید یک multiCombobox طراحی کنم

احیانا منظورتون multi column combobox نیست؟

جستجو لطفا

این یه نمونه با قابلیت auto complete (http://www.codeproject.com/KB/combobox/MultiColComboSugtionBox.aspx)

این هم نمونه عکسش






http://www.codeproject.com/KB/combobox/MultiColComboSugtionBox/MultiColumnComboBox.GIF





بقیش را هم می تونی اینجا ببینی (http://www.google.com/search?hl=fa&q=multi+column+combobox+in+C%23&btnG=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%D9%8A+Google&lr=)

neda6124
جمعه 17 اسفند 1386, 13:43 عصر
سلام کمبوی من اطلاعات را ازdb می خونه آیا می شه از این نمونه ای که شما گذاشتید استفاده کرد من سه تا ستون دارم که باید در کمبو نشون داده شود چطوری باید از db استفاده کنم توی multi column combobox؟

رضا عربلو
جمعه 17 اسفند 1386, 15:25 عصر
اگر می توتنید از کامپاننت های third party استفاده کنید کامپاننت های Janus یک مولتی کالومن کمبو باکس پیشرفته دارد.

gdevnb
جمعه 17 اسفند 1386, 16:11 عصر
DevExpress

http://www.devexpress.com/Products/NET/WinForms/XtraEditors/i/features/embeddededitors.png

neda6124
یک شنبه 19 اسفند 1386, 08:34 صبح
اگر می توتنید از کامپاننت های third party استفاده کنید کامپاننت های Janus یک مولتی کالومن کمبو باکس پیشرفته دارد.

این کامپوننت و کجا می تونم پیدا کنم(third party)؟

danial82
شنبه 10 فروردین 1387, 23:46 عصر
با سلام و تبریک سال نو
من تو پروژم دارم از کمپوننت MultiColumnCombobox janus استفاده کردم ولی تو پر کردن اون توسط کد مشکل دارم
توسط wizard کامپوننت مشکلی نیست و خود برنامه اینکارو انجام میده میخوام خودم sqldataadapter , dataset رو fill کنم و بعد تو Combobox نمایش بدم
اگه سورس کدی بتوانید بهم بدین یا راهنمایی کنین ممنون میشم

razavi_university
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 02:10 صبح
با سلام و تبریک سال نو
من تو پروژم دارم از کمپوننت MultiColumnCombobox janus استفاده کردم ولی تو پر کردن اون توسط کد مشکل دارم
توسط wizard کامپوننت مشکلی نیست و خود برنامه اینکارو انجام میده میخوام خودم sqldataadapter , dataset رو fill کنم و بعد تو Combobox نمایش بدم
اگه سورس کدی بتوانید بهم بدین یا راهنمایی کنین ممنون میشم
من نتونستم از طریق کد نویسی ستونی رو از این کنترل کم و زیاد کنم ولی برای Bind کردن مثلا یک DataTable بهش من از این روش استفاده کردم:
ابتدا ستونهایی رو که می‌خواستم در حالت طراحی بهش اضافه کردم به این صورت که در DropDown Designer/DropDown List/Columns ستونهای مورد نظر رو اضافه کردم در این حالت ویزاردی می‌اید که نحوه مقدار دهی ان زیاد مهم نیست. پس از اضافه شدن ستون از قسمت مشخصاتش(در سمت راست) از قسمت Data صفت Bound را True کرده و DataMember را نام ستون DataTableی که می‌خواهیم در اینجا نمایش داده شود می‌گذاریم مثلا uid و برای نمایش اطلاعات کورد نظر در آن از کد زیر استفاده می‌کنیم:


. . .
conn.Open();
cmd.Connection = conn;
cmd.CommandText = "SELECT * FROM [User]";
da.SelectCommand = cmd;
da.Fill(dt);
conn.Close();

janusCmbBx.DataSource = dt;
janusCmbBx.DataMember = "uid";
janusCmbBx.ValueMember = "uid";
janusCmbBx.DisplayMember = "uname";
. . .

کد کامل در فایل ضمیمه
(من در مثالم اطلاعات جدولی به نام user رو از دیتابیسی به نام Fanavaran بایند کردم . باید برای استفاده Connection String و ... را تغییر دهید و یا دیتابیس و جدولی با همین نام و ستونهای uid,uname,upass در SQL بسازید :چشمک: )

morteza_mousavi
دوشنبه 10 مرداد 1390, 23:01 عصر
شما باید مطابق با یک ComboBox عادی عمل کنید.
DataSet dsmcc = _PosClass.ShowListStaple(0, ""); // مقدار دیتاست را تعیین می کنیم.
MccItems.DataSource = dsmcc.Tables[0];
MccItems.DisplayMember = "ItemName";
MccItems.ValueMember = "ItemCode";
MccItems.DataMember = "ItemCode";
سپس از قسمت dropdownDesigner ستونهای مربوط را ایجاد کرد و مقداز DataMember را نام فیلد مورد نظر قرار میدهیم.


http://www.hotel360.ir

majid325
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 12:17 عصر
البته خیلی خوب که سعی کنیم تا÷یک ها بدون جواب نباشند ولی به تاریخ ها هم باید دقت کرد