PDA

View Full Version : سوال: تفاوت MS SQL Server و MySQL

nasa1797
شنبه 16 شهریور 1387, 01:57 قبل از ظهر
سلام
من تازه کارم یه سوال دارم فرق sql server با my sqlچیه
ممنون

یاسر یاسر
دوشنبه 18 شهریور 1387, 01:00 قبل از ظهر
با مقدمه شروع می کنم
اگر فرق بین c و ++c این است که ++c جامع تر از c است
بنابراین sql server جامع تر و پر تابع تر از sql می باشد و دارای توابع بیشتری نسبت بهsql دارد...

samprp
سه شنبه 19 شهریور 1387, 10:49 بعد از ظهر
ممنون
فقط می شه این مقدمه رو گسترده ترش کنید . (در ورد کارایی هم توضیح بدید)

K1MACLIN
جمعه 22 شهریور 1387, 01:11 بعد از ظهر
منم این سوال برام پیش اومده که MS SQL SERVER با MY SQL SERVER چه تفاوتی داره؟:متفکر::متفکر::متفکر:لط فا کامل تر توضیح بدین
ممنونم

علی کشاورز
جمعه 22 شهریور 1387, 07:02 بعد از ظهر
منم این سوال برام پیش اومده که MS SQL SERVER با MY SQL SERVER چه تفاوتی داره؟:متفکر::متفکر::متفکر:لط فا کامل تر توضیح بدین
MS SQL Server و My SQL Server نیست، بلکه MS SQL Server و MySQL هست.
اینها دو محصول مختلف از دو شرکت مختلف هستند. MS SQL Server نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی هست که توسط شرکت مایکروسافت تولید میشه و با قیمت بالایی فروخته میشه.
MySQL یک نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی Open-source و مجانی هست که جدیدا شرکت Sun امتیازش را خریده.
بطور کلی، MS SQL Server امکانات بیشتری از MySQL داره، ولی مجانی بودن MySQL باعث شده که در کارهای با حجم متوسط، ازش زیاد استفاده بشه. مقایسه فنی این دو را در سایت های مختلف می تونید پیدا کنید، کافیه "MS SQL Server vs. MySQL" را در گوگل جستجو کنید.

amirali_asp_net
دوشنبه 25 شهریور 1387, 11:38 قبل از ظهر
MS SQLبدین MS SQL Server و My SQL Server نیست، بلکه MS SQL Server و MySQL هست.
اینها دو محصول مختلف از دو شرکت مختلف هستند. MS SQL Server نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی هست که توسط شرکت مایکروسافت تولید میشه و با قیمت بالایی فروخته میشه.
MySQL یک نرم افزار مدیریت بانک اطلاعاتی Open-source و مجانی هست که جدیدا شرکت Sun امتیازش را خریده.
بطور کلی، MS SQL Server امکانات بیشتری از MySQL داره، ولی مجانی بودن MySQL باعث شده که در کارهای با حجم متوسط، ازش زیاد استفاده بشه. مقایسه فنی این دو را در سایت های مختلف می تونید پیدا کنید، کافیه "MS SQL Server vs. MySQL" را در گوگل جستجو کنید.

علاوه بر اینها با PHPاز my sql استفاده می کنندبا ASP و ASP.NET از ms sqlاستفاده می کنند.

K1MACLIN
دوشنبه 25 شهریور 1387, 12:07 بعد از ظهر
MS SQL Server و My SQL Server نیست، بلکه MS SQL Server و MySQL هست.

سلام
ممنونم علی جان خیلی کمک کردین حالا به نظرتون کدومش رو بهتره که یاد بگیرم

K1MACLIN
دوشنبه 25 شهریور 1387, 12:16 بعد از ظهر
MS SQL

علاوه بر اینها با PHPاز my sql استفاده می کنندبا ASP و ASP.NET از ms sqlاستفاده می کنند.

از تو هم ممنونم امیر جان به نظر تو کدوم یکیش رو برای شروع دنبال کنم؟:گیج::متفکر:

hanif_x90
سه شنبه 26 شهریور 1387, 08:54 قبل از ظهر
SQLSERVER برا شروع خوبه
برا پیان هم خوبه
تو windows از Sqlserver بهتر پیدا نمی شه به سایت TPC.ORG مراجعه کنید می بینید که خود ORACLE هم توی ویندوز توصیه نشده
ولی توی LINUX اوراکل بهتر از سایر رقبا عمل می کنه.
sqlserver فقط برا ویندوز است.
اوراکل و mysql هم تو ویندوز کار میکنند و هم تو لینوکس
حالا خودت باید انتخاب کنی mysql یا Sqlserver
ویندوز یا لینوکس

Reza_NA
شنبه 13 مهر 1387, 04:33 قبل از ظهر
آقا این توضیحات بدتر منو گیج کرد
من تا حالا فکر می کردم ms sql server همون sql server و sql هم خلاصه sql server.
حالا خر بیار باقالی بار کن.:متعجب:
نمی شه بیشتر توضیح بدین مثلا دستوراتشون چطور؟ می شه با ado.net به همشون وصل شد؟
بسیار ممنون می شم.

jaza_sa
چهارشنبه 17 مهر 1387, 06:02 بعد از ظهر
آقا این توضیحات بدتر منو گیج کرد
من تا حالا فکر می کردم ms sql server همون sql server و sql هم خلاصه sql server.
حالا خر بیار باقالی بار کن.:متعجب:
نمی شه بیشتر توضیح بدین مثلا دستوراتشون چطور؟ می شه با ado.net به همشون وصل شد؟
بسیار ممنون می شم.
MS SQL Server همون SQL Server هست که به اشتباه به اون SQL هم گفته میشه
برای یادگیری هیچ فرقی نمیکنه با کدوم شروع میکنید و کاملا بستگی به کاری که میخواید بکنید داره
اگر میخواید با PHP کد بنویسید و کلا طرفدار Open Source ها هستید بهتره MYSQL رو شروع کنید
اگر میخواید با C# , ASP.NET و کلا با محصولات ماکروسافت کار کنید بهتره از MS SQL Server استفاده کنید
در ضمن میتونید از نرم افزارهای دیگه ای هم مثل PostgreSQL , Oracle استفاده کنید (بیشتر (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_relational_database_management_systems))
بعلاوه اینکه ، هر کدوم رو شروع کنید و یاد بگیرید ، یادگیری بعدی خیلی راحت تره میشه

ccx70007
چهارشنبه 17 مهر 1387, 10:55 بعد از ظهر
ولی مجانی بودن MySQL باعث شده که در کارهای با حجم متوسط، ازش زیاد استفاده بشه
من mysql رو ترجيح مي دم مخصوصا با كمك اينترفيس خوب phpmyadmin استفاده ازش رو خيلي راحت و سريع كرده