PDA

View Full Version : گفتگو: AVR

mhmmdshirazi
پنج شنبه 11 مهر 1387, 04:39 قبل از ظهر
هر کی سوالی در مورد avr داره بپرسه جواب می دم.

sudy3090
جمعه 12 مهر 1387, 12:26 بعد از ظهر
سلام. من برنامه صفحه کلیدی که با میکرو ای وی آر باشه و با زبان سی باشه میخوام که روی ال سی دی گرافیکی نشان بده .می توانید کمکم کنید ؟

mhmmdshirazi
جمعه 12 مهر 1387, 02:51 بعد از ظهر
بیشتر توضیح بده درست منظورتو نفهمیدم.

sudy3090
شنبه 13 مهر 1387, 02:02 قبل از ظهر
سلام.سوالمو بهتر مطرح می کنم.یک برنامه می خوام به زبان CیاC++برای میکروی AVR.میکرو به یک lcd گرافیکی مدل ts12864A-2 (که از تراشه ی ks0108استفاده می کنه)و هم چنین یک صفحه کلید 4×4 وصل است.می خوام هر کلیدی که زده شد روی lcdنمایش بده.مثلا اگه کلید 6 را زدیم عدد 6 را نمایش بده.لطفا کمکم کنید.ممنونم

sudy3090
شنبه 13 مهر 1387, 07:05 بعد از ظهر
ای بابا هیچ کس نیست جواب منو بده؟ من عجله دارم.:عصبانی++:

mhmmdshirazi
شنبه 13 مهر 1387, 08:53 بعد از ظهر
ببین از نظر سخت افزاری که مشکلی نداری اما من باز توضیح می دم اولا که بهتره از Lcd معمولی استفاده کنی چون تو lcd گرافیکی کار با text سخته اما من هردو حالتشو توضیح می دم فقط الان یه مشکل دیگه هست اونم اینه که از چه ادیتوری واسه پروگرم کردن استفاده می کنی.

sudy3090
یک شنبه 14 مهر 1387, 12:14 قبل از ظهر
از پروگرامر stk400استفاده می کنم.استاد:شیطان: مجبورم کرده از این lcd استفاده کنم.مرسی که می خواین کمکم کنید.:گریه:

sudy3090
سه شنبه 16 مهر 1387, 12:25 بعد از ظهر
سلام.من خیلی عجله دارم. از لحاظ سخت افزار هم مشکل ندارم.حتی می دونم چه طور روی lcd هم نشون بدم. فقط یه برنامه می خوام که هر کلیدی را زدیم تشخیص دهد و مثلا اگر کلید 8 را زدیم وارد یک تابعی بشود به نام key 8. کارهایی که قراره توی تابع انجام بشه را خودم بلدم.فقط تشخیص فشردگی کلید و این که کدوم کلید فشرده شده را نمی دونم.:ناراحت:

mhmmdshirazi
سه شنبه 16 مهر 1387, 07:40 بعد از ظهر
ببین کی برد حالت ماتریس داره ینی تو هر دکمه رو که فشار می دی اون سطر و سطون به هم وصل می شن.
پس اگه از کی برد 4*4 استفاده می کنی باید چهار تا سیم مربوط به سطر یا سطون رو پول دان کنی(با یه مقاومت کم به GRD وصل کنی) تا نویز نگیره بعد دونه دونه به اون چهار تا پایه دیگه ولتاژ می دی با میکرو و اون چهار تای دیگه رو هم چک می کنی به همین راحتی.
مثلا تو سطون رو پول دان می کنی و به سطر ولتاژ میدی (اونی رو که پول دان کردی چک می کنی) مثلا وقی به سطر دو ولتاژ دادی اگه سطون 3 دارای ولتاژ باشه یعنی دکمه 8 فشار داده شده.
من خودم با codevisionavr کار می کنم و تا بحال با stk400ا کار نکردم اما اگه الگوریتمو متوجه نشدی برنامشم می نویسم ببینی چطوریه.

sudy3090
چهارشنبه 17 مهر 1387, 11:37 بعد از ظهر
سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ

mhmmdshirazi
پنج شنبه 18 مهر 1387, 09:56 بعد از ظهر
اینم برنامه.
مثلا ردیف افقی رو پول دان کردی
و همه رو 4تای پول دان شوده روی پرت b0-b3 و 4تای دیگه رو روی b4-b7 گذاشتی.

PORTB.4=1;
if(PINB.1==1)
{
lcd_putchar('1');
}
if(PINB.2==1)
{
lcd_putchar('2');
}
if(PINB.3==1)
{
lcd_putchar('3');
}
if(PINB.4==1)
{
lcd_putchar('a');
}
PORTB.5=1;
if(PINB.1==1)
{
lcd_putchar('4');
}
if(PINB.2==1)
{
lcd_putchar('5');
}
if(PINB.3==1)
{
lcd_putchar('6');
}
if(PINB.4==1)
{
lcd_putchar('b');
}
PORTB.6=1;
if(PINB.1==1)
{
lcd_putchar('7');
}
if(PINB.2==1)
{
lcd_putchar('8');
}
if(PINB.3==1)
{
lcd_putchar('9');
}
if(PINB.4==1)
{
lcd_putchar('c');
}
PORTB.7=1;
if(PINB.1==1)
{
lcd_putchar('d');
}
if(PINB.2==1)
{
lcd_putchar('e');
}
if(PINB.3==1)
{
lcd_putchar('f');
}
if(PINB.4==1)
{
lcd_putchar('g');
}

SamaPic
یک شنبه 01 دی 1387, 11:28 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوست عزيز.
من مبتدي نيستم ( به عنوان مثال اين برنامه اي كه دوستمان در خواست كرده بودند را من قبلا نوشته بودم.) ولي مي خواهم براي ادامه كارم در اين رشته دست به كار شوم و اطلاعات خود را در زمينه ي كمي و كيفي افزايش دهم .
مي شود يك كتاب مناسب به من معرفي كنيد( كه حاوي مطالب سطح بالاتر و مثال هاي متنوع و مفيد تر باشد).
اين مورد شايان ذكر است كه من در مورد AVR مي خواهم.
با تشكر .
خدانگهدار.