View Full Version : گزارش گیری و چاپ
v_shalchian
یک شنبه 05 مرداد 1382, 02:22 بعد از ظهر
با سلام
من می خواهم از نتایج یک جستجو پرینت بگیرم.همچنین میخواهم بدانم گزارش گیری از بانک اطلاعاتی در SQL server ممکن است یا خیر.
با تشکر.
S.Azish
سه شنبه 07 مرداد 1382, 02:58 بعد از ظهر
لطفآ بگید از چه زبانی استفاده می کنید یا آیا اصلآ از زبانی استفاده میکنید برای ارتباط با SQL Server مثل VB؟ سوال دوم هم بله.
v_shalchian
سه شنبه 07 مرداد 1382, 06:36 بعد از ظهر
من بلدم با دلفی به SQL Server متصل بشم ولی برای این پروژه میخواستم حتی الامکان برنامه ننویسم.اگر گزارش گیری بدون دلفی ممکنه میخوام بدونم چه جوریه.
S.Azish
پنج شنبه 09 مرداد 1382, 04:35 بعد از ظهر
به نظر من اگر میخواید برنامه نویسی نکنید Crystal Report بهترین انتخابه
v_shalchian
پنج شنبه 09 مرداد 1382, 04:55 بعد از ظهر
اسم crystal report رو شنیدم ولی نمی دونم از کجا باید گرفتش.اصلا برنامه است یا تو محیطهای برنامه نویسی استفاده میشه؟
کم حوصله
یک شنبه 12 مرداد 1382, 12:18 قبل از ظهر
سلام
دوست عزیز کریستال ریپورت خودش یک نرو افزار مستقل است و وابسته به زبان برنامه نویسی نیست البته ناگفته نماند که حتی این قدرت را دارد که شما بتوانید از داخل برنامههاتان آنرا کنترل نمایید ولی در هر صورت خودش به صورت یک نرم افزار مستقل بوده و کلا یک نرم افزار قدرتمند گزارش گیری است و امکان ایجاد هر گونه جستجو را دارد و ضمنا می توان توسط آن چارت و یا نمودار هم کشید . جهت پیدا کردن پکیج آن بدلیل بالا بودن حجم آن بهتر است از فروشگاه ها تهیه کنید و به فکر دنلود کردن آن نباشید الان بالاترین ورژن آن تا جایی که من اطلاع دارم 9.2 است :wink:
این انجمن با استفاده از vBulletin نسخه 3.7.1 کار می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.