View Full Version : مدل سازی برای یه سیستم حسابداری
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 12:09 بعد از ظهر
من می خوام یه سیستم حسابداری نسبتا بزرگ بنویسم و برای اولین بار می خوام از مدل سازی استفاده کنم .
یه کتاب در مورد UML و RationalRose خوندم و یه چیزایی دستگیرم شده ولی الان یه کم گیجم .
مثلا من می خوام قسمت فاکتور فروش رو مدل سازی کنم . کل فاکتور فروش باید یه کلاس بشه یا باید به چند کلاس خردش کنم ؟
یه چیزی هم در مورد زیر سیستم توضیح بدین . من درست متوجه نشدم . مثلا برای این برنامه باید زیر سیستم های فروش ، خرید ، گزارش و ... درست کنم ؟
tayebeh
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 01:05 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
شما باید ابتدا محدوده سیستم را مشخص کنید . قرار است سیستم شما چه نیازهایی را برآورده کند؟راستی بعضی وقتها همه روالی که درسیستم فعلی هست درست و کارآمد نیست . یکی از کارهایی که یک آنالیز خوب انجام میده اینه که راهکار درست ارائه می ده و برخی از اشتباهاتی را که درسیستمهای قبلی بوده را رفع می کنه .
ما سیستمهای بزرگ رو به زیرسیستم های کوچکتر تقسیم می کنیم که راحتتر بتونیم کار آنالیز رو پیش ببریم .
آنالیز کردن کار مشکلی هست و نیاز به وقت زیادی داره . شما باید به سیستمی که قرار هست آنالیزش کنید خیلی مسلط باشید از افرادی که دارند در این سیستم کار می کنند هم باید توضیحات زیادی بخواهید . هر چه بیشتر کار کنید به اشکالات زیادی بر می خورید که با رفع آنها آنالیز شما کامل می شود .
براحتی نمی شود به سئوال شما در مورد فاکتور فروش جواب داد . باید دید نقش این فاکتور فروش در سیستم شما چگونه است . باید توضیح کاملی در این باره بدهید . :oops:
دوست عزیز یه پیشنهاد دارم اگر مایلید زیرسیستمهاتونو شرح بدید تا باهم کار کنیم.اینکار باعث میشه که یه کار عملی هم دراین زمینه انجام بشه.
باتشکر
:oops:
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 04:00 بعد از ظهر
این سیستم که می گم حدود 30 مورد ورود اطلاعات داره ( فاکتور ، چک ، تخفیفات ، بانک ها ، دفتر پرسنلی و ... ) و حدود 35-40 نوع گزارش ( گزازش فاکتور ها ، وضعیت خریداران ، تراز ها ، گزارش سود و زیان و .... )
ولی نمی دونم که چه زیر سیستم هایی احتیاج داره برنامه و ارتباط این زیر سیستم ها با هم چطوری ان .
در مورد تسلط به سیستم هم بگم که من این سیستم رو توی داس نوشته ام و الان هم 5-6 سالی هست به خوبی کار می کنه و کاکلا نیازهای سیستم رو می دونم چیه .
حالا می خوام برنامه رو با امکانات بیشتر توی ویندوز پیاده کنم و می خوام برنامه ای که می نویسم کاملا مهندسی باشه
مرسی از وقتی که گذاشتین :reading:
tayebeh
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 10:17 قبل از ظهر
مثلا من می خوام قسمت فاکتور فروش رو مدل سازی کنم . کل فاکتور فروش باید یه کلاس بشه یا باید به چند کلاس خردش کنم ؟
فیلدهای فاکتور رو بگید . همین طور توضیح بدید که چه عملیاتی (رویدادهایی)روی این فاکتور انجام می شه ؟
:oops:
tayebeh
جمعه 30 اردیبهشت 1384, 01:07 قبل از ظهر
با سلام :oops:
Mohammad_Mnt
دوشنبه 02 خرداد 1384, 11:57 بعد از ظهر
آقا خیلی ممنون . توضیحات کامل و مفیدی بود :تشویق:
tayebeh
سه شنبه 03 خرداد 1384, 12:34 بعد از ظهر
اگر شما همکاری داشته باشید میشه یه نمونه کار عملی در زمینه آنالیز در این مقاله ارائه کرد که به نوبه خودش می تونه کار خوبی باشه و باعث افزایش تجریه بشه .
باتشکر :oops:
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 12:55 قبل از ظهر
با کمال میل
ولی این سیستم یه کم بیش از حد بزرگه
بهتر نیست شما یه پروژه نمونه که کوچک هم باشه بگین تا روی اون کار کنیم ؟
این انجمن با استفاده از vBulletin نسخه 3.7.1 کار می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.