PDA

View Full Version : تاز کارم

sunboy
پنج شنبه 20 شهریور 1382, 12:18 بعد از ظهر
با سلام من جاوا رو می خوامم تازه شروع کنم اما همین اول اصلا نمی دونم با ید چه کار بکنم
اصلا نمی دونم باید جاوا رو توی چی بنویسم توی این کتابی هم که من دارم فکر کنم توی نت پد می نویسه بعد کامپایلش می کنه اصلا من کامپایلر جاوا را از کجا بیاروم

خواهش راهنمایم کید :wink:

Vahid_Nasiri
پنج شنبه 20 شهریور 1382, 04:00 بعد از ظهر
یک سری به سی دی فروشی های معتبر بزن و دنبال borland JBuilder بگرد. :wink:

Smran
پنج شنبه 20 شهریور 1382, 04:10 بعد از ظهر
به نظر من بهتره از Borland jBilderشروع نکنی..
برای شروع من به تو NetBeans را پیشنهاد می کنم.
هم کامپایل راحتتر ه وهم سرعتش.
من خودم به نوبه خودم از NetBeans استفاده می کنم خیلی هم ازش راضی هستم.
j2sdkجاوا هم میتونی مطالعه کنی .میتونه مفید باشه.

یک شنبه 30 شهریور 1382, 11:21 بعد از ظهر
دوستان جاوا کار من می خواستم بدانم شما از چه منابعی استفاده می کنید نه سایت فارسی پیدا می شه نه کتاب درست و حسابی
البته من دات نت کارم ولی حس می کنم به جاوا کاران داره ضلم ظلم میشه

shaniaki
یک شنبه 30 شهریور 1382, 11:43 بعد از ظهر
با عرض ادب:
همانطور که گفتم اصلا کتاب فارسی خوب نیست. ولی کتاب هایی به زبان مرجع وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید(فکر می کنم بعضی هاشون هم افست شده باشه و با قیمت پایین در دسترس باشه) از جمله این کتب کتاب دایتل است(همان هایی که یک کتاب هم برای C++) دارند. اما معمولا همراه خود SDK JAVA یک TUTORIAL هست که برای شروع مفید می باشد. همراه JBUILDER(که الان نسخه 9 آن موجود است) Document ها و علی الخصوص PDF های بسیار بسیار خوب و مفید و کاملی هست. علاوه بر این روی اینترنت کتاب های معروفی مانند Thinking in JAVA و ... هم پیدا می شوند که مطالب جامعی را در بر می گیرند.
در انجام پروژه هایی( بیشتر آموزشی و دانشگاهی) هم به سایت هایی برخوردم که مطالبی را اختصاصا در زمینه خاصی (مثلا شبکه یا Wireless Programming) مطرح می کردند.
خلاصه اینکه اگر دنبال چیزی باشی گیر می آوری. اگر این بخش FTP سایت که قولش را داده اند راه بیفته منابع خوبی من سراغ دارم.

یه عشق برنامه نویسی خفن