View Full Version : ترجمه ی Introduction to Algorithms
akhondak
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 01:26 قبل از ظهر
با سلام آیا کتاب Introduction to Algorithms که نویسندگان آن Coreman,Leiserson,Rivest هستند و بهCLR معروف است ترجمه فارسی آن موجود است؟
توسط چه انتشاراتی و با چه نامی ترجمه شده؟
ممنون
someCoder
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 02:18 قبل از ظهر
بچه های دانشگاه آزاد مشهد ترجمه کرده بودن. (البته کامل نه)
mehrzad007
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 02:33 قبل از ظهر
و از کجا قابل تهیه است ؟
someCoder
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 03:02 قبل از ظهر
راستش یادم نیست که کدوم انتشارات چاپش کرده بود. اگر فهمیدم خبر میدم. اما فکر کنم خودشون هم (یا دوستاشون) از این طرفها رد شن!
hamid206
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 06:34 بعد از ظهر
فکر کنم انتشارات خوارزمی
raha_hakhamanesh
یک شنبه 13 اسفند 1385, 02:53 بعد از ظهر
با سلام
این کتاب نوشته آقای دکتر کرمن دانشیار دانشگاه ام آی تی آمریکا و دوستانشان است
پایه و اساس این کتاب علوم کامپیوتر می باشد یعنی دیدگاه های آن بیشتر مبتنی بر اثبات های قوی ریاضی است . بطور عمده حدود 50 درصد از سوالات کلیه کنکورهای ارشد در ایران (ملی - آزاد - پیام نور) از این کتاب است . این کتاب حدود 1100 صفحه دارد که عده ای از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد موسوم به گروه پژوهشی خوارزمی ترجمه این کتاب رو آماده و همین امروز بنده شاهد فروش چاپ دوم این کتاب بودم . انتشارات درخشش واقع در مشهد پاساژ کتاب طبقه همکف این کتاب رو به چاپ رسونده و به نظر من در حالیکه چاپ دوم این ترجمه وارد بازار شده نشون می ده که کتاب متقاضی زیادی داشته است . ضمنا ترجمه این کتاب خدود 300 صفحه رو که بیشتر از اواخر کتاب هست حذف کرده . برای کنکور ارشد توصیه می کنم حتما این کتاب رو چند بار بخونید
موفق باشید
hamid206
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 08:05 قبل از ظهر
در تهران کجا میشه ترجمه این کتاب رو گیر اورد من چند جا رفتم نداشتن نمی دونید کدوم کتاب فروشی این رو داره شدیدا نیاز دارم؟
hassan_d
سه شنبه 22 اسفند 1385, 12:16 بعد از ظهر
من توی انقلاب دیدم. انتشارات خوارزمی چاپ کرده.
این انجمن با استفاده از vBulletin نسخه 3.7.1 کار می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.