View Full Version : کتاب آموزش SQL Server 2005
mr_mtc
سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:41 بعد از ظهر
سلام
من تا حالا با SQL Server 2000 کار می کردم؛ اگه ممکنه یک کتاب خوب فارسی برای آشنایی با SQL Server 2005 معرفی کنید
راستی آیا نیاز هست که حتما SQL Server 2005 رو نصب کنم یا نسخه همراه VS2005 خوبه
night_walker
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 03:13 قبل از ظهر
من کتاب خوب فارسی در مورد SQL Server 2005 ندیدم ولی اگه انگلیسی به دردتون می خوره این کتابا خیلی خوبه
1. Sams.Microsoft.SQL.Server.2005.Unleashed.Dec.2006. pdf
2. Wrox.Beginning.SQL.Server.2005.Programming.Feb.200 6.pdf
کتاب اول یک مرجع بسیار کامله ولی کتاب دوم برای مبتدی های بسیار مفیده.
در ضمن نسخه همراه ویژوال استودیو نسخه Xpress است که اصلا امکان نصب روی سرور رو نداره و فقط Local نصب میشه.
باید SQL Server 2005 Enterprise یا نسخه Standard رو بگیری نسخه Developer هم وجود داره که قابلیت نصب روی ویندوز XP رو داره، ولی بقیه رو باید روی Windows Server نصب کنی.
reza_rad
شنبه 27 بهمن 1386, 11:26 قبل از ظهر
نسخه Developer هم وجود داره که قابلیت نصب روی ویندوز XP رو داره، ولی بقیه رو باید روی Windows Server نصب کنی.
علاوه بر نسخه Developer نسخه های دیگه هم روی xp نصب میشن مثل Standard edition و WorkGroup edition و ...
تنها نسخه ای که حتما باید روی سرور نصب بشه Enterprise هست.
mehdi_kamari
شنبه 27 بهمن 1386, 11:55 قبل از ظهر
سلام دوستان
اگه ممکنه در مورد تفاوت های اونها و امکانت هر کدوم توضیحی بیدین تا تفاوت همه اونها برامون جا بیفته .
ممنون
reza_rad
شنبه 27 بهمن 1386, 12:02 بعد از ظهر
اگه ممکنه در مورد تفوت های اونها و امکانت هر کدوم توضیحی بیدین تا تفاوت همه اونها برامون جا بیفته .
قبلا چندین بار توی همین تالار لینک داده شده:
SQL Server 2005 Features Comparison
(http://www.microsoft.com/sql/prodinfo/features/compare-features.mspx)
mehdi_kamari
شنبه 27 بهمن 1386, 05:08 بعد از ظهر
دوست خوبم ممنون از پیگیری و یادآوری
mey_abbasi
یک شنبه 28 مهر 1387, 11:20 قبل از ظهر
می توانی برای اطلاعات و دانلود کتاب به آدرس زیر بروی دوست عزیزی زحمت کشیدن و ترجمه کردند متن نامه ایشان :
"دوستان عزیزم سلام
روزگار به کامه؟
خوب خدا رو شکر
نیما شیخ خانی هستم که تو این سایت و فرومهای برنامه نویس و مجید با آی دیه nima_dir فعالیت میکنم و از مطالب آموزنده اساتید استفاده میکنم.
میخوام نتیجه حدود سه ماه تلاشم رو به شما ارائه کنم و اون هم ترجمه کتاب "شروع برنامه نویسی با sql server 2005" هست. یادش بخیر یه مواقعی تا 2 نیمه شب هم بیدار بودم تا این کتاب رو به سرانجام برسونم و بتونم چاپش کنم تا در دسترس همه قرار بگیره اما خوب در این راه ناملایمات زیادی رو تجربه کردم و تصمیم گرفتم این کتاب رو در این سایت آپلود کنم.
این کتاب رو پیشکش میکنم به پیشگاه مقدس امام زمان که امید است شفاعت کننده همه ما باشند و باید تشکر کنم از آقای هاشمیان(مترجم کتاب C# ) خانم شیخ خانی و آقای عباس ژاله نادری.
دوستان عزیزم میدونم که این کتاب کمی و کاستی فراوان داره. امیدوارم که این کمی ها و کاستی ها رو ببخشین چون این کتاب در حد دانسته ها و توانایی هایه منه و بالطبع محدود.
اگر جایی از این کتاب ایراد علمی داره و یا برداشت من اشتباه بوده ممنون میشم در اینجا مطرح کنید.
دوستانی که از این کتاب استفاده میکنند ممنون میشم برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستند و من رو هم دعا کنن.
با اجازه همه اساتید محترم و با اجازه جناب زواری مدیر محترم سایت و محسن عزیز مدیر این انجمن :"
http://www.p2p.dotnetsource.com/Default.aspx?g=posts&m=27000
rasti_web
دوشنبه 13 آبان 1387, 02:17 بعد از ظهر
اجازه دسترسی داده نمیشه ؟!
( شما به محدوده ای وارد شده اید که اجازه دسترسی به آنرا ندارید.)
mehdi58
دوشنبه 13 آبان 1387, 03:55 بعد از ظهر
Mey_abbasi جان
اين كه اصلااجازه دسترسي نمي ده !!!
نمي تونه يه جايي اون رو UP كني ؟
MSZ.The.Movie
پنج شنبه 23 آبان 1387, 09:29 بعد از ظهر
آقا این که اجازه نمیده.
حتی عضو هم شدم اما بازم اجازه دسترسی نداد.
MSZ.The.Movie:شیطان:
khadem1386
دوشنبه 04 آذر 1387, 11:45 قبل از ظهر
اجازه دسترسی داده نمیشه ؟!
( شما به محدوده ای وارد شده اید که اجازه دسترسی به آنرا ندارید.)
آقا این که اجازه نمیده.
حتی عضو هم شدم اما بازم اجازه دسترسی نداد.
MSZ.The.Movie
من هم امتحان کردم عضو هم شدم ولی نشد
این انجمن با استفاده از vBulletin نسخه 3.7.1 کار می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.