View Full Version : سفارش برنامه نویسی جاوا
kobari
چهارشنبه 24 بهمن 1386, 09:23 بعد از ظهر
دوستانی که توانایی کد نویسی بزبان جاوا بدون استفاده از IDE را دارند و سفارش برنامه نویسی می پذیرند لطفا از طریق پیام خصوصی اینجانب را مطلع سازند.
zer0cool
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 10:34 قبل از ظهر
دوستانی که توانایی کد نویسی بزبان جاوا بدون استفاده از IDE را دارند و سفارش برنامه نویسی می پذیرند لطفا از طریق پیام خصوصی اینجانب را مطلع سازند.
حالا چرا بدون استفاده ار IDE ؟:لبخندساده:
handinux
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 12:33 بعد از ظهر
بله حالا چرا بدون IDE؟؟!
راستی zerocool جان یک چیزی هست که بدجوری حس فضولی من را تحریک می کند.جریان این تشکرهای شما چیست؟! D-:
kobari
پنج شنبه 25 بهمن 1386, 12:59 بعد از ظهر
حالا چرا بدون استفاده ار IDE ؟:لبخندساده:
اینطوری اطمینان بیشتری به تبحر برنامه نویس خواهم داشت . من مخالف IDE نیستم بشرطی که قبل از استفاده از IDE حد اقل 2500 ساعت کد نویسی کرده باشیم.
javaphantom
جمعه 26 بهمن 1386, 01:00 قبل از ظهر
اینطوری اطمینان بیشتری به تبحر برنامه نویس خواهم داشت . من مخالف IDE نیستم بشرطی که قبل از استفاده از IDE حد اقل 2500 ساعت کد نویسی کرده باشیم.
حالا پروژه چی هست؟
تیم IT کیا هستند؟
کدام شرکت؟
حقوق و مزایا؟
شرایط؟
kobari
شنبه 27 بهمن 1386, 09:17 قبل از ظهر
حالا پروژه چی هست؟
تیم IT کیا هستند؟
کدام شرکت؟
حقوق و مزایا؟
شرایط؟
Bahmany
یک شنبه 28 بهمن 1386, 01:22 بعد از ظهر
ینطوری اطمینان بیشتری به تبحر برنامه نویس خواهم داشت .
یا اینکه یک نفر تایپیست می خواهند
handinux
یک شنبه 28 بهمن 1386, 02:00 بعد از ظهر
بسیار زیبا توصیف کردید
:تشویق:
kobari
دوشنبه 29 بهمن 1386, 01:22 بعد از ظهر
تایپیستی که از هنر خود جهت design و پیاده سازی برنامه ای elegant استفاده کند تا خواندن کد خود را برای دیگران لذت بخش و تحسین آمیز کند. نه اینکه یک خروار کد تکراری و وحشتناک را دورن یک فایل بریزد . چرا وقتی میشود یک برنامه را با 100 خط نوشت باید آنرا با 500 خط تولید کرد.
آیا هنگام استفاده از IDE جنبه های پنهان زبان برایمان آشکار خواهد شد؟
آیا دقیقا امکانات موجود در پکیج ها و کلاس فایلها را خواهیم شناخت؟
آیا برنامه تولید شده پرتابل خواهند بود یا همیشه باید library های IDE را نیز بدنبال داشته باشند؟
آیا تغیرات آنها در جایی که IDE وجود ندارد براحتی امکان پذیر است؟
آیا ستفاده از تکنولوژی نرم افزاری جاوا هنگامیکه شناختی سطحی از آن داشته باشیم قابل اطمینان خواهد بود؟
آز آنجائیکه ادامه دادن این بحث در این تاپیک به بیراهه رفتن است بهتر است آقای بهمنی چنانچه نسبت به این موضوع حساس هستند تاپیکی اختصصاصی برای این موضوع "مزایا و معایب استفاده از IDE " ایجاد کنند تا نظرات کارشناسی در این خصوص جمع آوری شود . فکر میکنم مطالب مفید و آموزنده ای از آن بدست آید.
zer0cool
دوشنبه 29 بهمن 1386, 02:24 بعد از ظهر
بله حالا چرا بدون IDE؟؟!
راستی zerocool جان یک چیزی هست که بدجوری حس فضولی من را تحریک می کند.جریان این تشکرهای شما چیست؟! D-:
به خاطر مطالب مفیده:دی
البته تبحر برنامه نویس به تایپ کردن فکر نمیکنم ربط داشته باشه!
کاملا تایید میشه:تشویق:
javaphantom
دوشنبه 29 بهمن 1386, 06:11 بعد از ظهر
متاسفانه برنامه نویس و برنامه نویسی در علوم کامپیوتر در ایران مثل باقی چیزها جای خودش را گم کرده است. تحویل دادن یک مشت کد که اول و آخرشم هم بعد از یک مدت برای خود نویسنده کد معلوم نیست - امروزه در اکثر پروژهای ناموفق و موفق بسیار مشاهده می شود. کسانی که با رفتن چند کلاس بیرون برنامه نویسی سریع وارد بازار کار می شوند و بعد از مدتی از نوشتن برنامه هایی نظیر برنامه ای بنویسید که دو عدد را گرفته ..... تا زبانهای ویژوالی که با انداختن چندین کامپوننت کنار هم آن هم در یک محیط مجازی که خودشان هم نمی دانند که چرا این محیط ساخته شده ایجاد یک فایل exe به حجم بسیار بالا و پر از خطا می کنند و کم کم خود تبدیل به مدیر پروژه می شوند. اما گروهی دیگر که بسیار جوان و جویای نام هستند و در دانشگاهای تازه تاسیس مشغول به درس خواندن هستند در همان ترم های اول و دوم که با یک یا دو زبان آموزشی آشنا می شوند و باز با همان متدود برنامه ای بنویسید که .... شروع می کنند کم کم با این فروم ها آشنا می شوند و ما شاهد خیلی از این اشخاص هستیم و شروع به نظر دادن و ایده دادن های جدید می شوند .ای کاش در دانشگاهای ما استاتید به دانشجویان می فهماندن که کد زدن بی ارزشترین کار است یا بهتر بگم زد ارزشترین کار است وقتی که فکر یا طرح مناسبی پشت آن کد نباشد. مانند دکتری که نداند درد مریض کجاست و شروع به نوشتن نسخه کند.کدنویس در همه جای علوم مهندسی نرم افزار پایین ترین رتبه را دارد. بله همون تایپیست حساب می شود و یابقول مهندسین نرم افزار به عنوان کارگر حسابشان می کنند. کسانی که مراتب آکادمیک مهندسی نرم افزار را طی کرده باشند و فارق التحصیل شده باشند کاملا متوجه حرفهای من خواهند شد. کد وسیله است که در آخر برای تحقق دادن به یک فکر یا افکار طراحی شده و محاسبه شده می باشد. در کامپیوتر از یک زبان خاص در شیمی از یک زبان خاص و در هر رشته فنی به یک زبان خاص تبدیل می شود.
معمارهای قدیم ایرانی هم ارگ بم را ساختند و خانهای اطراف آنرا - آنهم به چه زیبایی ولی هرگز کسانی که در زلزله اخیر بم عزیزانشان را از دست دادن این معمارها را نخواهند بخشید. اینکه خود آمد خشت بسازه و قالب بگیره و روی هم بزاره بعدهم لذت ببره عاقبتش می شه بم.
در این فروم من یکی از کسانی هستم که با IDE بسیار مخالفت می کننم. در تمام پستهای من می توانید این معقوله را مشاهده کنید. علتش هم کاملا مشخصه. از روی سوالی که مطرح شده نشان می دهد که شخص سوال کنند مشکلش مفهومی است و چیزی که باعث شده مفهوم رو نفهم و از هدف دور بشود همان IDE هست. همان محیط مجاز گرافیکی که خود سرعت کار را بسیار برای اجرا پایین می آورد که به آن اشاره کردم. یکی از شعار های جاوا این هست که من مستقل از هر سکویی می توانم عمل کنم. بقول دوست عزیز آقای کباری که اشاره کردند شما که می خواهید از یک سکو به یک سکو دیگر بروید IDE همان سکو را باخود می برید. برای نشان دادن محصولاتان به مشتری اول برای آن IDE نسب می کنید بعد برنامه را به طرف نشان می دهید. همه برنامه ها که منتهی به یک JFRame و یک JButton نمی شوند که بخواهید یک exe فایل یا یک executable jar فایل درست کنید و یا علی.
این کار رو که با VBهم می توان انجام داد. من دوستانه و از روی تجربه به دوستانی که می خواهند واقعا یاد بگیرند و مفهوم را بفهمند پیشنهاد می کنم IDEرا فراموش کنند. باور کنید در هیچ یک از کتابهای جاوا برای آموزش تاکیدی برای IDE نشده.
handinux
دوشنبه 29 بهمن 1386, 10:08 بعد از ظهر
دوستانی که توانایی کد نویسی بزبان جاوا بدون استفاده از IDE را دارند.
اصلا جاوا را نمی توانید و نمی توانید! با IDE یاد بگیرید. اگر هم در هیچ کتاب آموزشی اثری از IDE نمیبینید به همین علت است.هیچ کسی را پیدا نمی کنید و نمی کنید ! که تا جاوا را یاد نگرفته باشد بتواند با IDE کار کند.منظور از کار کردن ایجاد یک فرم یا چند object دیگر نیست منظور نوشتن برنامه است! فقط یک جاوا کار (می تواند) از IDE استفاده می کند. بسیار مضحک است که دنبال کسی بگردیم که با IDE کار نکند.امیدوارم ناراحت نشده باشید ولی فکر می کنم چون با جاوا آشنایی ندارید چنین چیزی را مطرح می کنید.
به قول javaphantom (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17370) کد زدن همان کار گری محسوب می شود.پس به دنبال کسی باشید که علاوه بر اینکه جاوا را خوب یاد گرفته و می تواند از IDE برای سریعتر به هدف رسیدن استفاده کند یک تحلیلگر نیز باشد.در ضمن همه می دانیم که از هر API یا Bean که استفاده کنید فایل نهایی شما در همه پلاتفرم ها قابل اجرا خواهد بود مگر آنهایی که اختلافشان در استفاده از مختصات سیستم عامل باشد.فایل نهایی همه چیز را در بر می گیرد.متشکرم
Bahmany
سه شنبه 30 بهمن 1386, 12:26 بعد از ظهر
چرا وقتی میشود یک برنامه را با 100 خط نوشت باید آنرا با 500 خط تولید کرد.
احتمالا با این خط کد بهترین راهکارها رو هم داشته باشید بتوان یک ماشین حساب Visual طراحی کرد منتها باید سعی کنید بسیاری از event ها رو حذف و کلی هم برنامه تون رو بپیچونید.
بعد اگر قرار باشه یه برنامه ای که 100 خط میشه نوشت رو با 200 خط بنویسم ولی با سرعت اجرای بالا تر قطعا اون 200 خطی رو انتخاب خواهم کرد.
آیا هنگام استفاده از IDE جنبه های پنهان زبان برایمان آشکار خواهد شد؟
آیا دقیقا امکانات موجود در پکیج ها و کلاس فایلها را خواهیم شناخت؟
آیا برنامه تولید شده پرتابل خواهند بود یا همیشه باید library های IDE را نیز بدنبال داشته باشند؟
آیا تغیرات آنها در جایی که IDE وجود ندارد براحتی امکان پذیر است؟
صحبت شما درست است ولی تا چه حدی
اگر بنا باشد یک پروژه J2EE داشته باشید و در حال نوشتن آن باشید حالا کاری نداریم چقدر IDE بکارتون میاد فکر کنید در هر بار تست کردن برنامه خود می بایست توده ای از فایل ها رو به قسمت های مختلف کپی کرده و سپس کلی درد سر اون رو اجرا خواهید کرد در صورتی که با یک کلید F5 تمام کارها برایتان انجام می شود
مسئله بعدی این است که به نظر شخصی بنده استفاده از IDE برای یادگیری یک زبان به تدریج خیلی بهتر از یادگیری اون زبون مثلا جاوا در یک notepad هست ، با IDE شما به تدریج و مدت زمان کمتری می تونید به یک زبان مسلط شده و به جلو پیش برید ولی در notepad اون قدر توی جزئیات گیر می کنید که وقت به کلیات نمی رسه .
آز آنجائیکه ادامه دادن این بحث در این تاپیک به بیراهه رفتن است بهتر است آقای بهمنی چنانچه نسبت به این موضوع حساس هستند تاپیکی اختصصاصی برای این موضوع "مزایا و معایب استفاده از IDE " ایجاد کنند تا نظرات کارشناسی در این خصوص جمع آوری شود . فکر میکنم مطالب مفید و آموزنده ای از آن بدست آید.
حتما اگر وقت به بنده اجازه بده این کار را می کنم.
javaphantom
سه شنبه 30 بهمن 1386, 01:33 بعد از ظهر
احتمالا با این خط کد بهترین راهکارها رو هم داشته باشید بتوان یک ماشین حساب Visual طراحی کرد منتها باید سعی کنید بسیاری از event ها رو حذف و کلی هم برنامه تون رو بپیچونید.
بعد اگر قرار باشه یه برنامه ای که 100 خط میشه نوشت رو با 200 خط بنویسم ولی با سرعت اجرای بالا تر قطعا اون 200 خطی رو انتخاب خواهم کرد.
قبل از اینکه از خضورتون چندتا سوال بکنم که به اطلاعاتم بیشتر افزوده بشه می خواستم به یک بحثی اشاره بکنم و اونم هست refactoring بد نیست که یک نگاهی یک خطی هم که شده به آن بکیند.
این که فرمودید
من واقعا لذت بردم چقدر قشنگ به نکته ظریفی اشاره کردید. منتها فقط اگر ممکنه علت کار رو توضیح بدید و دوست دارم بدونم این تصمیم گیری رو بر اساس چه چیز یا چه چیزهایی انجام می دید مثلا اگر ۱۰۰۰ خطی بود اونرو انتخاب می کردید چون خوب از ۲۰۰ خطی هم بیشتره.
نکته بعدی که ذهنم رسید معمولا حجم فایل است که در تمام جاها به آن اهمیت می دهند یعنی تا اونجا که ممکنه سعی می شود حجم فایل کمتر باشد تا بیشتر چون در سرعت اجرا بسیار اهمیت دارد. بعد یک خواهش دیگر هم از شما داشتم من می خواستم اگر ممکنه چون مشخص هست که شما خیلی باتجربه هستید می خواستم بدونم که
تفاوت Method با Operation و در نهایت با Algorithm چیه؟ نقش refactoring در کدام از اینها صورت می گیره و در آخر چرا ما این کار رو گفتن انجام بدیم.؟ نقش محیطهای IDE برای بکارگیری و پیاده سازی این مفهایم چگونه است؟
javaphantom
سه شنبه 30 بهمن 1386, 01:41 بعد از ظهر
صحبت شما درست است ولی تا چه حدی
اگر بنا باشد یک پروژه J2EE داشته باشید و در حال نوشتن آن باشید حالا کاری نداریم چقدر IDE بکارتون میاد فکر کنید در هر بار تست کردن برنامه خود می بایست توده ای از فایل ها رو به قسمت های مختلف کپی کرده و سپس کلی درد سر اون رو اجرا خواهید کرد در صورتی که با یک کلید F5 تمام کارها برایتان انجام می شود
حتما اگر وقت به بنده اجازه بده این کار را می کنم.
من خیلی خوشحال شدم که شما J2EE کار می کنید و تمام کاراتون با کلید F5 راه می افته. خوب این از معجزات IDE است دیگه. منتها می خواستم باز این رو از شما یاد بگیرم گه در نقشهای ذکر شده که در روند یک محصول J2ee هست شما چگونه از IDE و کلید معجزه آسای F5 استفاده می کنید.
Enterprise Bean Provider
Application Assembler
Deployer
EJB Server provider
EJB Container Provider
Persistence Provider
System Administrator
اگر من رو راهنمایی کنید بسیار متشکر می شوم
zer0cool
سه شنبه 30 بهمن 1386, 01:43 بعد از ظهر
از اونجایی که جاوا و کلا زبانهای برنامه نویسی کتابخانه های زیادی دارند برای یاد گرفتن یک زبان برنامه نویسی اگر از یک IDE اونهم درحدش استفاده بشه فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه چون اگر IDE نباشه وقت زیادی برای حفظ کردن تمام کلاسها و زیر کلاسها و .... به هدر میره که این زمان میتونه برای یاد گیری مفاهیم اصلی تری استفاده بشه .
البته من خودم یه برنامه نویس نیستم ولی سعی میکنم در آینده بتونم برنامه نویسی کنم ولی فکر میکنم مشکل برنامه نویسای ما دقیقا به خاطر این هستش که اصول برنامه نویسی رو بلد نیستن نمیدونند وقتی دارند مثلا با یه فایل کار میکنند دقیقا چیکار میکنند یا همچنین با دیتا بیس و........ فقط یه سری متد وکلاس پشت سرهم قرار میدن .
بعد از مدتی از نوشتن برنامه هایی نظیر برنامه ای بنویسید که دو عدد را گرفته ..... تا زبانهای ویژوالی که با انداختن چندین کامپوننت کنار هم آن هم در یک محیط مجازی که خودشان هم نمی دانند که چرا این محیط ساخته شده ایجاد یک فایل exe به حجم بسیار بالا و پر از خطا می کنند و کم کم خود تبدیل به مدیر پروژه می شوند. اما گروهی دیگر که بسیار جوان و جویای نام هستند و در دانشگاهای تازه تاسیس مشغول به درس خواندن هستند در همان ترم های اول و دوم که با یک یا دو زبان آموزشی آشنا می شوند و باز با همان متدود برنامه ای بنویسید که .... شروع می کنند کم کم با این فروم ها آشنا می شوند.
این قضایا به خاطر این هستش که اصول برنامه نویسی در پروژها رعایت نمیشه. و بیشتر پروژها یا به شکست میخوره اونهم بعد از چند سال یا سرهم بندی میشه با هزارتا باگ البته این فقط مربوط به تازه کارها نیست بلکه من میتونم پروژهای مهمی رو که شرکتهای پر ادعا در ایران به فنادادن رو چندتایی شون رو بگم...
در مورد تازه کارهام هم اینکه بالاخره هر آدمی باید از یه جا شروع کنه و چه بهتر که از کمک کسایی استفاده کنه که تحصیلات آکادمیک دارند، البته خود من ترجیح میدم از تجربه کسایی استفاده کنم که دربازار کار هستند چون اونها کاملا مشکلات رو از نزدیک لمس میکنند حالا خیلی هاشون هم ادعا دارند فقط.
javaphantom
سه شنبه 30 بهمن 1386, 01:55 بعد از ظهر
از اونجایی که جاوا و کلا زبانهای برنامه نویسی کتابخانه های زیادی دارند برای یاد گرفتن یک زبان برنامه نویسی اگر از یک IDE اونهم درحدش استفاده بشه فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه چون اگر IDE نباشه وقت زیادی برای حفظ کردن تمام کلاسها و زیر کلاسها و .... به هدر میره که این زمان میتونه برای یاد گیری مفاهیم اصلی تری استفاده بشه
java document اختراع شده. تازه اگر هم خودتون API هم درست کیند می توانید برای خودتون document درست کنید.مفهوم ساختار کار با زبان رو بدونی می تونی از document های آن استفاده کنی. در هنگام آموزش و یاد گیری. همیشه در دسترس بصورت HTML در هر browser ی هم قابل اجرا مستقل از همه platform ها بر خلاف MSDN
javaphantom
سه شنبه 30 بهمن 1386, 02:01 بعد از ظهر
در مورد تازه کارهام هم اینکه بالاخره هر آدمی باید از یه جا شروع کنه و چه بهتر که از کمک کسایی استفاده کنه که تحصیلات آکادمیک دارند، البته خود من ترجیح میدم از تجربه کسایی استفاده کنم که دربازار کار هستند چون اونها کاملا مشکلات رو از نزدیک لمس میکنند حالا خیلی هاشون هم ادعا دارند فقط.
شما خیلی کار خوبی می کنید که از تجربه کسانیکه در بازار هستند استفاده می کنید.
چون بازار نر افزار ایران بسیار قوی می باشد و در دنیا حرفی برای گفتن دارد.
از شکستن قفل و تولید crack همچنین اسیب رساندن به محصولات دیگران و با قیمت بسیار ارزان فروختن اینها تمام چیزهایی هست که باعث شده که پیشرفت در ایران در نرم افزار بوجود بیاید و کم کم نقش دانشگاها کم رنگ شود.
zer0cool
سه شنبه 30 بهمن 1386, 02:04 بعد از ظهر
java document اختراع شده. تازه اگر هم خودتون API هم درست کیند می توانید برای خودتون document درست کنید.مفهوم ساختار کار با زبان رو بدونی می تونی از document های آن استفاده کنی. در هنگام آموزش و یاد گیری. همیشه در دسترس بصورت HTML در هر browser ی هم قابل اجرا مستقل از همه platform ها بر خلاف MSDN
حرف شما کاملا درست ولی با روشی که شما میگید مبنی بر استفاده نکردن از ادیتور برای یاد گیری یه زبان برنامه نویسی مثل جاوا با این همه گستردگی چندسال وقت لازمه؟ تا حداقل یه آماتور در این زمینه شد چندتا دانشگاه یا آموزشگاه در ایران نام ببرید که این زبان رو با کلیه زیر ساختاش یاد بدن و دقیقا به یه دانشجو حداقل لیسانس نرم افزار بگن این زبان جاوا چه جوری کار میکنه و و کجا بهش احتیاج هست! و یا هر کلاسش چه متدهایی داره و کجاها استفاده میشه؟!
zer0cool
سه شنبه 30 بهمن 1386, 02:11 بعد از ظهر
شما خیلی کار خوبی می کنید که از تجربه کسانیکه در بازار هستند استفاده می کنید.
چون بازار نر افزار ایران بسیار قوی می باشد و در دنیا حرفی برای گفتن دارد.
از شکستن قفل و تولید crack همچنین اسیب رساندن به محصولات دیگران و با قیمت بسیار ارزان فروختن اینها تمام چیزهایی هست که باعث شده که پیشرفت در ایران در نرم افزار بوجود بیاید و کم کم نقش دانشگاها کم رنگ شود.
جناب فانتوم ما در ایران زندگی میکنیم پس باید نون به نرخ روز بخوریم. البته این حرفیه که همه میگن نه من. ولی خود من یا شما اگه قرار باشه نون به نرخ روز بخوریم نباید اصلا به سمت جاوا میرفتیم چون همین asp پاسخ گوی بازار ایران هستش. کسی برای پروژهای میلیونی جاوا در ایران سرمایه گذاری نمیکنه چون خانه از پای بست ویران است .
در جایی که دانشجوهای ما دارن تو دانشگاهها در مقطع کارشناسی زبان سی و پاسکال یاد میگیرن شما توقع چی دارید آقا؟
persianshadow
دوشنبه 06 اسفند 1386, 08:49 بعد از ظهر
این همه بحث واسه چی ؟! اولا اینجا فروم کاریابی نیست پس سوال از ریشه مشکل داره.این
همه با هم نشینید بحث و جنگ و جدل کنید.آقا با IDE ها به کیش خیش و همچنین برعکس !
ایشون هم گفته که اگه پروژه می نویسید.بهشون خصوصی اطلاع بدید.همین و بس !
این انجمن با استفاده از vBulletin نسخه 3.7.1 کار می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.