PDA

View Full Version : فعال سازی اسکنر Barcode در Windows CE

reza6384
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 11:13 قبل از ظهر
سلام. من یه Symbol PPC دارم که روش Windows CE5.0 نصبه، قبلا برای فعال سازی از دو تا DLL به اسم های Symbol.dll , Symbol.Barcode.dll استفاده می کردم. اما این dll ها رو دیگه توی VS2005 استفاده کنم. یک Pack جدید هم دانلود کردم به اسم :
Windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK
که Recommanded خود وب سایت Symbol بود. اما اون DLL هایی رو که می خواستم توش پیدا نکردم. چیکار کنم؟

iman_s52
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 02:09 بعد از ظهر
فعال سازی بارکد خوان ؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟؟ می خواین چکار کنین!
آخه من با Datalogic Skorpio , Memor کار کردم و نیازی به اینکار نداشتم ؟؟؟

reza6384
چهارشنبه 01 اسفند 1386, 10:58 بعد از ظهر
من داشتم یک برنامه می نوشتم که احتیاج داشت بعضی از فیلد های Text اش با استفاده از Barcode Scanner پر بشه. واسه همین احتیاج به کد یک Scanning Application داشتم.
Barcode Scanner توی همه فرم ها فعال نیست و اگر بخواهید باید فعالش کنید و این فعال سازی با استفاده از یک Dll به نام Barcode.dll انجام می گیره. توضیح کلی اینه که دستگاه های PPC باید توی Site خودشون یک Software Development Kit داشته باشن. من از سایت Symbol قسمت Developer بالاخره تونستم SDK ای که با VS2005 بتونه کار کنه پیدا کردم و Download کردم. یک Category به Toolbox ام اضافه شد به نام Symbol و دیگه کارم راه افتاد. توضیحاتی که اینجا نوشتم یه مقدار General هست، به خاطر اینکه مخصوص Symbol Brand اه. حالا اگر کسی به این مشکل که من برخوردم برخورد کرد اینجا نقل قول بذاره تا من توضیح کاملش رو بنویسم.

iman_s52
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 09:43 قبل از ظهر
من تا حالا با دستگاههای Symbol کار نکردم و فقط با دستگاههای Datalogic کار کردم و برای کار با اسکنرش هم تا حالا مشکل خاصی نداشتم اسکنرش فعاله و dll خاصی واسه کار باهاش استفاده نکردم. جالب بود برام !!
مدل دستگاتون رو میشه بگین ؟؟

reza6384
شنبه 04 اسفند 1386, 12:29 بعد از ظهر
مدل دستگاتون رو میشه بگین ؟؟

مدل دستگاه من MC3090 اه. یک خوبی این DLL ها اینه که می تونی باهاش Barcode Scanner رو جاهایی که لازم نیست، مثلا NumericUpDown ها Disbale کنی تا User اشتباه نکنه.

pooyeshpajooh
یک شنبه 05 اسفند 1386, 09:46 بعد از ظهر
میشه این DLL ها رو همینجا آپ کنید
منم مدل MC3000سیمبول رو دارم دنبال یه برنامه کوچیک تحت CE می گردم که بار کد رو بخونه و
تکراری هاش رو ذخیره نکنه درضمن شمارش تعداد خوانده شده رو نمایش بده
کسی میتونه در این مورد به من کمک کنه ؟

reza6384
دوشنبه 06 اسفند 1386, 03:37 بعد از ظهر
به دلیل اینکه حجم این فایل ها زیاده، نمی تونم اونها رو اینجا Attach کنم.
برای اینکه از اسکنر بارکد در برنامه استفاده کنید باید از لینک زیر
Windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK رو دانلود کنید :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=83A52AF2-F524-4EC5-9155-717CBE5D25ED&displaylang=en
و بعدش باید این رو نصب کنید، بعد از لینک زیر SMDK1.7 رو دانلود کنید :
http://support.symbol.com/support/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=11683&sliceId=&dialogID=42288217&stateId=1%200%2042278998
( یا اینکه مستقیما از اینجا روی SMDK-M-1.07.03.exe (http://164.109.40.227/downloads/SMDK-M-1.07.03.exe) کلیک کنید)

بعد از اینکه SMDK رو هم نصب کردید یک Category به Toolbox شما به نام Symbol اضافه میشه، برای استفاده از بارکد اسکنر یک Barcode از Toolbox روی فرم Drag&Drop کنید.
این خط رو توی From Load بنویسید :

Me.Barcode1.EnableScanner = True

و این Event رو هم اضافه کنید :

PrivateSub Barcode1_OnRead(ByVal sender AsObject, ByVal readerData As Symbol.Barcode.ReaderData) Handles Barcode1.OnRead
textbox1.Text = readerData.Text
EndSub

در آخر هم باید یک فایل به نام symbol.all.arm.cab رو از مسیر
C:\Program Files\Symbol Mobility Developer Kit for .NET\v1.7\SDK\Smart Devices\wce500\armv4i
روی Device تون کپی کنید و روی Device اجرا کنید تا dll ها به Device شما اضافه بشه.