![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| تحلیل و طراحی نرم افزار Software architecture,Processes and methodologies,Systems Analysis and Design,UML and Patterns,Software Project Management |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() |
سئوالاتی در آنالیز و طراحی
دوستان برای برآورد سطح دانش و بالا بردن دانسته هامون، من یک پیشنهاد دارم . اگر دوستان هم همراهی کنند , من از اینکار در جاهای دیگه نتایج خوبی گرفتم. اگر استقبالی نشه که تاپیک رو حذف می کنم.
یکسری سئوال مطرح می شه و از بقیه دوستان خواسته می شه جوابی که می دونن بگن. اینکه جوابش چیه و یا اگه اون مسئله رو چطور طراحی و مدل و یا آنالیز می کنند. و یا از چه pattern ی استفاده می کنند. در نهایت جوابها جمع بندی می شه و نفر بعدی سئوال دیگه ای رو مطرح می کنه. جمع بندی هر سئوال به عهده مطرح کننده سئوال است. فقط سئوال این مدلی نباشه که سیستم حسابداری را چگونه طراحی می کنید!!! و به پیشنهاد مدیر محترم بخش هم , اولین پست به فهرست بندی سوال اختصاص داده می شود. سئوال اول رو خودم مطرح می کنم. تا دوستان دیگر هم ادامه دهند. فهرست:
آخرین ویرایش به وسیله Elham_gh : شنبه 26 بهمن 1387 در 18:01 عصر |
|
|
|
| 14 کاربر از Elham_gh به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول: سئوالاتی در آنالیز و طراحی
سئوال 1- شما چگونه مدل می کنید؟
می خواهیم مجموعه ای از شرطها را در Class diagram مدل کنیم. مثلا شرط ما می تونه به این صورت ها باشه: Age<23 Age <23 AND Gender=Female Not MaritalStatus=Married Gender=Female OR MaritalSatus=Married نمونه استفاده از این مسئله زیاد است.شما می تونید تو سیستمهای مختلف نمونه های آن را ببینید.مثل: شرایط احراز یک شغل- نحوه محاسبه یک مقدار در شرایط مختلف –شرایط استفاده از وام و ......
|
|
|
#3 |
|
کاربر دائمی
![]() |
کسی قرار نیست همکاری کنه؟
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اسفند 1384
محل زندگی: تهران
تشکرها: 20
252 بار تشکر شده در 164 پست
|
class diagram حالت ایستایی object ها رو نشون می ده. در صورتی که بخواهیم شرطها رو بین کلاسها و رابطه ای که بین اونها وجود داره رو نشون بدیم از sequence diagram استفاده می کنیم معمولا می شه گفت که sequence diagram حالات پویای بین object ها رو نشون می ده. گذاشتن شرط یا حلقه ها در این diagram نشون داده می شود
|
|
|
#5 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
در sequence diagram , ارتباط بین کلاسها مدل نمی شود بلکه پیغامهایی که بین کلاسها رد و بدل می شود مدل می شود. ارتباط بین کلاسها با همان Class Diagram ،که حالت static یا به قول شما استاتیک کلاسها را نمایش می دهد، مدل می شود. از طرفی در sequence diagram کلاسها در مدل سازی نقشی ندارند ، بلکه Object ها نشان داده می شوند. از کاربردهای sequence diagram مدل سازی سناریوی Use case است. بدین ترتیب سئوالی که من مطرح کردم کاملا درست است دوست عزیز.
|
|
|
|
#6 | |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اسفند 1384
محل زندگی: تهران
تشکرها: 20
252 بار تشکر شده در 164 پست
|
نقل قول:
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر دائمی
![]() |
لازم به مدل کردن اگرها نداریم.
شما برای این همچین صورت مسئله ای احتیاج به یک Class Diagram هم دارید دیگه. سئوال من همون Class diagram است.
|
|
|
#8 | ||
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
این که بگوییم sequence در مدل سازی نقشی ندارند ، نمیتواند صحبت دقیقی باشد ، همین که میتوان با آنها object ها را شناسایی کرد که البته یکی از راه های شناسایی object ها میباشد میتوان گفت که در مدل سازی کلاس ها نقش دارند بخصوص در مدل آنالیز ، چون میتوان حداقل با جمع بندی object ها به کلاس های مورد نظر رسید و البته این یکی از راه های یافتن کلاس ها میباشد. نقل قول:
بحث روی این قضیه نیازمند مطالعات بیشتری است ولی تا اونجایی که من میدانم شرط ها در کلاس دیاگرام مدل نمیشوند بلکه در درون متدها پیاده سازی میشوند و مسئله دیگری هم که مهم است این است که باید بدانیم که پس از احراز و مورد تایید قرار گرفتن یک شرط چه عملی ممکن است رخ دهد ، آن موقع قسمتی از بحث ما بر میگردد به طرف design pattern ها مثلا : در الگوی simple factory با برقراری یک شرط یکی از کلاس هاس مشتق شده از کلاس abstract انتخاب و نمونه سازی میشود ... احتمالا در مدل کردن شرط ها از سناریوی یوزکیس شروع میشه ، در sequence digram و همچنین در activity هم بحث میشه ... پس احتمالا میبایستی بر روی این موارد هم تمرکز کرد و همچنین بر روی کلاس دیاگرام که مورد اصلی سوال است ... فعلا تا این حد در توانم بود ... تا بعد .. موفق باشید. یا علی.
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر دائمی
![]() |
خواستم بگم لطفا یه توضیحی در مورد اینکه چه سوالاتی رو بیان کنیم بدید تا هم من و هم بقیه روشن تر بشن ...
آیا محدوده فقط Systems Analysis and Design هست ؟ یعنی توی این گفتگو نباید سوالات و جوابها به طرف بقیه دسیپلین ها بخصوص Implementation و برنامه نوسی بره ؟ توی مباحث مربوط به طراحی ممکن هست یا بهتره بگم به احتمال زیاد در مورد ساختار و معماری یک زبان بحث خواهد شد و یا اینکه سوالاتی مطرح میشه. این که مشکلی نداره ؟ مباحث design pattern رو میشه اینجا مطح کرد ؟ آیا باید حتما جواب یه سوال داده بشه و بعد سوال بعدی پرسیده بشه ؟ در آخر امیدوارم موفق باشید چون مدیریت چنین گفتگویی خیلی سخته بخصوص در مباحث طراحی که هر آن ممکن به طرف پیاده سازی کشیده بشه. موفق باشید.
مهدی امیرخانی شمس آبادی آخرین ویرایش به وسیله Modifier : شنبه 11 آبان 1387 در 02:53 صبح |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
محدوده سوالها محدوده تالار است. هر سئوالی که تو حوزه این تالار باشه قابل طرح است. نظر من اینکه سئوالا به جواب برسه بعد سئوال بعدی مطرح شده. تا نظر اکثریت دوستان چی باشه. و من هم امیدوارم با همکاری دوستامون در این بحث کلی مطلب یاد بگیریم. :)
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|