![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| پروژههای Open Source در این بخش پروژههای Open Source ایجاد و مدیریت میشود. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1386
محل زندگی: پشت کامپیوتر
تشکرها: 11
76 بار تشکر شده در 57 پست
|
پروژه انجمن اینترنتی
سلام .
والا این پروژه خیر سرم واسه پایان ترمم بود . ولی کلا به خاطر حس انسان دوستی مجبور شدم n تا پروژه انجام بدم , اینم چون خیلی بزرگ بود نشد , منم مجبور شدم یه خاک دیگه ای تو سرم بکنم . ولی این پروژم تا یه جاهایی جلو رفت که حیفم اومد تمومش نکنم . من بالاخره این پروژرو تموم می کنم ولی تنهایی خیلی کار می بره . اول بگم که تا حالا 22 تا جدول براش در نظر گرفتم که بیشترم می شه . زبون برنامه نویسیشم php هستش و طرحش , یه طرح [ فکر کنم ] جدیدیه . جون من توی پروژه هایی که دیدم این منطق رو ندیدم . اولین مرحله هم تو این پروژه درست کردن کامل کردن جدولاش هست . دومین مرحله تعیین کار با دیتایس و اطلاعاتی که می خایم ازش بگیریم. سومین مرحله هم نوشتن برنامه و لوجیک اونه . حالا اگه طلبه اید و خواستید که یه گروه بشیم . بگید من مشکل ندارم . این تاپیک رو واسه مطرح کردن سوالاتون و نظراتون بزارید و اگه خواستید شرکت کنید , پیغام بدید . اگه طلبه زیاد شد من طرحامو upload می کنم .
I`m not a puppet , I am a grenade ------------------------------------------------------------------------ If I'm killed by the questions like a cancer Then I'll be buried in the silence of the answer By Myself ------------------------------------------------------------------------ |
|
|
|
| 2 کاربر از musiox به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: مهر 1387
تشکرها: 5
0 بار تشکر شده در 0 پست
|
نقل قول: پروژه انجمن اینترنتی
بابا تو رو خدا اگه کسی این سورس رو داره برای دانلود بذاره.
متشکریم |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: آذر 1387
تشکرها: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست