![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| برنامه نویسی Web با استفاده از ASP.NET سوالات خود درباره ASP.NET و Web Services را در این بخش مطرح کنید. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: آذر 1386
تشکرها: 10
9 بار تشکر شده در 8 پست
|
خطای System.OutOfMemoryException و افزایش حجم سرویس w3wp
سلام
دوستان عزیز من یک نرم افزار تحت وب دارم که چند ساله داره کار می کنه. ولی جدیداً خطای System.OutOfMemoryException رو میده و ارتباط Client ها با سرور برای چند دقیقه(بین 5 تا 45 دقیقه) قطع میشه. در ضمن سرویس w3wp روی سرور بیش از 1GB فضا در حافظه می گیره. حتی برخی موارد مجبور به ReStart کردن ویندوز میشم. کسی می تونه کمک کنه ؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول: خطای System.OutOfMemoryException و افزایش حجم سرویس w3wp
کد:
Excessive managed memory usage is commonly caused by: Reading large data sets into memory. Creating excessive cache entries. Uploading or downloading large files. Excessive use of regular expressions or strings while parsing files. Excessive view state. Too much data in session state or too many sessions.
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ealireza از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#3 |
|
کاربر تازه وارد
9 بار تشکر شده در 8 پست
|
به خاطر جواب ممنونم .
من حدس می زنم مشکلم از Session باشه. ولی نمی دونم در کدوم Page. پروژه من تعداد زیادی Page داره و در یک کارخونه هم زمان 30 تا 40 کاربر دارن باهاش کار می کنن. کسی ایده ای داره که چطور می تونم منبع خطا رو پیدا کنم ؟ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() |
توی سشن چی میریزی مگه ؟
بهتره از کوکی استفاده کنی و ریسایکلینگ رو روی 1 دقیقه بزاری . ولی من فکر نمیکنم از سشن باشه . موفق باشید
|
|
|
#5 |
|
کاربر تازه وارد
9 بار تشکر شده در 8 پست
|
توی Session اطلاعات حیاتی قرار داره.
متاسفانه افرادی که قبلاً روی پروژه کار کردن هرچی دم دستشون بوده ریختن تو Session. از اطلاعات کاربر بگیر تا DataSet . به دلیل وجود همین DataSet ها من حدس می زنم مشکل از Session باشه. مشکل کار اونجاس که پروژه خیلی وسیعه. چیزی حدود 200 صفحه داره و 20 -30 کاربر همزمان روش کار میکنن. به همین دلیل عیب یابی سخته. متوجه نمیشم دقیقاً چه زمانی این اتفاق می افته. اگه راهی به ذهنتون میرسه بگید لطفاً. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
بله !!!؟؟ ![]() تنها کاری که پیشنهاد میدم که انجام بدید اینه که این دیتا ست ها رو روی اون سشن بد بخت بر دارید . اگرم نمیتونید همون ریساکل رو که پیشنهاد دادم رو تست کنید (البته برای شناسه و رمز باز باید کوکی بسازید) موفق باشید
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر تازه وارد
9 بار تشکر شده در 8 پست
|
آخه بدبختی یکی دوتا سه تا نیست که.
![]() به دلیل عمق فاجعه این کار حد اقل یک ماه طول میکشه. مشتری جلوی در نشسته. یعنی راهی نیست که بفهمیم کدوم صفحه باعث خطای اصلی میشه ؟ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آبان 1384
تشکرها: 71
107 بار تشکر شده در 86 پست
|
با سلام اینو پیاده سازی کن میتونی باهاش از منبع خطا و صفحه مولد خطا مطلع بشی.
شاید بتونه بهت کمک کنه. |
|
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Milad Mohseny از وی تشکر کردهاند: |
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|