![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| برنامه نویسی Web با استفاده از ASP.NET سوالات خود درباره ASP.NET و Web Services را در این بخش مطرح کنید. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: مرداد 1386
تشکرها: 3
33 بار تشکر شده در 21 پست
|
اعلام آمادگی برای حضور در پروژه فروشگاه
با سلام خدمت همه دوستان
این پست برای عضو گیری پروژه فروشگاه است این پروژه Open Source خواهد بود و Source آن روز به روز در سایت قرار خواهد گرفت و تمامی روند از شروع تا پایان در خدمت دوستان قرار خواهد گرفت و هر چند روز یکبار یک گزارش از کارهای که شده در سایت قرار خواهد گرفت اینجا از دوستان محترم سایت با هر سطح سوادی دعوت می شود که در این پروژه شرکت کنند در این مورد فقط چند نکته قابل ذکر است 1- که دوستانی که همکاری را شروع می کنند تا جای ممکنه در پروژه باقی بمانند و مسولیتهای وگذارشده را انجام دهند 2- سعی شود که محیط دوستانه پروژه حفظ شود و اگر مشکلی بود با مدیر یا مدیران در میان بگذارند 3- در این پروژه چون تعهدی نیست و پروژه رسمی نیست پس تا جای ممکنه باید مسائل دوستانه حل شود پس از دوستان خواهش دارم که سعی کنند کمی گذشت و فداکاری را چاشنی کار کنند زبان برنامه نویسی C# و sqlserver 2005 فعلا چیز دیگه ای به نظرم نمی رسه دوستان در همین تاپیک فقط اعلام آمادگی کنند به صورت زیر : نام و نام خانوادگی (در صورتی که مایلیید و گرنه اسم مستعار) قسمت یا قسمت های که دوست دارید فعالیت کنید آدرس پست الکترونیک و اگر سوابقی دارید ذکر کنید که کمی در رده بنده تقسیم کار کمک کند پست را ویرایش کردم دوستان اگر ممکنه اولویت جایی که می خوان فعالیت کنند هم بنویسند دوستانی هم که لطف کردن و جواب دادن ویرایش کنند آخرین ویرایش به وسیله Coward : دوشنبه 19 مرداد 1388 در 15:08 عصر |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول: اعلام آمادگی برای حضور در پروژه فروشگاه
سلام
مهدی غفاری HTML ، CSS ، قالب ، طراحی و ساخت بانک اطلاعات ، VB.Net اولویت : VB.Net ایمیل : mehdi348@gmail.com موفق باشید
درد را از هرسو که نوشتیم درد بود ادیتور ساده و روان کدی برای نشان دادن زمان لود صفحه (Page Loader ) تعیین استانداردی جهت نامگذاری متغیرها و ... در دات نت *************************** برگی دیگه نیست روی درختا سرماست فقط میون حرفا هرچی که بوده توی طبیعت قایم کرده یکی میون برفا ***************************
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر تازه وارد
![]() تاریخ عضویت: اردیبهشت 1385
تشکرها: 11
27 بار تشکر شده در 12 پست
|
سلام
احمد من هم آمادگی خودم را برای کمک در تمام زمینه ها علام می کنم. اولویت : تحلیل - طراحی ظاهر - کلاس dataAccess ایمیل : Ahmadgolagha@yahoo.com سوابق : چندین وبسایت در سطح پروژه های دانشجویی در زمینه های رزرو هتل و فروشگاه ماشین و حراجی و املاک و ... - به علاوه چند سایت برای شرکت ها و ...
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام!
حمید رهبر همه جوره در خدمتیم! ( Ajax، UserControl، ASP.NET ،XHtml، CSS، C#.Net , ...) ایمیل: Info@HamidRahbar.Com وبسایت: www.HamidRahbar.Com به امید موفقیت! |
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
کاربر دائمی
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
کد:
Vb.Net , C#.Net , T-SQL , N-tier , Css , Html , Ajax , JS فعلاً در خدمتم اما ممکنه از شهریور به اون طرف یه کم کمتر بیام (تا 12 یا 15 یا 20 شهریور !!! ) نقل قول:
کد:
Miladhak2000[At]Yahoo[DOT]Com
اینده کتابی است که هم اکنون مینویسیم . پس کتابی بنویسیم که در اینده از خواندنش لذت ببریم ![]() خداوند بی نهایت است ، اما به قدر نیاز تو فرود می اید ، به قدر ارزوی تو گسترده میشود و به قدر ایمان تو کارگشا ! |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
رضا فخری
ASP.NET , Vb.Net , SQL , Ajax , Html , Css , JScript http://www.pzitco.com/ fakhri.reza@gmail.com البته با کمی ضيق وقت مواجهم(روزانه 1-2 ساعت) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: مرداد 1388
محل زندگی: پشت کامپیوتر
تشکرها: 52
3 بار تشکر شده در 3 پست
|
سلام،
سوده در این زمینه ها هم می تونم همکاری داشته باشم: «تحلیل، html ,css, sql server و طراحی و گرافیک» ایمیل :ir.melisa@yahoo.com به امید موفقیت! آخرین ویرایش به وسیله ir.Melisa : پنج شنبه 22 مرداد 1388 در 00:42 صبح |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
سلام خدمت تمامی دوستان !
مشخصات : سجاد زارع طراحی واسط های گرافیکی GDI برای ظاهر پروژه وب سایت Adobe Photoshop CS,CS3,CS4 Adobe Illustrator CS2 --> Vector Design Adobe Flash CS3 Plateform کد نویسی : ASP.NET VB.Net C#.Net CSS DHTML ولی چون کار گروهی هستش یک مقدار هم زمان کافی ندارم حدالمقدور گرافیک و GDI ولی در صورت لازم در خدمت هستیم در مورد کد نویسی ! راستی حتما نمونه کار هم در پست بعدی میزارم تا ببینید !
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر دائمی
![]() |
افشین
در زمینه تحلیل، vb.net من همیشه در طراحی رابط کاربر مشکل دارم و هیچ طرحی منو راضی نمیکنه golihaghighi@yahoo.ca |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آبان 1386
تشکرها: 13
یک بار تشکر شده در یک پست
|
سلام دوستان
محسن مرادی لیسانس نرم افزار کدنویسی و شی گرایی و معماری لایه ای vb.net C# SQL Server به دلیل کنکور ارشد حدود 2.3 ساعت در روز ولی همیشه تو طراحی مشکل داشتم جدیدا معاف از خدمت(موفقیت بزرگ) mhs.moradi1987@Gmail.com Regedit37@yahoo.com ازهمکاری با دوستان خوشحالم آخرین ویرایش به وسیله mrmohsen : پنج شنبه 22 مرداد 1388 در 23:34 عصر |
|
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|