صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 84

نام تاپیک: تشکیل گروه برای یادگیری Directx

تشکیل گروه برای یادگیری Directx

سلام به همه دوستان

اوایلی که می خواستم کامپیوتر را یاد بگیرم همیشه فکر می کردم که به هیچ استاد و همکاری احتیاج ندارم و تنها خودم با استفده از یار همیشگی ام، کتاب، می توانم تمام قله های کامپیوتر را فتح کنم. غافل از اینکه نمی دانستم چه مشکلاتی در پیش رو خواهم داشت.
    پس از سال ها فهمیدم که به تنهایی و فقط با استفاده از کتاب نمی توان همه چیز را در سریعترین زمان یاد گرفت( منظورم از نتوانستن دشوار بودن این کار هست در غیر اینصورت به نظرم هر کاری شدنی است ). حداقل در مورد خودم این مورد را مطمئن هستم.
    من این وسط انگیزه ادامه کار را فراموش کرده بودم انگیزه ای که فقط در کار گروهی به دست می آید. برای مثال من دوست داشتم خیلی سریع C++‎‎‎ را یاد بگیرم یعنی در واقع به آخر کار نگاه می کردم اما دشواری راهی که باید طی می شد را در نظر نمی گرفتم. وقتی زمان یادگیری طولانی می شد کتاب به تنهایی نمی توانست انگیزه یادگیری را در من ایجاد کند. پس از مدت ها تصمیم گرفتم به کلاس های آموزشی بروم چون در این صورت در یک گروه که همه برای یک هدف آمده بودند قرار می گرفتم. و همچنین وقتی می بینی همه دارند پیشرفت می کنند سعی می کنی از همه جلو بزنی و انگیزه چند برابر می شود و در نتیجه آن پیشرفت بیشتری را هم خواهیم داشت. حالا اینجاست که کتاب می تواند نهایت استفاده را داشته باشد. اما متاسفانه در ایران مباحث دشوار و خاص کامپیوتری مثل DirectX کلاس های آموزشی بسیار کمی و اغلب بی کیفیت دارند و همچنین اگر هم وجود داشته باشد هزینه بسیار بالایی دارند. بنابراین تصمیم گرفتم طرحی را شروع کنم که با تشکیل یک گروه علاقمند به یادگیری DirectX خودمان با کمک همدیگر طریقه استفاده از این ابزار قدرتمند(Directx) را یاد بگیریم. به این ترتیب انگیزه و تلاش افراد برای یادگیری هم بالا رفته و با یک برنامه منسجم می توانیم به بهترین نحو آموزش ببینیم.

این مقدمه را گفتم تا هدف کاری که می خواهیم انجام بدهیم برای همه دوستان روشن باشد. خوب حالا می رویم سراغ برنامه ای که در ذهنم دارم:

من در نظر دارم که ما پایه کارمان را روی یک کتاب مناسب در زمینه DirectX بگذاریم و همه افراد گروه با برنامه ای از روی این کتاب جلو برویم. مسلما یک کتاب همه مباحث را پوشش نخواهد داد و برای اطلاعات بیشتر در هر موردی می توانیم به کتاب های دیگر و یا اینترنت مراجعه کنیم.

پس از تحقیق فراوان در نهایت متوجه شدم یکی از بهترین کتاب های آموزشی DirectX کتاب Introduction to 3D Game Programming with DirectX 9.0c—A Shader Approach می باشد. البته من خودم کتاب W.Jones - Beginning DirectX 9 را قبلا مطالعه کرده بودم اما بعدا فهمیدم که کتاب اولی که معرفی کردم مناسبتر و بهتر آموزش داده است. 3 فصل اول این کتاب به مباحث پایه ای ریاضی پرداخته که به گفته خود نویسنده این مباحث برای فهم مطالب بعدی کتاب الزامی می باشد. فصل های بعدی نیز به ترتیب از آشنایی با Directx شروع کرده و به مباحث پیشرفته تری چون Lighting و Texturing رسیده است. البته مباحث زیادی در این کتاب مطرح شده که خودتان می توانید مشاهده کنید. لینک نسخه PDF را اینجا قرار می دهم:

حالا برنامه ای که در نظر دارم به این شکل می باشد( البته این برنامه نظر من هست و دوستانی که نظری غیر از این دارند لطفا مطرح کنند تا برنامه را با هم اصلاح کنیم) :

ابتدا باید گروه حداقل به 7 نفر ثابت برسد تا بتوانیم کار را درست پیش ببریم. هر نفر از اعضای گروه طی هفته با برنامه ای که خواهم گفت بخشی از کتاب را مطالعه میکند.

آخر هر هفته در مکانی با هم قرار می گذاریم ( در این زمینه یکی از دوستان حاضر شدند اتاقی از یک شرکت را در اختیار ما بگذارند ) و اشکالات را مطرح کرده و تمرین حل می کنیم. در این جلسه های هفتگی که حداقل 1.5 ساعت خواهد بود یک نفر به صورت داوطلبانه مبحث آن هفته را توضیح داده تا در صورتی که کسی آن بخش را نفهمیده یا مثلا آن هفته مشکلی پیش آمده و نتوانسته آن بخش را مطالعه کند از برنامه عقب نماند. این کار برای بقیه هم مزایای بسیاری دارد مثلا اشکالات دوستان دیگر و یا همان کسی که توضیح می دهد معلوم می شود. برای مثال من یک موردی را دارم توضیح می دهم یکی از بچه ها به مطلبی که می گم ایراد گرفته و مثلا می گه فلان جا این درسته یکی دیگه میگه نه این درسته اینجوری یک بحثی شکل می گیره که به فهم درست مطلب کمک می کند. حداقل هم باید 5 نفر بخش مشخص شده آن هفته را مطالعه کرده باشند تا این بحث ها مفید باشد در غیر اینصورت اگر فقط یک نفر مطالعه کند نتیجه ای نخواهد داشت. بنابراین این برنامه روی همکاری تک تک اعضای گرو جلو می رود و با کمکاری یک نفر به پیشرفت گروه صدمه وارد می شود. بعد از مطالعه هر فصل یک هفته به اعضا برای حل تمرین فرصت می دهیم و در جلسه بعدی به حل اشکالات همدیگر و مباحثه می پردازیم. در میان هر هفته هم از طریق کنفرانس اینترنتی با هم ارتباط برقرار می کنیم و پیشرفت کار را بررسی کرده و به حل مشکلات می پردازیم.

برنامه مطالعه به این شکل هست:

3 فصل اول چون مباحثی هست که اکثرا قبلا در مدرسه خوانده ایم خیلی نیاز به حل تمرین ندارد چون جلوتر خیلی باهاشون کار می کنیم. البته این 3 فصل مباحث جدید مثل دستورهایی که DirectX برای تعریف بردارها و نقطه و ... معین کرده است را هم دارد.

Chapter1 که 20 صفحه می باشد در هفته اول مطالعه می شود.

Chapter2 که 15 صفحه می باشد در هفته دوم مطالعه می شود.

Chapter3 که 21 صفحه می باشد در هفته سوم مطالعه می شود.

Chapter4 که Direct3D Initialization نام دارد 40 صفحه می باشد و به معرفی Direct3D و نحوه تعریف آن و مباحث پایه ای Direct3D پرداخته و با یک مثال ساده کار را به پایان می رساند. این فصل چون شامل مباحث جدید می باشد برای فهم آن وقت و تلاش بیشتری را نیاز دارد.

20 صفحه اول این فصل را در هفته چهارم مطالعه می کنیم.
    15 صفحه دوم این فصل که مباحثش کمی سنگین تر می شود را در هفته پنجم مطالعه می کنیم.
    5 صفحه آخر این فصل که مربوط به Debugging می باشد را به همراه تمارین این فصل در هفته ششم انجام می دهیم.

این برنامه به طور نظری طراحی شده و در عمل ممکن هست نتیجه مطلوب را نگیریم برای همین برای فصل های آینده بعد از مطالعه این فصل ها برنامه ریزی می کنیم تا تجربه کافی برای برنامه ریزی بهتر را به دست آورده باشیم.

مسلما این برنامه نقص های زیادی دارد. من از دوستان خواهش می کنم که برای تکامل این برنامه کمک کنند و پیشنهادات خود را اینجا بنویسند.

دوستانی که مایل به همکاری و شرکت در این گروه هستند اسامی خود را به همراه email همینجا اعلام کنند.

توجه: طبق نوشته نویسنده کتاب برای یادگیری این کتاب حداقل باید در حد متوسط C++‎‎‎ را بلد باشید. آشنایی با Windows Programming هم به یادگیری کمک می کند اما ضروری نیست.

منتظر نظرات شما هستم.

امیرحسین جوان آملی

amsjavan@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله amsjavan : دوشنبه 30 شهریور 1388 در 09:32 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا

نقل قول: تشکیل گروه برای یادگیری Directx

سلام...
    اميدوارم حالتون خوب باشه...خيلي دوس دارم كه بتونم شركت كنم تو اين برنامتون...
    البته شايد C++‎ رو در حد خيلي پايين بلد باشم...اما چون از لحاظ syntax شبيه C#‎ هستش و منم در حد شايد متوسط بلد باشم C#‎ رو عيبي نداره؟؟
    خيلي دوست دارم و خوشحال مي شم كه بتونم به شما ملحق بشم و از كمك و تجربيات شما بهره مند بشم...

اسم من بهادر قدم خير هستش
    آدرس ايميلمم bghad1@gmail.com

راستي، windows programming رو هم تا يه حدودي بلدم...
    مرسي ...
    موفق باشين...
    با تشكر...
    فعلاً بــــــاي......

نقل قول نوشته شده توسط bghad1 مشاهده تاپیک
    سلام...
    اميدوارم حالتون خوب باشه...خيلي دوس دارم كه بتونم شركت كنم تو اين برنامتون...
    البته شايد C++‎‎ رو در حد خيلي پايين بلد باشم...اما چون از لحاظ syntax شبيه C#‎‎ هستش و منم در حد شايد متوسط بلد باشم C#‎‎ رو عيبي نداره؟؟
    خيلي دوست دارم و خوشحال مي شم كه بتونم به شما ملحق بشم و از كمك و تجربيات شما بهره مند بشم...

اسم من بهادر قدم خير هستش
    آدرس ايميلمم bghad1@gmail.com

راستي، windows programming رو هم تا يه حدودي بلدم...
    مرسي ...
    موفق باشين...
    با تشكر...
    فعلاً بــــــاي......
    خیلی خوبه. چون قبلا با C#‎ برنامه نویسی کردید مشکل زیادی پیش نمیاد اما به هر حال کارتون کمی سخت تر میشه. در مورد windows programming هم منظورم آشنایی با API های windows بود که تو #C شما مستقیما با API ها کار نمی کنید. به هر حال اگر دوستان دیگه توافق کنند ابتدا یک آموزش کوتاه هم در این زمینه خواهیم داشت چون به پیشرفت کار خیلی کمک می کنه.
    من آنچنان تجربه ای هم در زمینه Directx ندارم فقط قبلا یک کتاب در این مورد خواندم آن هم نه به طور کامل. هدف از تشکیل این گروه هم این هست که به یکدیگر در پیشرفت کار کمک کنیم.

جهت فاز دهی این قسمت را مثل بچه دبستانی ها بخونید:
    به نام خدا
    من MIDOSE هستم و خیلی دوست دارم بازی بسازم،من می تونم با شما همکاری کنم و این که چهار کلاسی سواد دارم(نقطه)، اقامان(همون بابا) می گه سی پلاس خیلی خوب است من هم دوست دارم در اینده سی پلاس کار شوم(حالا اگه نشد دکتری ،مهندسی،راننده قطاری...).

amsjavan عزیز :
    از این دست سخنان در این فروم و فروم های مشابه بسیار زیاد بوده و هست، خیلی از کسانی که مدعی همکاری می شوند بعدن جا می زنند(مثل خودم که هنوز تو مجله یه مقاله هم ندادم)،مسائل و عواقبی که این گونه همکاری ها بعدن می تونه در پی داشته باشه هم مهمه.

این را مطمئن باش 90 درصد افرادی که الان حاضر به همکاری هستند بعدن خبری ازشون نیست(در صورت معجزه خلاف این مسئله ممکنه)، شخصی مثل kochol چند سال پیش مسئله ای مشابه را مطرح کرد و خیلی ها قول همکاری دادند ولی در اخر کار نگم همه، 99 درصد دیگه پیداشون نشد.(اگه درست یادم مانده باشه)البته ایشون تنها کسی نبود که شاهد چنین موضوعی بود.

این که شما تحقیق کردید و حتی برنامه ریزی و تعیین مکان هم کردید کار بسیار جالبی است،ولی در ظاهر.
    شخصی که هدفمند باشه انگیزه فقط براش ابزاری است. البته منکر مهم بودنش نیستم ولی حداقل می تونی این همه هزینه و وقت را برای دو ساعت چت کردن با kochol یا pswinpooya(اگه درست باشه) یا Nima_NF ،seyedof صرف کنی(یا تو دیدارهایی که سایت ترتیب می ده شرکت کنی).
    چرا؟ به شخصه ترجیح می دم از تجارب این عزیزان و راه هایی که طی کردند استفاده کنی تا این که بخوایی با تعدادی که زیاد در این امر تجربه ندارند همکاری کنی(چه بسا که از مسیر خودت منحرف بشی).
    شاید چند روز این تایپیک بالا باشه ولی اخرش چی!می تونی با شرکت در جلساتی که ظاهرن هر پنجشنبه هست(جناب seyedof مطلع هستند) که در مورد بازی سازی است انگیزه کسب کنی، تو محیط هایی که تقریبن اشخاص حرفه ای فعال هستند انگیزه چندین برابر محیط های معمولی ایجاد می شه.

افراد با تجربه یا به قول معروف پیر این کار، مسائل و راه هایی را بهت نشون می دند که خودت ممکنه هیچ وقت تشخیص ندی(یا حداقل چند سالی وقت نیازه).

در اخر از عزیزانی که نام بردم پیشاپیش معذرت می خوام(شاید دوست نداشتند اسمشون را ببرم، به حال می خواستند معروف نشند)
    ضمنن بعضی از کلمات نیاز به چشم بصیرت دارند .

MIDOS عزیز خیلی ممنون از راهنمایی مفیدت. فقط چند تا نکته به نظرم می رسه که باید بگم.

این را مطمئن باش 90 درصد افرادی که الان حاضر به همکاری هستند بعدن خبری ازشون نیست(در صورت معجزه خلاف این مسئله ممکنه)، شخصی مثل kochol چند سال پیش مسئله ای مشابه را مطرح کرد و خیلی ها قول همکاری دادند ولی در اخر کار نگم همه، 99 درصد دیگه پیداشون نشد.(اگه درست یادم مانده باشه)البته ایشون تنها کسی نبود که شاهد چنین موضوعی بود.
    من تو چند تا فروم دیگه هم گفتم اگه از افرادی که در هر فروم اعلام آمادگی می کنند طبق گفته شما فقط 10% ازشون خبری بشه کار ما راه میفته. شاید هم معجزه بشه!

شخصی که هدفمند باشه انگیزه فقط براش ابزاری است. البته منکر مهم بودنش نیستم ولی حداقل می تونی این همه هزینه و وقت را برای دو ساعت چت کردن با kochol یا pswinpooya(اگه درست باشه) یا Nima_NF ،seyedof صرف کنی(یا تو دیدارهایی که سایت ترتیب می ده شرکت کنی).

چرا؟ به شخصه ترجیح می دم از تجارب این عزیزان و راه هایی که طی کردند استفاده کنی تا این که بخوایی با تعدادی که زیاد در این امر تجربه ندارند همکاری کنی(چه بسا که از مسیر خودت منحرف بشی).
    ارتباط برقرار کردن با افراد حرفه ای در این زمینه خیلی خوبه این حرف شما کاملا درسته اما اگه قرار بود این کار رو انجام بدهم به جای چت کردن می رفتم کلی کتابی که در این زمینه دارم مطالعه می کردم.( البته قبول دارم ارتباط با یک فرد وارد در این زمینه مزایای دیگری هم داره که کتاب ندارد) من هدفم از تشکیل این گروه اینه که تو مسیر کار قرار بگیرم. من و شاید خیلی ها یه جورایی باید زور بالاسرمون باشه تا چیز یاد بگیریم با گروه که باشی مجبور میشی باهاشون همراه بشی . وقتی می گم انگیزه منظورم اینه. شاید با شرکت در جلساتی که شما می گی برای چند روز خیلی خوب پیش برم اما کم کم وقتی کارهای مهم تری پیش بیاد هی به خودت می گی بگذار بعد مثلا فلان کار دیگه می رم سراغ Directx و دائم اینو می گی تا روز تموم میشه اما به نظرم وقتی تو یک گروه یا یک کلاس آموزشی قرار می گیری اولویت این کار نسبت به کارای دیگه بالاتر میره و همیشه به خودت می گی بزار اول برم سراغ Directx بعد کارای دیگم رو انجام میدم این واجب تره.

شاید چند روز این تایپیک بالا باشه ولی اخرش چی!می تونی با شرکت در جلساتی که ظاهرن هر پنجشنبه هست(جناب seyedof مطلع هستند) که در مورد بازی سازی است انگیزه کسب کنی، تو محیط هایی که تقریبن اشخاص حرفه ای فعال هستند انگیزه چندین برابر محیط های معمولی ایجاد می شه.
    من نمی دونستم همچین کلاس هایی هم هست کاش فروم بیشتر اطلاع رسانی می کرد. به هر حال همانطور که گفتم این جلسات به تنهایی کافی نیست. انشا الله با گروهمون در این جلسات شرکت خواهیم کرد.

افراد با تجربه یا به قول معروف پیر این کار، مسائل و راه هایی را بهت نشون می دند که خودت ممکنه هیچ وقت تشخیص ندی(یا حداقل چند سالی وقت نیازه).
    من هم نمی خواستم خودم تنهایی کار رو پیش ببرم. 100% بدون استفاده از افراد باتجربه ممکن هست هیچ وقت به هدف نرسیم. برای استفاده از این افراد هم برنامه داریم که بعدا با خودشون صحبت می کنم.

باز هم ازت تشکر می کنم که مشکلات کار رو بهمون نشون می دی.

کاربر دائمی آواتار zoofa
    محل زندگی
    اصفهان

سلام دوست عزيز
    به نظر من به جاي وقت گذاشتن روي direct x روي open gl كار كنيد كه محدود به يك پلت فرم ( ويندوز ) نباشد و بتونين تو سيستم عامل هاي ديگه هم استفاده كنين و open source هم هستش.

نقل قول نوشته شده توسط aa_shiyari_1386 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    به نظر من به جاي وقت گذاشتن روي direct x روي open gl كار كنيد كه محدود به يك پلت فرم ( ويندوز ) نباشد و بتونين تو سيستم عامل هاي ديگه هم استفاده كنين و open source هم هستش.
    الان من اگه دلایل خودم رو برای انتخاب Directx بگم اینجا یک بحثی ایجاد میشه که تاپیک رو از بحث اصلی منحرف می کنه. فقط اینو بگم که شما openGL رو باید با Dirct3D مقایسه کنی نه Directx.
    برای یادگیری openGL هم می تونیم یک گروه دیگه تشکیل بدیم که فعلا اینجا جای بحثش نیست.

کاربر دائمی آواتار zoofa
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول نوشته شده توسط amsjavan مشاهده تاپیک
    الان من اگه دلایل خودم رو برای انتخاب Directx بگم اینجا یک بحثی ایجاد میشه که تاپیک رو از بحث اصلی منحرف می کنه. فقط اینو بگم که شما openGL رو باید با Dirct3D مقایسه کنی نه Directx.
    برای یادگیری openGL هم می تونیم یک گروه دیگه تشکیل بدیم که فعلا اینجا جای بحثش نیست.

بازم سلام
    ميشه منبعي رو براي دلايل انتخاب directx بگيد
    ممنون مي شم

کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    محل زندگی
    404 Not Found

نظرتون چیه که با کمک مدیران یه تایپیک جدا در مورد DirectX ایجاد بشه و در س ها در همان جا اراعه بشه...

روز به روز با افراد محدود ( حتی می شه پولیش کرد ( البته ارزون)) تا شلوغ نشه درسها رو اراعه و از افراد تمرین خواست....

کاربر دائمی آواتار zoofa
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول نوشته شده توسط saied_hacker مشاهده تاپیک
    نظرتون چیه که با کمک مدیران یه تایپیک جدا در مورد DirectX ایجاد بشه و در س ها در همان جا اراعه بشه...

روز به روز با افراد محدود ( حتی می شه پولیش کرد ( البته ارزون)) تا شلوغ نشه درسها رو اراعه و از افراد تمرین خواست....
    من كه موافقم
    وقتي پولي بشه بهتر هم هست
    يعني همه نمي ياند و اونايي كه مي ياند پاش وايميسند

من نمی دونستم همچین کلاس هایی هم هست
    کلاس نه،یک سری جلسه هست که ظاهرن هر هفته بر گذار می شه(بد نیست یه سری بهشون بزنی)
    طبق گفته شما فقط 10% ازشون خبری بشه کار ما راه میفته
    اون ده درصد بدتر از خودت نباشند بهتر نیستند(از نظر علمی) به هر حال من جوانب کار را گوشزد کردم که خدایی نکرده پشیمانیی در پی نداشته باشه.

امیدوارم تو این مسیر موفق و پیروز باشی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا

بازم سلام...من حرفاي midose عزيز رو قبل دارم ؛ اما خوب بالاخره هركاري رو يه روزي بايد شروع كرد ديگه(البته بستگي به كارشم داره!!)
    اما در كل به نظرم حرف اين دوست عزيزمونم بد نيست...
    اما راجع به اينكه مي گي فلان درصد، من جزو غير اون فلان درصديم كه گفتياااا!!!!!! :دي:دي:دي

موفـق باشـيم

سلام

بطور کلی با فرمایش های آقای MIDOSE موافقم. کلا یکی از بزرگترین ایرادهای ما ایرانی ها ضعف شدید در کار تیمی است حالا در هر زمینه ای. مخصوصا توی نرم افزار که کلا یک فعالیت تیمی است، ولی معمولا چون نرم افزارهایی که تولید میکنیم چندان بزرگ و پیچیده نیستند این ایراد مشخص نمیشه ولیکن در مورد بازی که جنبه های مختلفی مثل فیزیک و... هم داخلش هست و اساسا یک کار تیمی است این مشکل به شدت خودش رو نشون میده.

برای شما آرزوی موفقیت میکنم. اما در مورد نشست هایی که بنیاد ملی بازیهای رایانه ای برگزار میکنه، فکر کنم حضور در اوونها حداقل از این جهت که افراد هم علاقه خودتون رو اوونجا ملاقات میکنید مفید فایده باشه در کنار اوون افراد خبره و با تجربه تر هم میتونن کمکتون کنند. من هر موقع که این نشست ها برگزار بشه توی این سایت هم دعوتش رو ارسال میکنم. پس اگر علاقمند بودید همین انجمن رو بخونید دعوتنامه رو میفرستم.

ممنون علی

کاربر دائمی آواتار zoofa
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول نوشته شده توسط seyedof مشاهده تاپیک
    سلام

بطور کلی با فرمایش های آقای MIDOSE موافقم. کلا یکی از بزرگترین ایرادهای ما ایرانی ها ضعف شدید در کار تیمی است حالا در هر زمینه ای. مخصوصا توی نرم افزار که کلا یک فعالیت تیمی است، ولی معمولا چون نرم افزارهایی که تولید میکنیم چندان بزرگ و پیچیده نیستند این ایراد مشخص نمیشه ولیکن در مورد بازی که جنبه های مختلفی مثل فیزیک و... هم داخلش هست و اساسا یک کار تیمی است این مشکل به شدت خودش رو نشون میده.

برای شما آرزوی موفقیت میکنم. اما در مورد نشست هایی که بنیاد ملی بازیهای رایانه ای برگزار میکنه، فکر کنم حضور در اوونها حداقل از این جهت که افراد هم علاقه خودتون رو اوونجا ملاقات میکنید مفید فایده باشه در کنار اوون افراد خبره و با تجربه تر هم میتونن کمکتون کنند. من هر موقع که این نشست ها برگزار بشه توی این سایت هم دعوتش رو ارسال میکنم. پس اگر علاقمند بودید همین انجمن رو بخونید دعوتنامه رو میفرستم.

ممنون علی
    سلام دوست عزيز
    اين نشست ها كه ميگيد كجا برگزار مي شه و كي برگزار مي شه و هزينه اش چقدره و آيا همه رو راه مي دن يا نه؟؟

سلام

به نظر من وقتی که جلسه هفتگی برگزار می کنید هر کی که کمکاری کرده بود رو جریمه مالی کنید و همچنین برای غیبت ها هم جریمه مالی در نظز بگیرید.

این طوری حداقل یه سری اسپانسر پیدا می کنید D:

نقل قول نوشته شده توسط kochol مشاهده تاپیک
    سلام

به نظر من وقتی که جلسه هفتگی برگزار می کنید هر کی که کمکاری کرده بود رو جریمه مالی کنید و همچنین برای غیبت ها هم جریمه مالی در نظز بگیرید.

این طوری حداقل یه سری اسپانسر پیدا می کنید D:
    خوشحالم که بالاخره یکی از دوستان یک پیشتهاد جالب مطرح کردند. حتما از این راهکار استفاده خواهم کرد. بقیه دوستان که فقط حرف های نا امید کننده می زنند. به نظرم به جای اینکه فقط مشکلاتی که همه می دانیم را مطرح کنید راه حلی که برای آن به نظرتون می رسه هم ارائه کنید. مثلا د رمورد همین که یکی از دوستان گفتند ما ایرانی ها کار گروهی رابلد نیستیم من این حرف را قبول دارم اما تا کی می خوایم اینجوری بمونیم بالاخره از یک جایی بیاد این مشکل حل شود. من به نوبه خودم تلاش می کنم یک کار گروهی موفقی رو انجام بدم و امیدوارم دوستان یک مقدار راهکار نشان دهند نه اینکه فقط به بیان مشکلات بپردازند.
    من همچنان منتظر دوستانی هستم که مایل به همکاری هستند. اینجا که یک نفر اعلام آمادگی کرده. با دو نفر هم از دوستان قدیم هم صحبت کردند و آن ها هم حاضر به همکاری شدند. حداقل 3 نفر دیگه لازم هست تا کار رو شروع کنیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا

shyiar جان،اين جلسات قرار بود هر ماه برگزار بشه كه فعلاً مثل اينكه نشده هنوز..
    اما تو اين جلسات ، اونجوري كه مي دونم همه مي تونن بيان و محدوديت نداره...
    رايگان هم هست....
    (البته ببخشيد كه تو كارتون دخالت مي كنما آقاي seyedof )

بقیه دوستان که فقط حرف های نا امید کننده می زنند.
    راسیاتش من حرف نا امید کننده ای نمی بینم.
    دوست عزیزم هر چقدر با جوانب و مسائل مسیر اشنا باشی بهتر می تونی فعالیت کنی.

اگه می خوایی مثل بقیه ای که که قبلن ذکر کردم نشی:

اگه بتونی هر هفته(و حتی زودتر) ملاقات داشته باشید، گروهتون پایدار تر خواهد بود و کمتر احساس سستی (جازدن) به اعضا دست می ده.

وقتی من هر سه روز یکبار ملاقات حضوری داشته باشم رابطه ی دوستی(اموزشی) بیشتر می شه و این به نحوی سبب محکم تر شدن روابط می شه(پیوند یونی)،ضمنن انتظار نداشته باش همین الان سی نفر حاضر بشند، تعدادتون حتی اگر دو نفر هم بود برای شروع خوبه.

سعی کن سطح علمیت از بقیه بالاتر باشه، چون خودت الان مهره ی اصلی برای جذب دیگران هستی و به نوعی می شه گفت دیگران فعلنده نیاز به تکیه گاهی(موقت) دارند(من به شخصه ترجیح می دم وقت بذارم چیزی یاد بگیرم تا اینکه...)

وقتی ملاقات زیاد شد، تعداد اعضا هم زیاد می شه(مثلن من دوست خودم را دعوت می کنم).اگه می خوایی ملاقات حضوری باشه محدود به محل زندگیت می شی و اگر به صورت مجازی باشه احتمال رشد بیشتره و...

از این بحث ها تا دلت بخواد می تونم برات بگم ولی همین نکات را فعلنده داشته باش(تعدد ملاقات،سطح علمی خودت،طریقه ی ارتباط)، اگه بتونی به حرفام به خوبی عمل کنی و سعی در دعوت کاربران خود سایت(مخصوصن این کاره ها+حقوق) هم داشته باشی بد نیست.

نکته:مهمترین کار برات فعلنده استارت اول(و روشن شدن موتور) است.راستی عوامل فرعی(و نسبتن مهم) جذب یادت نره

موفق باشی

کاربر دائمی آواتار AliyerEdon
    محل زندگی
    پایین شهر قم و بالای شهر کامپیوتر

من قصد همکاری ندارم ولی تا یه سال پیش که با DX و ++C کار می کردم و تمام (99 درصد) کتاب های برنامه نویسی رو دانلود کردم و اکثرا خوندم، این کتاب رو بهترین انتخاب کردم. کتابیه که به صورت دانشگاهی تالیف شده و از اصول شروع کرده و تمام مباحث DX گرافیکی رو پوشش داده:
    برو تو این سایت و تمام کتاب هاش رو ببین. خاصتی لینک دانلود رو می دم.
    در ضمن چون لینک دانلود این کتاب پیدا نمی شه و قیمتش خیلی زیاده، به همین خاطر زیاد معروف نشده ولی بهترینه. فقط کافی یه درسش رو بخونی!! به شدت دقیق و با اصول. راستی یکی از مولف هاش هم Frank Luna هست که همین کتابی که در صفحه ی اول معرفی کردید رو تالیف کرده.

http://www.gameinstitute.com

http://www.gameinstitute.com/courses.php

کاربر دائمی آواتار zoofa
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول نوشته شده توسط AliyerEdon مشاهده تاپیک
    من قصد همکاری ندارم ولی تا یه سال پیش که با DX و ++C کار می کردم و تمام (99 درصد) کتاب های برنامه نویسی رو دانلود کردم و اکثرا خوندم، این کتاب رو بهترین انتخاب کردم. کتابیه که به صورت دانشگاهی تالیف شده و از اصول شروع کرده و تمام مباحث DX گرافیکی رو پوشش داده:
    برو تو این سایت و تمام کتاب هاش رو ببین. خاصتی لینک دانلود رو می دم.
    در ضمن چون لینک دانلود این کتاب پیدا نمی شه و قیمتش خیلی زیاده، به همین خاطر زیاد معروف نشده ولی بهترینه. فقط کافی یه درسش رو بخونی!! به شدت دقیق و با اصول. راستی یکی از مولف هاش هم Frank Luna هست که همین کتابی که در صفحه ی اول معرفی کردید رو تالیف کرده.

http://www.gameinstitute.com

http://www.gameinstitute.com/courses.php

سلام دوست عزيز
    ممنون مي شم لينكشو بزاري يا اگر مشكلي هست برام با پيام خصوصي بفرستيد
    ممنون

راسیاتش من حرف نا امید کننده ای نمی بینم.
    دوست عزیزم هر چقدر با جوانب و مسائل مسیر اشنا باشی بهتر می تونی فعالیت کنی.
    قبول دارم که گفتن مشکلات باعث میشه بدونیم چه راه سختی را در پیش داریم. این که گفتم این حرف ها ناامید کننده هست منظورم این بود که فقط به بیان مشکلات نپردازید چون باعث نا میدی افراد میشه. اگر در کنار مشکلات راهکار هم ارائه بشه خیلی بیشتر به پیشرفتمون کمک می کنه.

اگه بتونی هر هفته(و حتی زودتر) ملاقات داشته باشید، گروهتون پایدار تر خواهد بود و کمتر احساس سستی (جازدن) به اعضا دست می ده. وقتی من هر سه روز یکبار ملاقات حضوری داشته باشم رابطه ی دوستی(اموزشی) بیشتر می شه و این به نحوی سبب محکم تر شدن روابط می شه
    درسته اما رفت و آمد وقت با ارزش بچه ها را تلف می کنه. برای همین گفتم که به صورت online و از طریق video conferance در طول هفته با هم در ارتباط باشیم هرچند تاثیر دیدار حضوری را نخواهد داشت.

ضمنن انتظار نداشته باش همین الان سی نفر حاضر بشند، تعدادتون حتی اگر دو نفر هم بود برای شروع خوبه.
    تو پست اول هم گفتم که به نظرم برای این که برنامه خوب جواب بده حداقل باید 7 نفر باشیم که به نظرم تا چند روز آینده به این تعداد خواهیم رسید.

سعی کن سطح علمیت از بقیه بالاتر باشه، چون خودت الان مهره ی اصلی برای جذب دیگران هستی و به نوعی می شه گفت دیگران فعلنده نیاز به تکیه گاهی(موقت) دارند(من به شخصه ترجیح می دم وقت بذارم چیزی یاد بگیرم تا اینکه...)
    ببینید قرار نیست من بیام و به دیگران درس بدم من سعی می کنم همیشه خودم طبق برنامه جلو برم و پیگیر این باشم که بقیه هم طبق برنامه پیش بروند. البته تلاشم این هست که همیشه سطح علمیم رو بالا نگه دارم اما یک متخصص در این زمینه نیستم. ما می خوایم با هم باشیم تا بتونیم بهتر یاد بگیریم و با برنامه و اصول پیش بریم. ما هم می خوایم وقت بزاریم چیز یاد بگیریم قرار نیست کار دیگه ای جز یاد گرفتم انجام بدیم اما می خوایم با هم و در شکل یک گروه باشیم تا در مشکلات بتونیم به هم دیگه کمک کنیم.

از این بحث ها تا دلت بخواد می تونم برات بگم ولی همین نکات را فعلنده داشته باش(تعدد ملاقات،سطح علمی خودت،طریقه ی ارتباط)، اگه بتونی به حرفام به خوبی عمل کنی و سعی در دعوت کاربران خود سایت(مخصوصن این کاره ها+حقوق) هم داشته باشی بد نیست.
    سعی می کنم به مطالبی که گفتی در حد توانم عمل کنم. در ضمن تلاش می کنم یکی از دوستانی هم که در این زمینه تخصص دارند وارد گروه کنم و در دیدارهای هفتگی ایشون رو شرکت بدم تا به مشکلات بچه ها و برنامه ریزی کمک کنند.

سلام amsjavan عزیز

من تا حدودی با C++‎ آشنایی دارم و به نوشتن بازی و مباحث پیرامون علاقه دارم

خوشحال میشم توی گروهت از من هم دعوت کنی

در ضمن من جلال هستم

ایمیلم : j.aghazadeh@yahoo.com

سلام

اگه خواستین یه چند تایی(63 تا) کتاب تو زمینه ی Direct X ببینید میتونین به لینک زیر برین.

http://forum.webzist.com/showthread.php?t=10623

راستی کتابی رو هم که دوستمون " amsjavan " به عنوان منبع برای گروه انتخاب کردن اینجا هست.

اسمش چی بود ؟؟؟؟

کاربر دائمی آواتار AliyerEdon
    محل زندگی
    پایین شهر قم و بالای شهر کامپیوتر

download ebook ke moarefi kardam:

http://www.ebookee.com/Game-Institut...II_177801.html

سلام amsjavan
    من سامان هستم، از طرحت خیلی خوشم اومد
    من کارای گرافیکی و انیمیشن دوست دارم و خوشحال می شم اگه منم بتونم با گروه همکاری کنم.
    این هم ایمیلم : saman_fv@yahoo.com

نقل قول نوشته شده توسط saman vazir مشاهده تاپیک
    سلام amsjavan
    من سامان هستم، از طرحت خیلی خوشم اومد
    من کارای گرافیکی و انیمیشن دوست دارم و خوشحال می شم اگه منم بتونم با گروه همکاری کنم.
    این هم ایمیلم : saman_fv@yahoo.com
    من هم خوشحالم میشم اگر باهاتون همکاری کنم اما آیا شما به برنامه نویسی علاقه دارید و یا تا حالا تجربه برنامه نویسی داشته اید؟

بله من به برنامه نویسی علاقه دارم و با زبان های C++‎ , C تا حدودی آشنایی دارم و کار کردم.

بابا بي خيال. اين 28 امين پست اين تاپيكه كه من مي زنم. شايد اين بحثا بيخود دارين كش مي دين. براي برنامه نويسي با DirectX اينكه "تا حدودي با زبان ++C آشنا هستم" كافي نيست. بايد خوره زبان ++C باشي. شماها اصلاً‌ يه نمونه كد ساده از DirectX ديدين كه ببينيند معماريش چجوريه؟ بسيار مشكل،‌ سطح برنامه نويسي اون هم بسيار بالاست. بسيار بالا. خارج از تصور شما. من يك ماه روي DirectX كار كرم. نتيجه چي شد؟ اينكه فقط براي نمايش يك صفحه سياه، اونم به طور سه بعدي، حداقل بايد 500 خط برنامه نويسي كنم. اين تازه مرحله initialize هست. مرحله معماري اصلي مونده. پيشنهاد من اينه كه اول اساتيد حرفه اي هاي انجمن، يه آموزش كامل ++C بزارن. بعد بريد سراغ DirectX. اون وقت منم هستم. دوستاني كه ++C رو توي دانشگاه خوندن بدونن اين چيزايي كه توي دانشگاه ياد ميدن، چيزهاي بسيار بسيار ابتداييش هست. ++C يه دنياي تمام نشدي هست. مي تونيد اين رو تحقيق كنيد. تازه مسائل مالي و اينجور چيزا بماند....

خدمت دوست عزیزم romixery

البته جواب ایشون رو amsjavan جان باید بده ....

حقیقت رو گفتن خوبه ولی اگه گفتنش مفید تر از نگفتنش باشه...

این جوری که شما ته دل ما رو خالی کردی یه کم خطر داره ممکن باعث از بین رفتن امید بعضی ها بشه ولی شاید ما کارو شروع می کردیم به همین نتیجه می رسیدیم بعد برای هدفمون می رفتیم C++‎ رو هم در همون حدی که می گید یاد می گرفتیم ...

شاید هم من اشتباه می کنم ؟!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا

بازم سلام خدمت همه دوستان...
    romixery جان، البته به نظرم تا حدود زيادي حرف شما درسته و من هم به شخصه حرف شما رو تا حدود زيادي تاييد مي كنم...
    اما چيزايي كه اين وسط هست:
    براي برنامه نويسي با DirectX اينكه "تا حدودي با زبان ++C آشنا هستم" كافي نيست. بايد خوره زبان ++C باشي.سطح برنامه نويسي اون هم بسيار بالاست. بسيار بالا. خارج از تصور شما
    خيلي نااميد كننده بود به نظرم(هر چند كه تا حدودي درست بود؛اما شايد با بيان ديگه اي مي تونستي منظورتو بهتر برسوني! البته به نظرم تا حدودي شمام كلاً نااميدي!!)

شماها اصلاً‌ يه نمونه كد ساده از DirectX ديدين كه ببينيند معماريش چجوريه؟
    براي نمونه ، من كدهاي directx رو ديدم..شايد بعضي جاها اونجوري كه شما مي گي باشه، اما تا اونجا كه من اطلاع دارم اينجوري نيست كه براي ساخت يه صفحه سياه 3 بعدي احتياج به 500 خط سورس نويسي باشه...

دوستاني كه ++C رو توي دانشگاه خوندن بدونن اين چيزايي كه توي دانشگاه ياد ميدن، چيزهاي بسيار بسيار ابتداييش هست. ++C يه دنياي تمام نشدي هست. مي تونيد اين رو تحقيق كنيد
    البته لازم نبود اينو يادآوري كني...چون فكر مي كنم كه حداقل اين يه مورد رو همه مي دونن كه تو دانشگاه فقط يه چيزايي مي گن كه برات ايجاد انگيزه يا كنجكاوي كنه و تو خودت بايد بري دنبالش..
    دقت كن: دانشجو == كسي كه جستجوي دانش رو مي كنه...
    پس از خود لغتش معلومه ديگه :دي:دي

به هر حال مرسي...دستتم درد نكنه...
    موفق باشيم...
    خـدا نـگهـدار....

نقل قول نوشته شده توسط romixery مشاهده تاپیک
    بابا بي خيال. اين 28 امين پست اين تاپيكه كه من مي زنم. شايد اين بحثا بيخود دارين كش مي دين. براي برنامه نويسي با DirectX اينكه "تا حدودي با زبان ++C آشنا هستم" كافي نيست. بايد خوره زبان ++C باشي. شماها اصلاً‌ يه نمونه كد ساده از DirectX ديدين كه ببينيند معماريش چجوريه؟ بسيار مشكل،‌ سطح برنامه نويسي اون هم بسيار بالاست. بسيار بالا. خارج از تصور شما. من يك ماه روي DirectX كار كرم. نتيجه چي شد؟ اينكه فقط براي نمايش يك صفحه سياه، اونم به طور سه بعدي، حداقل بايد 500 خط برنامه نويسي كنم. اين تازه مرحله initialize هست. مرحله معماري اصلي مونده. پيشنهاد من اينه كه اول اساتيد حرفه اي هاي انجمن، يه آموزش كامل ++C بزارن. بعد بريد سراغ DirectX. اون وقت منم هستم. دوستاني كه ++C رو توي دانشگاه خوندن بدونن اين چيزايي كه توي دانشگاه ياد ميدن، چيزهاي بسيار بسيار ابتداييش هست. ++C يه دنياي تمام نشدي هست. مي تونيد اين رو تحقيق كنيد. تازه مسائل مالي و اينجور چيزا بماند....
    سلام دوست عزیز
    بله گفته شما درسته کار با DirectX کار ساده ای نیست. یکی از دلایل تشکیل گروه هم ساده نبودن یادگیری آن هست.
    طبق گفته Frank D.Luna نویسنده کتابی که معرفی کردم شما باید C++‎‎ را در حد متوسط بلد باشید. متوسط یعنی این که کار با مباحث زیر را بلد باشید:
    pointers (اشاره گرها)
    arrays (آرایه ها)
    operator overloading (سربارگذاری عملگرها)
    linked list (لیست های پیوندی)
    inheritance (ارث بری)
    polymorphism (چند ریختی)

البته این که شما گفتید باید خوره C++‎‎ باشید اصلا درست نیست. من خودم ۱ سال پیش که خیلی C++‎‎ بلد نبودم(البته الان هم خیلی بلد نیستم) و دانشم در حد دانشگاه بود(البته کتاب هایی را هم در کنارش مطالعه می کردم )اما خوره نبودم از ارث بری و چندریختی اطلاعات خیلی کمی داشتم که کفایت می کرد٬ در آن زمان از روی کتابی که در پست اول اسمش رو گفتم شروع به یادگیری DirectX کردم و اصلا مشکلاتی که در این راه برام پیش آمد ربطی به تجربه کم C++‎‎ من نبود و به خود مفاهیم DirectX مربوط می شد که معمولا با تحقیق در اینترنت و کتاب های دیگه مشکلاتم رو حل می کردم. البته این را هم توجه داشته باشید که هر چقدر تجربه شما از برنامه نویسی و علمتون به C++‎‎ بیشتر باشد فرایند یادگیری سریعتر طی خواهد شد و مشکلات آسانتر حل می شود. همچنین درکتون هم از مسایلی که مطرح می شود بالاتر می رود.
    به هر حال دوستانی که بعضی از مباحث گفته شده را بلد نیستند نگران نباشند. حدود ۱ ماه زمان می برد تا ما با مفاهیم ریاضی و پایه ای DirectX آشنا بشیم در این زمان به این دوستان کمک خواهم کرد تا در سریعترین زمان مباحثی از C++‎ را که مشکل دارند یاد بگیرند. برای این کار منابع زیادی از جمله فیلم و کتاب دارم که در اختیارشان قرار می دهم و یک برنامه ریزی هم برای این دوستان خواهم داشت. البته این به تلاش خود این دوستان بستگی دارد که باید دو برابر دیگران کار کنند.

سلام amsjavan جان

لطف کن ایمیل خودتو بزار تا اگه کسی کاری داشت بتونه باهات تماس داشته باشه

چون کسانی که کمتر از 20 پست داشته باشن نمی تونن پیام خصوصی بدن(مثل من )...

ممنون

با سلام خدمت دوستان عزيز
    از اينكه به طور كامل نقدم كردين خيلي ممنونم. مثل اينكه دوستان خيلي دلخور شدن. ببينيد، من جايي گفتم كه اين كار نشدنه؟ اگه نشدني بود، اصلاً DirectX به چه دردي مي خورد؟ من به اين اصل اعتقاد دارم كه خواستن توانسته. ولي چند نكته رو بايد بگم:
    amsjavan عزيز:
    pointers (اشاره گرها)
    arrays (آرایه ها)
    inheritance (ارث بری)
    polymorphism (چند ریختی)
    اين مواردي كه شما مي گين بايد بلد باشين. مباحث كمي نيست. اصول برنامه نويسي شيئي گراي حرفه اي رو همينا تشكيل ميده. من گفتم كه بايد حرفه بلد باشين. و بازم مي گم كه بايد حرفه اي باشين.
    بد نيست كه يه سري به ويكيپديا بزنيد و ببينيد كه چند نوع مهندس براي ساخت يه بازي نياز هست. براي يه بازي معمولي حداقل يه تيم 7 الي 12 نفره حرفه اي. حداقلش اينه:
    مهندسان برنامه نويس گرافيك ( بايد با مباحث گرافيك آشنا باشن)
    مهندسان فيزيك ( براي اينكه اگه تو بازي يه تير شليك كردين به طرف، فقط بيفته زمين و بميره، نه منفجر بشه. براي طبيعي بودن بازي لازمه)
    مهندسان صدا
    مهندسان كنترل بازي (مديريت ورودي و خروجي ها)
    و ...
    خوب همه اينها رو DirectX پوشش ميده. DirectX فقط گرافيك كه نيست.
    حتماً‌ اين لينك رو ملاحظه كنيد:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Game_programmer
    بازم ميگم. اين كار نشدني نيست. نمي خواستم كه توي دل دوستان عزيز رو خالي كنيم. اين افتخاري براي ايرانه كه دوستاني هستند كه مي خواين اين تكنولوژي پيشرفته رو بومي كنن. و اين عاليه و نمي خوام بگم نميشه. ميگم اگه كسي بياد توي اين كار، بايد تا تهش باشه. وسط كار جا نزنه. اگه اينجوري بشه، اين همه بحث و گفتگو هيچ فايده اي نداره. چون شروع كار هست، گروه 4 تا 5 نفره كفايت نمي كنه. يه جمع زيادي مي خواد تا در مدت زمان كوتاه، پيشرفت قابل توجهي داشته باشين. ولي اينو بگم كه آموزش ++C كاملاً لازمه. من خودم شخصاً‌ اگه بتونم كمكي در اين زمينه بكنم، بسيار خوشحال ميشم.
    پيشنهاد من اينه كه اگه واقعاً تصميم به انجام اين كار گرفتين، تخصص و علايق بچه هاي تيم ارزيابي بشه، و هر كسي رو دنبال كاري بفرستين. نه اينكه همه روي يه بحث از DirectX بمونه. مثلاً گرافيك. در اينصورت در بقيه مباحث خلأ ايجاد ميشه، و كار رو به تعويق ميندازه. با برنامه كار كنيد و موفق باشين.
    به اميد موفقيت.

نقل قول نوشته شده توسط jalal.H مشاهده تاپیک
    سلام amsjavan جان

لطف کن ایمیل خودتو بزار تا اگه کسی کاری داشت بتونه باهات تماس داشته باشه

چون کسانی که کمتر از 20 پست داشته باشن نمی تونن پیام خصوصی بدن(مثل من )...

ممنون
    سلام جلال جان
    ایمیلم رو که تو پست اول گذاشتم. حالا دوباره اینجا هم می ذارم:
    amsjavan@yahoo.com

amsjavan عزيز:
    pointers (اشاره گرها)
    arrays (آرایه ها)
    inheritance (ارث بری)
    polymorphism (چند ریختی)
    اين مواردي كه شما مي گين بايد بلد باشين. مباحث كمي نيست. اصول برنامه نويسي شيئي گراي حرفه اي رو همينا تشكيل ميده. من گفتم كه بايد حرفه بلد باشين. و بازم مي گم كه بايد حرفه اي باشين.
    من باز هم تاکید می کنم که بلد بودن با حرفه ای بودن خیلی فرق می کنه و برای شروع یادگیری DirectX لازم نیست کسی در این زمینه ها حرفه ای باشه. باید در حدی بلد باشه که بفهمه فلان کد DirectX چرا اینجوری نوشته شده.

بد نيست كه يه سري به ويكيپديا بزنيد و ببينيد كه چند نوع مهندس براي ساخت يه بازي نياز هست. براي يه بازي معمولي حداقل يه تيم 7 الي 12 نفره حرفه اي. حداقلش اينه:
    مهندسان برنامه نويس گرافيك ( بايد با مباحث گرافيك آشنا باشن)
    مهندسان فيزيك ( براي اينكه اگه تو بازي يه تير شليك كردين به طرف، فقط بيفته زمين و بميره، نه منفجر بشه. براي طبيعي بودن بازي لازمه)
    مهندسان صدا
    مهندسان كنترل بازي (مديريت ورودي و خروجي ها)
    و ...
    خوب همه اينها رو DirectX پوشش ميده. DirectX فقط گرافيك كه نيست.
    هدف همه افراد در این گروه بازی ساختن نیست. خیلی ها شاید بخواهند از DirectX در برنامه هاشون استفاده کنند. شما این را هم در نظر داشته باش که کسی که برنامه نویس گرافیک هست و از DirectX استفاده می کنه حتما باید به قسمت های دیگر DirectX هم اشراف داشته باشه در غیر اینصورت کار گروهی غیر ممکنه

اين افتخاري براي ايرانه كه دوستاني هستند كه مي خواين اين تكنولوژي پيشرفته رو بومي كنن.
    قرار نیست این تکنولوژی رو بومی کنیم. ما می خوایم از این تکنولوژی در برنامه های بومی استفاده کنیم.
    چون شروع كار هست، گروه 4 تا 5 نفره كفايت نمي كنه. يه جمع زيادي مي خواد تا در مدت زمان كوتاه، پيشرفت قابل توجهي داشته باشين.
    اتقافا چون شروع کار هست این مقدار کفایت می کنه. وقتی استارت کار زده بشه و کار شکل جدی به خودش بگیره کم کم افراد گروه هم زیادتر می شوند. در ضمن ما که قرار نیست یک گروه بازی تشکیل بدیم ما فقط می خوایم DirectX یاد بگیریم و برای یادگیری این تعداد کافی است.

ولي اينو بگم كه آموزش ++C كاملاً لازمه.
    لازمه اما نه در اون حدی که شما می گید. در ضمن لازم نیست کار رو به خاطر C++‎‎‎ متوقف کنیم. می تونیم برنامه رو کند تر کنیم و به طور موازی C++‎‎‎ هم یاد بگیریم.

پيشنهاد من اينه كه اگه واقعاً تصميم به انجام اين كار گرفتين، تخصص و علايق بچه هاي تيم ارزيابي بشه، و هر كسي رو دنبال كاري بفرستين. نه اينكه همه روي يه بحث از DirectX بمونه. مثلاً گرافيك. در اينصورت در بقيه مباحث خلأ ايجاد ميشه، و كار رو به تعويق ميندازه.
    اول باید دوستان در مورد تمامی بخش های DirectX آشنایی داشته باشند تا بتونند علایق خودشون رو مشخص کنند و بعد هر کس می تونه در یک زمینه متخصص بشه. این یک روال مرسوم تو همه جای دنیاست. شما در دانشگاه هم وقتی مثلا رشته ات کامپیوتره اول در لیسانس با اکثر مباحث کامپیوتری آشنا می شی و سپس در فوق لیسانس رشته تخصصی و مورد علاقه ات را انتخاب می کنی.
    آخرین ویرایش به وسیله amsjavan : یک شنبه 29 شهریور 1388 در 19:40 عصر

Smile نقل قول: تشکیل گروه برای یادگیری Directx

موفقيت از آن كساني هست كه منتظر ديگران نمي مانند

خوشحال مي شم منم دوستاي جديدي پيدا كنم كه با هم يك هدف رو دنبال مي كنيم
    mojtaba.arabi20@gmail.com

نقل قول نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH مشاهده تاپیک
    موفقيت از آن كساني هست كه منتظر ديگران نمي مانند

خوشحال مي شم منم دوستاي جديدي پيدا كنم كه با هم يك هدف رو دنبال مي كنيم
    mojtaba.arabi20@gmail.com
    سلام دوست عزیز
    میشه اسمتون رو بنویسید و بگید چقدر تجربه برنامه نویسی دارید

Smile نقل قول: تشکیل گروه برای یادگیری Directx

من شنيدم #C براي طراحي بازي قويتره آيا همين جوره؟
    و اينكه هر كدام بهترن چه مزايايي نسبت به اون يكي دارند؟

با تشكر

نقل قول نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH مشاهده تاپیک
    من شنيدم C#‎‎‎ براي طراحي بازي قويتره آيا همين جوره؟

و اينكه هر كدام بهترن چه مزايايي نسبت به اون يكي دارند؟

با تشكر
    این تاپیک برای هدف دیگه ای تشکیل شده و اینجا جای این بحث نیست. در ضمن شمااز DierctX می تونی تو C#‎‎ هم استفاده کنی. اما برای همراهی گروه باید C++‎‎ رو بلد باشی.

دوستان جدیدی که می خواهند با ما همکاری کنند بدانند که اولین جلسه گروه، جمعه این هفته به تاریخ 1388/7/3 برگزار خواهد شد. زمان آن هم از ساعت 10 صبح تا 12 می باشد. آدرس مکان جلسه هم برای اعضا ارسال شده است. دوستان جدید در صورت تمایل هر چه زودتر اطلاع دهند تا از گروه عقب نیفتند.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •