نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک invisible چکر و یک سورس ساده برای اونای که میخوان invisible چکر از طریق سایت بسازن

کاربر دائمی آواتار _behnam_
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )

یک invisible چکر و یک سورس ساده برای اونای که میخوان invisible چکر از طریق سایت بسازن

سلام . امروز یه invisible cheker که خودم نوشتم رو براتو میزارم. یه سورس ساده هم واستون قرار دادم که روال کار بیاد دستتون که چطور yahoo checker از طریق سایت به را حتی میسازن
    فقط شما کافیه با دستور زیر سورس سایتو بدست بیارین و از تو سورس کلمات invisible و online یا offline رو بکشین بیرون

dim source
    Dim objDocument As HTMLDocument
    Set objDocument = web.Document
    Source = objDocument.body.innerHTML
    عکس برنامه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

نقل قول: یک invisible چکر و یک سورس ساده برای اونای که میخوان invisible چکر از طریق سایت بسازن

پستتون رو توی بخش مربوطه بزنید
    انتقال پبدا کرد به بخش شبکه در وی بی

ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer

نقل قول: یک invisible چکر و یک سورس ساده برای اونای که میخوان invisible چکر از طریق سایت بسازن

نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    سلام . امروز یه invisible cheker که خودم نوشتم رو براتو میزارم. یه سورس ساده هم واستون قرار دادم که روال کار بیاد دستتون که چطور yahoo checker از طریق سایت به را حتی میسازن
    فقط شما کافیه با دستور زیر سورس سایتو بدست بیارین و از تو سورس کلمات invisible و online یا offline رو بکشین بیرون

عکس برنامه
    این فقط آنلاین یا آفلاین بودن رو نشون میده ، اینویزیبل ها رو نشون نمیده

کاربر دائمی آواتار _behnam_
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )

فکر میکنم شما ارادت خاصی به آثار باستانی دارید این تاپیک ها موضوعشون زیرخاکی هست :)
    در ضمن ربطی به برنامه نداره سایت اینجوری نشون میده

موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •