![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| برنامه نویسی در C# برنامه برنامه نویسی با استفاده از زبان C# |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر بخش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یه ساعت عقربه ای قشنگ که باید اول تو toolbox اضافه بشه و بعد به صورت یک کنترل استفاده بشه
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر دائمی
![]() |
با سلام من یک کنترل به درد بخور به اسم LookUpBox نوشتم
این کنترل یک DataSource می گیره و دوتا Property مهم به نام های ReturnValue و ResaultText داره فیلد اول دیتاسورس به عنوان ReturnValue در نظر گرفته میشه و فیلد های بعدی با هم + شده و به عنوان ResaultText مشخص می شود ///// توضیحات بیشتر نمی دم خودتون ازش استفاده کنید متوجه می شید به چه دردی می خوره ورژن این کنترل 1.0 هست که به مرور بهتر خواهد شد /// موفق باشید |
|
|
|
| 37 کاربر از amir.NET2 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: | aki, ali_divsalar, amir3321, babak1, bayatabolfazl, bsng110, FirstLine, h12b14, habib_compailer, Hco_Company, honey_sr, HosseinProgrammer, hsn_sstp, hushidar, Javidhb, mahdi87_gh, Marzieh_A, mmramezani2101, Mohammad6767, mohsen-unique, mojtaba1363, mostafa_shokri, Padrone, Parham.D, paridarkavir, razavi_university, rezayaser, rmf.it2008, samanahwz, sam_fisher_440, Satyar, Successful, tara_10, vbnovin, winer3549, zahra6377, zhrh_11 |
|
|
#13 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آذر 1385
محل زندگی: کرمانشاه
تشکرها: 69
666 بار تشکر شده در 410 پست
|
برنامه ای که یک رنگ رو گرفته و مشخص میکنه که اون رنگ جزء کدامیک از 12 رنگ میتونه باشه.
رنگهای قرمز و سبز و زرد و آبی و نارنجی و فیروزه ای و یشمی و بنفش و صورتی و نیلی و سبز پسته ای و سرمه ای رو شناسائی میکنه. ولی رنگهای سفید و سیاه رو شناسائی نمیکنه و کاری بکار کمرنگی یا غلیظی رنگها نداره. برنامه قبلی، زیاد از if استفاده کرده بود، ولی تو این یکی، سعی کردم بیشتر از روابط ریاضی استفاده بشه. یک سری ضریب هم برای تعیین محدودیت بین رنگها هست که در کد برنامه میشه تغییرشون داد.
|
|
| 19 کاربر از PC2st به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#14 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آذر 1385
محل زندگی: کرمانشاه
تشکرها: 69
666 بار تشکر شده در 410 پست
|
Threading Tester
توسط این برنامه، میتوانید 4 نوع ترد را با هم مقایسه کنید، از لحاظ Sleep و Priority.
مقایسه به کمک یک انیمیشن صورت میگیره که سرعت هر ترد رو بر اساس Sleep و Priority مشخص میکنه. بیشتر به درد آنالیز نحوه انجام تردها میخوره. عکسش رو هم میتونید ببینید.
|
|
| 27 کاربر از PC2st به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: | aki, amghaderi, bayatabolfazl, bsng110, FirstLine, g e r m, HamidNch, HosseinProgrammer, izsxizsx, kiarash_h18, mahdi87_gh, manitack, Modir_net, mohammad59mt, mohsen-unique, mpmsoft, Parham.D, rasool nasr, reza_program, rmf.it2008, samanahwz, sepehr.net, top7news, هانی هاشمی, ولی الله, vahid.bz, winer3549 |
|
|
#15 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: بهمن 1384
محل زندگی: Behbahan-Ahwaz
تشکرها: 2
74 بار تشکر شده در 4 پست
|
نحوه استفاده از Excel برای گرفتن و فرستادن و ذخیره داده
|
| 17 کاربر از kamyab به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#16 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: بهمن 1384
محل زندگی: Behbahan-Ahwaz
تشکرها: 2
74 بار تشکر شده در 4 پست
|
کار با کنترل Microsoft Office Chart 11.0
|
| 10 کاربر از kamyab به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#17 |
|
مدیر بخش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farsi MessageBox CLS-Complaint قابل استفاده در همه زبانهای دات نت
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52140
|
| 20 کاربر از Amir Oveisi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#18 |
|
کاربر دائمی
![]() |
دانلود برنامه کرنومتر (ثانیه شمار)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و برنامه نویسان حرفه ای حقیقتش اینه که من یه جوجه برنامه نویس هستم و زیاد حرفه ای نیستم. استادمون گفته برنامه ثانیه شمار رو بنویسین من هم اونو با هر جون کندنی بود نوشتم. می خواستم نظر شما رو در مورد این برنامه بدونم. فقط باید بگم که من 3 روز بیشتر وقت ندارم. خواهشا اشکالات برنامه رو توی همین سه روز بگین. راستی برنامه مورد نظر به لیست باکس و دکمه پاک کردن و ریست و .... احتیاج نداشت ولی من برای خوشکل تر کردنش این کنترلها رو اضافه کردم. لطفا نظرتون رو هر چی که هست بدید. در ضمن برای شکل ساعت هم گفته ود یه دایره معمولی با استفاده از متد گرافیک بنویسم که من از یه ساعت شیک و گرافیکی واقعی استفاده کردم راستی برنامه با ویژوال سی شارپ 2005 نوشته شده با تشکر http://narmafzarboys.persiangig.com/...hornometer.rar
|
| 10 کاربر از mohammadkhan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#19 |
|
کاربر دائمی
![]() |
اینم یه نمونه ساده کار در Console Application
|
|
|