![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| پروژه Mono پروژه Mono نسخه غیر ویندوزی Microsoft.Net میباشد که توسط یک تیم توسعه به روش Open Source تحت حمایت شرکت Novell و با همکاری Microsoft مشغول به کار هستند. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#11 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: دی 1385
تشکرها: 63
124 بار تشکر شده در 77 پست
|
آره قبول دارم
اینو خوب اومدی شاید بشه مدیر مایکروسافتو به آقایون x,y در استقلال و پیروزی تشبیه کرد همون طور که آقایون فوتبال باشگاهشون که هیچ فوتبال مملکت مال خودشون میدونن مایکروسافتم دنیای رایانه رو متعلق به خودش می دونه نمیخواد کسی غیر خودش پیشرفت کنه ظاهرا
|
|
| 2 کاربر از H_T_O_A به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: دی 1385
تشکرها: 63
124 بار تشکر شده در 77 پست
|
به هر حال
شاید اشکال ازمنه ولی ما آخرش نفهمیدیم میشه تو لینوکس با C#.Net و PHP و دلفی برنامه بنویسیم یا نه راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
| 2 کاربر از H_T_O_A به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
کاربر دائمی
![]() |
معلوم نیست این ملت چرا با ویندوز و مایکروسافت اینقدر چپن !!! در صورتی که آمار رو ارقام رای رو به اون میده !
مایکروسافتم کار خودشو می کنه و بقیه هم کار خودشونو. آینده ی نت داره تغییر می کنه و .NET به نظر من نقطه ی مهم این تغییره. توی یک سایت یک نمودار از پیشرفت iis و apache گذاشته بود توی نمودار رشد بسیار بالای iis رو نشون می داد و با اومدن win server 2008 قطعا این رشد بیشتر هم میشه. بابا اون طور که شما فکر می کنید و کورکورانه از مایکروسافت انتقاد می کنید باور کنید اروپا و آمریکا اینطوری نیستن ! بابا آمار با طرز فکر شما زمینه ها متفاوته !!!! به نظر من و با صحبت ها و حرف هایی که بالمر زد NET. آینده ی درخشانی خواهد داشت.
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید PrinceDotNet از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#15 | |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: مرداد 1385
تشکرها: 1
2 بار تشکر شده در یک پست
|
نقل قول: دات نت تو لینوکس
نقل قول:
میزان استفاده و حمایت از سیستم ای unix based در اروپا و امریکا بیشتره. دلیلشم به دلیل قانون های نرم افزاری اونجا هستش. |
|
|
|
|
| 2 کاربر از d@nyal به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#16 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: تیر 1385
محل زندگی: مسجدسلیمان