![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه فایل ها | راهنما | لیست کاربران | کلوب های کاربران | همه قسمت ها ، به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند |
| پایگاه داده SQL Server سوالات خود درباره کار با SQL Server و مسائل مرتبط با آن را در این بخش مطرح کنید. |
![]() |
|
|
ابزار های تاپیک | طریقه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
از Farsi Collation حمایت کنیم!
سلام به همه دوستان عزیز،
مایکروسافت قرار بود برای SQL Server 2005 از Farsi Collation پشتیبانی کنه ولی متاسفانه چنین چیزی محقق نشد و نتیجه اینکه همچنان باید بر خلاف میل باطنی، Arabic Collation رو برای دیتابیسهامون انتخاب کنیم و برای Sort صحیح، متوسل به روشهای خاص بشیم. من یک تاپیک در قسمت Feed Backهای SQL Server باز کردم ولی Rating برای تاپیکها میزان اهمیت اون رو نشون میده که باعث میشه این موضوع مهم جلوه کنه. البته انصافا مایکروسافت تمام تاپیکها رو به دقت بررسی میکنه و در Feed Backهایی که قبلا دادم، بعضا نتیجه اش در Service Pack 2 و حتی نسخه جدید (2008) اعمال شده، ولی به هر حال Rating بالا برای یک تاپیک به معنی درخواست بالا و میزان کاربرد اون هست. این جای تاسفه که زبانهایی مثل Azeri یا Kazakh باید Collation داشته باشند ولی Farsi نه! از اونجایی که تقریبا یک سال به Release نهایی SQL Server 2008 زمان داریم، معتقدم مایکروسافت فرصت اعمال کردن این تغییر رو داره و شاید حرکت ما تاثیر داشته باشه. لذا شما هم میتونین با رای دادن به این تاپیک میزان اهمیت اون رو نشون بدین: https://connect.microsoft.com/SQLSer...dbackID=284192 به نظر نمیرسه عدم وجود Farsi Collation دلایل سیاسی یا غیره داشته باشه چرا که در Windows داره ازش پشتیبانی میشه. به امید روزی که این Query نتیجه داشته باشه!... کد:
SELECT * FROM fn_helpcollations () WHERE NAME LIKE 'Farsi%' |
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: تیر 1383
تشکرها: 61
9 بار تشکر شده در 9 پست
|
کار تون جالبه اما به چه امیدی وقتی میخواستم رای بدم اصلا اسم ایران تو لیست کشور ها نبود .بی خیال بشید سنگینتر
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بخش
حق با شماست، اسم ایران در این لیست وجود نداره، اما حرکت نکردن و دست روی دست گذاشتن هم موجه نیست.
ما زنده از آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگی ما عدم ماست!... |
|
|
| 17 کاربر از AminSobati به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آذر 1385
تشکرها: 43
128 بار تشکر شده در 52 پست
|
دوستان اینقدر دست روی دست نگذلرید ...
یه رای دادن مگه چقدر وقت شما رو میگیره ... حتی اگه یه سنگ تو تاریکی باشه ممکنه به هدف بخوره... پس فزدا Sql2008 میادو باز هم farsi collation نداره.اون وقته که باید بگیم: از که نالیم که از ماست که بر ماست. با تشکر |
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر دائمی
![]() تاریخ عضویت: آذر 1382
محل زندگی: يك جايي در پايتخت
تشکرها: 71
41 بار تشکر شده در 37 پست
|
سلام
من هم هستم ولی خودمونیم چند نفرمون SQL SERVER رو خریدیم؟!
عشق من ImageEn,ReportBuilder,SQL Server,Delphi شغل من كه اگر خواهستيد مشاوره رايگان به شما ارائه دهم: برنامه نويسي صدور كارت شناسايي ، سيستمهاي صدور كارت و تعميركار چاپگرهاي كارت. توجه:لطفا سوالات خود را در تاپیک مطرح کنید و اگر جواب گرفتید یک OK بدهید و به سوالات PM پاسخ داده نمی شود. |
|
|
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ali_abbasi22145 از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#6 |
|
کاربر دائمی
![]() |
من خودم 2 تا سرور دارم که برای یکی نسخه 64 بیتی و برای دیگری نسخه 32 رو دادم خریدن
| کاربرانی که به خاطر مطلب مفید سید مسعود موحد از وی تشکر کردهاند: |
|
|
#7 |
|
مدیر بخش
ما که از مایکروسافت طلب نداریم، خودش خواسته Feedback بدیم! ما هم ابراز وجود کردیم! وانگهی، دور و اطراف من، شرکت ها و سازمانهای زیادی SQL Server خریداری کردند
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
چرا فقط SQL Server
مگه تقویم شمسی مهم نیست که اونها را در دات نت پشتیبانی نمیکنه؟؟؟؟ |
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیر بخش
نقل قول:
|
|
|
#10 |
|
کاربر تازه وارد
![]() |
به صورت تابع آره
ولی نمیشه که اون را به صورت یک Calendar or Optional calendar استفاده کرده |
|
|
![]() |
| بوک مارک کردن این تاپیک |
| کاربرانی که این تاپیک را مشاهده میکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| ابزار های تاپیک | |
| طریقه نمایش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| نام تاپیک | ایجاد کننده تاپیک | تالار | پاسخ | آخرین پست |
| collation پایگاه را پیدا نمی کنم | mzamani | پایگاه داده MySQL | 0 | دوشنبه 22 مرداد 1386 08:59 صبح |
| مشکل در Collation | farzadvb | پایگاه داده SQL Server | 5 | جمعه 19 مرداد 1386 22:17 عصر |
| انتخاب collation یکسان برای تمام زبانها | s20200 | پایگاه داده SQL Server | 1 | دوشنبه 23 بهمن 1385 12:45 عصر |
| چرا دیتابیس collation نمی گیره | وفایی | پایگاه داده SQL Server | 3 | چهارشنبه 23 دی 1383 06:50 صبح |