نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464

    جستجو بین دو تاریخ

    با سلام خدمت دوستان گرامی :
    من می خواهم رکورد های بین دو تاریخ مختلف را در DbGride‌ خود داشته باشم . یعنی با وارد کردن دو تاریخ رکورد های مابین ایندو تاریخ مشخص شود . لطفا مرا راهنمایی نمایید ....

  2. #2
    نوع فیلدت چی هست؟ احتمال زیاد باید رشته ای به طول 10 کاراکتر باشه. اگه اینطوریه میتونی اینکار و بکنی:
      ADOQuery1.SQL.Text:= 'Select * from Table1 where Dat between '+ 
    QuotedStr(Edit1.Text)+ ' and ' + QuotedStr(Edit2.Text);
    ADOQuery1.Open;

    اگر هم از نوع Date/Time هست مثل همون بالایی میشه بااین تفاوت که QuotedStr رو نمیخواد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    البته حتما می دانید ولی تذکر
    فقط دقت کن طول آن حتما 10 باشد و مثلا 1383/1/5 در بانک بصورت 1383/01/05
    ذخیره شود

  4. #4
    اره ممنونم. نکته مهمی بود که من یادم رفت بگم.
    من برای اینکه این مشکل پیش نیاد یعنی مثلا تاریخ <span dir=ltr>1383/1/5</span> وارد بانک نشه یک تابع نوشتم که همچین تاریخی رو بگیره به <span dir=ltr>1383/01/05</span> تبدیل کنه. بعد از این تابع تو واقعه OnSetText فیلدهای تاریخ استفاده میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    دوست عزیز MToloo :
    از پاسخ جنابعالی متشکرم. ولی اگر امکان آن وجود دارد بنده تا اکابر بیشتر درس نخوانده ام در مورد کامپوننت هایی که باید در فرم وجود داشته باشه و ارتباط آنها بنده را راهنمایی فرمایید چون مشکل من در رابطه با ارتباط کامپوننت هاست . متشکرم ......

  6. #6
    اختیار دارین. مطلب ساده است. شما باید فقط دو تا Edit داشته باشین که کاربر تاریخ ابتدا و انتهای بازه رو داخل اون بنویسه. یک کامپوننت Query یا ADOQuery یا هرنوع دیگه ای که لازمه, یک DataAccess و یک DBGrid. حالا من نمیدونم مشکل شما سر چیه. میخوایین یک کار کنیم. شما برنامه تون و یا لااقل همین فرمتون و یا لااقلتر عکس همین فرم و همراه اسم کامپوننتها بزارین اینجا تا من براتون کد کاملش و بنویسم.

    در پناه حق.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •