نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آیا از طریق Web.Config میشه صفحه پیش فرض سایت رو تعیین کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    آیا از طریق Web.Config میشه صفحه پیش فرض سایت رو تعیین کرد؟

    آیا از طریق Web.Config میشه صفحه پیش فرض سایت رو تعیین کرد؟

    چطور میشه صفحه Intro سایت دینامیک کرد فرض کنید یه جایی در کنترل پنل بشه اون رو فعال یا غیر فعال کرد؟

  2. #2
    راه حلی که به نظر من می رسه از Web.Config اینه که :
     <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="فایل مورد نظر" />
    </authentication>
    و همه کاربران رو در Web.Config Deny کنی و به محض ورود به صفحه اصلی Authenticate کنی

    ولی راه حلی که پیشنهاد میدم اینه
    در فایل Global.asax :

    protected void Session_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    Response.Redirect(فایل مورد نظر);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    در راه حل اول forms loginUrl باید استفاده بشه در حالی که من برای login کردن در این صفحه استفاده کردم

    راه حل دوم هم فرض کنید که شخصی مثلا به صفحه ای در نیوز که در جستجو گرها پیدا کرده لینکشو کلیک کنه اون وقت Intro میاد که جالب نیست

    راه حل های دیگه ؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ksh مشاهده تاپیک
    راه حل دوم هم فرض کنید که شخصی مثلا به صفحه ای در نیوز که در جستجو گرها پیدا کرده لینکشو کلیک کنه اون وقت Intro میاد که جالب نیست
    خوب چه تفاوتی بین کسی که از جستجوگرها آمده با کسی که نیومده هست ؟؟

    در ضمن میشه با Request.Url صفحه ای که کاربر درخواست کرده و Request.UrlReferrer صفحه که کاربر از اون اومده رو تشخیص داد و تصمیم گیری کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    نه ببینید فکر کنم متوجه منظور من نشدید
    صفحه Intro برای کسی که اولین بار از طریق آدرس سایت باید به نمایش در بیاد یعنی مثلا
    کسی وارد سایت www.site.com شده حال باید Intro برای اون به نمایش در بیاد

    در روش دومی که شما فرمودید فرض کنید شخصی به یکی از صفحات شما از سایتش لینک کرده مثلا به gallery.aspx شما خوب در این حالت Intro به نمایش در میاد که کار بی دلیلی!

  6. #6
    یعنی فقط کسانی که مستقیم آدرس www.site.com رو درخواست کردن ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    مگه Intro یک سایت غیر از اینه؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط nirvana مشاهده تاپیک
    خوب چه تفاوتی بین کسی که از جستجوگرها آمده با کسی که نیومده هست ؟؟

    در ضمن میشه با Request.Url صفحه ای که کاربر درخواست کرده و Request.UrlReferrer صفحه که کاربر از اون اومده رو تشخیص داد و تصمیم گیری کرد.
    خیلی خوب Request.Url رو چک کن و اگه هیچ صفحه رو نخواسته بود Intro رو نشون بده .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    Request.Url همواره مقدار داره حتی در Session_Start

    GetCurrentPageName بهتر جواب داد مرسی از شما

    آیا راه حلی برای این مشکلات دات نت پیش بینی نکرده!!؟

  10. #10
    ولی فقط آدرس سایت رو داره و نه هیچ صفحه ای رو.

    علاوه بر این فکر کنم یک تابع به نام IsFile داشته باشه که میتونه کمک کنه.

  11. #11
    متاسفانه هنوز نه
    ولی یکی از مسئولین مایکروسافت فکر میکنم در جایی اعلام کرده بود که احتمالا به زودی این قابلیت افزوده میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •