نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: annotation : @EntityListeners

  1. #1

    annotation : @EntityListeners

    سلام
    در مورد @entitylisteners در ejb و اینکه چطور به وسیله آن می توان در تعریف یک entity بگوییم مقدار یک attribute خاص به فرض کوچکتر از 7 باشد؟

    در مورد annotation های ejb3.0 می شه منبع معرفی کنید البته کاملش رو.
    مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    در مورد سوال اولت خیلی کلی پرسیدی مگر اینکه یک مثال بزنم اون موقع می دونم ۱۰ سوال دیگم پشت سرش می آید که حق داری. بیشتر توضیح بده که دقیقا می خوای چیکار کنی.
    در مورد سوال دومت باید document مربوط به jee رو داشته باشی که توی web application server ت همراهش هست .
    با چه application serverی کار می کنی؟ نداری بگو برات بفرسم

  3. #3
    شرمنده ندارم.
    ممنون می شم برام بفرستین.
    در مورد سوال اولم هنوز خودم هم دقیق نمی دونم می خوام چی کار کنم
    بیشتر می خواستم یه دید کلی در مورد این annotation پیدا کنم که مطالعش برام راحتتر باشه.

  4. #4
    دوست عزیز من در مورد entitylisteners و توابع callback مطالعه کردم
    object ای از یک کلاس entity را new کرده ام و آن را persist می کنم
    در خود کلاس entity ام دستورات زیر را می نویسم که با error
    HTTP Status 500 مواجه می شوم.

    @PrePersist
    public void checkMinTime()
    {

    System.err.print("in prepersist");

    }

    اگه می شه راهنماییم کنین

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    نقل قول نوشته شده توسط shirin_h مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من در مورد entitylisteners و توابع callback مطالعه کردم
    object ای از یک کلاس entity را new کرده ام و آن را persist می کنم
    در خود کلاس entity ام دستورات زیر را می نویسم که با error
    HTTP Status 500 مواجه می شوم.

    @PrePersist
    public void checkMinTime()
    {

    System.err.print("in prepersist");

    }

    اگه می شه راهنماییم کنین
    اندازه فایل rar شده ۵ مگابایت می باشد که من نمی تونم توی این سایت براتون up کنم اگر واقعا به این document نیاز دارید email address رو باید برای من بفرستید یا اینجا اعللام کنید.
    اما در مورد entitylistener من اطلاعاتی که به درد شما بخوره در مورد این مسئله ای که مطرح کرده اید ندارم.

    در مورد خوده annotation هم من اینجا چند پست گذاشته ام اگر پستهای منو دنبال کنی می تونی در مورد جیزایی بدست بیاری

  6. #6
    ممنونم از راهنماییتون
    نه دیگه مفهومشو مفمیدم فقط تو به کارگیری و کدش موندم نیازی به doc نیست.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط shirin_h مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون
    نه دیگه مفهومشو مفمیدم فقط تو به کارگیری و کدش موندم نیازی به doc نیست.

    یکم صبر کنی JSR 303 Bean Validation میاد بیرون و می توانی از اون استفاده کنی. Hibernate Validation هم هست که فکر کنم اگه از Hibernate JPA Provider استفاده کنی بکار بیاد ولی شایدم بشه تنهایی استفادش کرد.



    فرزاد-

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •