نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با DBGrid

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    مشکل با DBGrid

    سلام. :o
    فرض کنیم من یه Table دارم که دو تا فیلد نام و نمره رو داره. این رو به یک DataGrid متصل کردم.
    حالا میخوام اون رکورد هایی که نمرشون از 10 کمتره تو DBGrid با رنگ قرمز نشون داده بشه و بقیه با رنگ پیش فرض.
    آیا راهی برای این کار وجود داره ؟

    با تشکر : امیر خلابش

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با سلام
    کافی است که کد زیر را در پراپرتی onDrawColumnCell بنویسید :


    procedure TMainManager.DBGrid1DrawColumnCell(Sender : TObject; const Rect: TRect;
    DataCol: Integer; Column: TColumn; State: TGridDrawState);
    var
    Grid : TDBGrid;
    R : TRect;
    S : string;
    begin
    Grid:=Sender as TDBGrid;
    R:=Rect;

    S:=Column.Field.AsString;

    Grid.Canvas.FillRect(Rect);

    Grid.Canvas.Brush.Style:=bsClear;

    if Grid.DataSource.DataSet.FieldByName('id').AsString ='ãÏíÑ' then
    Grid.Canvas.Brush.Color:=$00DEE4FE
    else
    Grid.Canvas.Brush.Color:=$00DFFEDE;

    Grid.Canvas.FillRect(Rect);
    Grid.Canvas.Font.Style:=[fsBold];
    Grid.Canvas.Font.Color:=clBlack;
    DrawText(Grid.Canvas.Handle,PChar(S),Length(S),R,D T_RIGHT+DT_RTLREADING)
    end;

  3. #3
    سلام
    دوست عزیز در مورد دستور اخر یک مقدار توضیح دهید
    DrawText(Grid.Canvas.Handle,PChar(S),Length(S),R,D T_RIGHT+DT_RTLREADING)
    وقتی این دستور را در DBGRID استفاده می کنم فونت اعداد که انگلیسی است به فارسی تبدیل می شود برای حل مشکل چکار باید کرد

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با سلام
    با سلام دوست عزیز همه چیز مربوطه به پارامتر آخر میباشد، کمی راهنمای دلفی را مطالعه کن

    موفق باشید

  5. #5
    مهمان
    با اجازه اقای h_R
    این کد با کد بالا معادل هست البته یکم فهمش از اون اسونتره

    procedure TForm1.DBGrid1DrawColumnCell(Sender: TObject; const Rect: TRect;
    DataCol: Integer; Column: TColumn; State: TGridDrawState);

    begin
    if dbgrid1.DataSource.DataSet.FieldByName('grade').As Integer<10 then
    dbgrid1.Canvas.Brush.Color:=clred;

    dbgrid1.DefaultDrawColumnCell(rect,datacol,column, state);


    end;

  6. #6
    دوست عزیز سلام
    من می خواهم در DBGRID با تغییر ویا اضافه کردن محتوی یک فیلد تغییر کند مثلا وقتی در داخل یک فیلد مقدار A را می نویسیم بعد از حرکت از روی این فیلد محتوای ان تبدیل به A* شود چه وقتی که یک رکورد جدید ایجاد می کنیم چه وقتی که یک رکورد را تغییر می دهیم در DBGRID

تاپیک های مشابه

  1. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  2. چگونگی استفاده از DBgrid به عنوان ورودی
    نوشته شده توسط zarin_web در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 09:11 صبح
  3. کمک در باره dbgrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر
  4. کمک فوری درباره DbGrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:38 صبح
  5. افزودن سطر به dbgrid
    نوشته شده توسط parisa2002 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •