صفحه 1 از 9 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 338

نام تاپیک: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173

    هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام من احساس کردم در زمینه جانوس سیستم توی سایت کمبود است. با اجازه پیشکسوتان من این تاپیک و نوشتم تا هرکی مطلب و منبعی داره اینجا بذاره .نظرتو ن رو هم بدین ممنون.
    اگه دوست داشتین دکمه تشکر رو هم بزنید. :(
    آخرین ویرایش به وسیله mehran5 : یک شنبه 16 خرداد 1389 در 23:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    خب شما خودت شروع کن چند تا مطلب اینجا بذار که بقیه هم ترغیب بشن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    بابای جانوس

    توی شرکتمون به من میگن بابای جانوس.
    اولین نکته رو من میخوام بگم و اونم استفاده از کومبو توی گریده. باید 1 Dataset به فرمت اضافه کنی و اونو به گرید مقید کنی. بعد اگه بری توی تنظیمات گرید. توی قسمت کومبو ها میری و توی صفحه سمت راست دکمه Add رو میزنی تا یه کومبوی جدید درست کنه. اگه ویزارد اونو دنبال کنی یه کومبو توی گریدت میذاره و از طریق dgd.DropDowns قابل دسترسیه. البته در زمان شروع فرم باید اونو به 1 DataTable مقید کنی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173
    راستی شما میدونید چطوری یک اسکریپت جاوا رو توی ویبی دات نت مینویسن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط mehran5 مشاهده تاپیک
    راستی شما میدونید چطوری یک اسکریپت جاوا رو توی ویبی دات نت مینویسن.
    این سوال رو تو یه تاپیک مجزا مطرح کن تا به جواب برسی

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ABERTINO
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Bios
    پست
    61
    ببخشید من تو دات نت تازه واردم میشه یه توضیح بدید که جانوس چیه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط ABERTINO مشاهده تاپیک
    ببخشید من تو دات نت تازه واردم میشه یه توضیح بدید که جانوس چیه ؟
    جانوس مجموعه ایی از یه سری کنترل هست که به VS اضافه میشه , گریدش خیلی خوبه ، به نظرم حتماً تهیه کن و ازش استفاده کن

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ABERTINO
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Bios
    پست
    61
    دوست عزیز خیلی ممنون
    از کجا باید تهیه کرد و حجمش چقدره آیا تو اینترنت هست؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173
    بله www.janus.com ورژن 2 مجانی ولی 3 رو باید بخری

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    برای اضافه کردن Row Number به گرید جانوس راهی هست ؟ البته به جز اضافه کردن فیلد Auto Inc در دیتاست منظورمه .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614
    جانوس چه جور کنترل هایی رو تو دات نت 2 به ما میده ؟ میشه نام ببرید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    173
    اینم کنترلها
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    سلام ،
    برای اضافه کردن Row Number به گرید جانوس راهی هست ؟ البته به جز اضافه کردن فیلد Auto Inc در دیتاست منظورمه .
    ابتدا باید پروپرتی RowHeaders را بر روی True قرار داده و سپس پروپرتی RowHeaderContent را بر روی RowPosition تنظیم نمایید.(GridEX v3).
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  14. #14
    سلام
    من یک گراید جانوس دارم که حالت نمایش اونو از نوع CardView تنظیم کردم حالا می خوام این اسکرول رو عمودی انجام بده اما هر کاری می کنم وقتی رکورد ها زیاد می شه افقی اسکرول می کنه؟!!
    بعش این گراید رو روی فرم اصلی که یه عکس روی بکگراند فرم هست گذاشتم و می خوام در حد امکان بکگراند گراید من همون عکس فرمی باشه که روی اون قرار داره اما هر کاری می کنم نمیشه و..
    اگه راه حلی برای این ها پیدا کردید منو خبر کنید

  15. #15

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من دارم از گريد janus تو پروژه هام استفاده می کنم.در يکی از ستون های جدول بايد یک تاريخ شمسی قرار بگيره . چطور می تونم تاريخ شمسی رو با janus پياده سازی کنم؟
    خود Janus يک EditType به نام CalendarCombo داره ولی ميلادیه!
    به ذهنم رسيد در اين ستون جدول کامپوننتی که خودم برای کار با تاريخ فارسی ساختم رو قرار بدم کسی می دونه چطوری می شه اين کارو کرد؟

  16. #16

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    --------------------------------------------------------------------------------

    من دارم از گريد janus تو پروژه هام استفاده می کنم.در يکی از ستون های جدول بايد یک تاريخ شمسی قرار بگيره . چطور می تونم تاريخ شمسی رو با janus پياده سازی کنم؟
    خود Janus يک EditType به نام CalendarCombo داره ولی ميلادیه!
    به ذهنم رسيد در اين ستون جدول کامپوننتی که خودم برای کار با تاريخ فارسی ساختم رو قرار بدم کسی می دونه چطوری می شه اين کارو کرد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط زئوس 1363 مشاهده تاپیک
    --------------------------------------------------------------------------------

    من دارم از گريد janus تو پروژه هام استفاده می کنم.در يکی از ستون های جدول بايد یک تاريخ شمسی قرار بگيره . چطور می تونم تاريخ شمسی رو با janus پياده سازی کنم؟
    خود Janus يک EditType به نام CalendarCombo داره ولی ميلادیه!
    به ذهنم رسيد در اين ستون جدول کامپوننتی که خودم برای کار با تاريخ فارسی ساختم رو قرار بدم کسی می دونه چطوری می شه اين کارو کرد؟
    تو روال InitCustomEdit

    e.EditControl = YourControl

    بعدش تو روال EndCustomEdit مقدارو بريزي تو e.Value

    e.Value = Your Value


    اينم يه مثال که مثلا TxtCustom رو جايگزين کني


    PrivateSub gridEX1_InitCustomEdit(ByVal sender AsObject, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.InitCustomEditEventArgs) Handles gridEX1.InitCustomEdit
    'For the sample, we will allow to edit the CustomerID field
    'only in new rows. So, we set the ReadOnly property to false
    'if rows with RowType seet to Record.
    If e.Row.RowType = RowType.NewRecord Then
    txtCustom.ReadOnly = False
    Else
    txtCustom.ReadOnly = True
    EndIf
    'When the user start edition by pressing a key, the EditChar
    'property holds the char that started the edition. If edition
    'was started because the user clicked in the cell the EditChar
    'returns (char)0
    If e.EditChar <> ""AndAlsoNot txtCustom.ReadOnly Then
    txtCustom.Text = e.EditChar.ToString()
    txtCustom.SelectionStart = txtCustom.Text.Length
    Else
    If e.Value IsNothingThen
    txtCustom.Text = ""
    Else
    txtCustom.Text = e.Value.ToString()
    EndIf
    txtCustom.SelectionLength = txtCustom.Text.Length
    EndIf
    'Set the EditControl property to let the GridEX control
    'know which control to position in the cell.
    e.EditControl = txtCustom
    EndSub


    PrivateSub gridEX1_EndCustomEdit(ByVal sender AsObject, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.EndCustomEditEventArgs) Handles gridEX1.EndCustomEdit
    'Compare the original value with the value in the control.
    If txtCustom.Text.CompareTo(e.Value) <> 0 Then
    'If the value is different, set the DataChanged property to true
    'to indicate the control that it has to update the cell value.
    e.DataChanged = True
    e.Value = txtCustom.Text
    EndIf
    EndSub

  18. #18

    نقل قول: دانلود Janus GridEX 2000b به همراه سریال

    نقل قول نوشته شده توسط shaghaghi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستانی که به دنبال دانلود نسخه ی2 این ابزار هستند، به این پست سری بزنند:
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=185
    لطفا اگه vb.net يا C#‎.net برنامه اي در اين زمينه داريد(هر كسي) قرار دهيد تا ما هم از علم شما و هم از اين تكنولوژي (يا هر چي كه اسمش است ) بهره ببريم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: دانلود Janus GridEX 2000b به همراه سریال

    نقل قول نوشته شده توسط sepide1 مشاهده تاپیک
    لطفا اگه vb.net يا C#‎.net برنامه اي در اين زمينه داريد(هر كسي) قرار دهيد تا ما هم از علم شما و هم از اين تكنولوژي (يا هر چي كه اسمش است ) بهره ببريم
    به همراهه خودش Sampel هم داره به هر دو زبون

  20. #20

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من همين الان اونا دانلود كردم (نسخه 5/3 تريال) اما موقع نصب وقتي به آخر ميرسه پيغام خطاي زير را مي دهد
    the system cannot find the file specified منظور از اين پيغام چيه؟لازم به ذكر است كه من از vs2005 استفاده مي كنم

  21. #21

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    توی پوشه myproject یک فایل به نام License.lic وجود داره اون رو باز کنید و Public key و مقدار جلوی اونو پاک کنید.
    درست میشه

  22. #22

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    یه مشکل در استفاده از جانوس هستش اونم اینه وقتی روی یک فرم باشه کلی تول می کشه تا فرم بالا بیاد
    مثلا من رو فرم اصلی یک گراید جانوس دارم وقتی پروژه رو از محیط دات نت اجرا می کنم حدوداً 2 دقیقه طول می کشه تا با بالا بیاد؟!!!!!!
    کلی طول کشید تا فهمیدم مشکل از اینه!!!!

  23. #23

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    با دروددر نصب جانوس 2 مشکل دارم؛وقتی فایل JanusControlsv2Patch.msi از سایت janusys.com می‌گیرم؛ پس از اجرا این پیغام داده می‌شه:
    This Patch Setup requires a previous installation of the Janus WinForms Controls Suite v2 Full Licensed Setup. If you want to evaluate this product a TRIAL SETUP is available for download from http://www.janusys.com

  24. #24

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    یه مشکل در استفاده از جانوس هستش اونم اینه وقتی روی یک فرم باشه کلی تول می کشه تا فرم بالا بیاد
    مثلا من رو فرم اصلی یک گراید جانوس دارم وقتی پروژه رو از محیط دات نت اجرا می کنم حدوداً 2 دقیقه طول می کشه تا با بالا بیاد؟!!!!!!
    کلی طول کشید تا فهمیدم مشکل از اینه!!!!
    من این مشکل را درباره‌ی جانوس 3 و 3.5 نداشتم!

  25. #25

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    جانوس 3.5 خیلی خوبه ولی سرعت برنامه رو تا حدی کم میکنه ولی نه اینکه 2 دقیقه طول بکشه من حدود 20-25 ثانیه برنامم با تاخیر باز میشه. اون هم زیاد مهم نیست. ولی یک مشکلی که داره اینه که وقتی از Ribbon استفاده میکنم بعد از باز کردن مجدد پروژه با vs فرم هام تغییر سایز پیدا میکنه (البته بیشتر یکی از فرم هاست ) نمی دونم دلیلش چیه.
    به جز این همه چیزش عالیه مخصوصا اینترفیسش که برای کاربران ایرانی که اغلب ظاهر برنامه رو ملاک خوب و بد بودنش قرار می دن, خیلی جذاب هست

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    یه مشکل در استفاده از جانوس هستش اونم اینه وقتی روی یک فرم باشه کلی تول می کشه تا فرم بالا بیاد
    مثلا من رو فرم اصلی یک گراید جانوس دارم وقتی پروژه رو از محیط دات نت اجرا می کنم حدوداً 2 دقیقه طول می کشه تا با بالا بیاد؟!!!!!!
    کلی طول کشید تا فهمیدم مشکل از اینه!!!!
    ممکنه بگید چطوری حل شد چون منم همین مشکل رو دارم

  27. #27

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    ميشه طريقه اتصال به ديتا گريدش به صورت كد نويسي را برام بذاريد
    من اينا نوشتم جواب نمي ده خطا هم نميگيره

    con.Open();
    strsql =
    "select * from info1";
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter(strsql, con);
    DataSet ds = newDataSet();
    da.Fill(ds,
    "agh");
    gridEX1.DataBindings.Add(
    newBinding("DataSource", ds, "agh"));
    con.Close();

  28. #28
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    بعد از پر کردن دیتاست و بایند کردن آن به دیتا گرید تان متد Refetch() از GridEX را فرا بخوانید.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  29. #29

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام مصطفی جان
    نه من نگفتم که مشکلم حل شد گفتم کلی طول کشید تا فهمیدم مشکل از این هست که در فرم اصلی جانوس دارم؟!!!
    هنوط مشکلم حل نشده این مشکل در زمان اجرای برنامه از exe زیاد خودش رو نشون نمی ده اما از روی پروژه اعصاب آدم رو خرد می کنه!!!!
    دوستان اگه راه حلی دارن بگن
    راستی من از جانوس 2 استفاده کردم شما از کدوم ورژنش استفاده کردید؟
    جانوس 3 هم همین مشکل رو داره اوایی که از 3 استفاده می کنند یه تستی بکنن به ما خبر بدن

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من هم ورژن 2 هم ورژن 3 رو کار کردم وضع بهتر که نشد بدتر هم شد . واقعا ادم اینا رو با کامپوننتهای مشابه دلفی مقایسه میکنه
    مخش سوت میکشه درسته که از لحاظ زیبایی و اینترفیس یه سرو گردن بهترن اما از لحاظ Performance صفرن . ای کاش میشد هر دوتاشون (Performance و Interface زیبا ) رو باهم داشت .

    راستی یه نگاهی به این مقاله بندازید :
    گزارش بررسی مقایسه قابلیت های GridEx Janus با سایر انواع Grid ها
    آخرین ویرایش به وسیله Sub Zero : سه شنبه 11 تیر 1387 در 12:35 عصر دلیل: قرار دادن لینک

  31. #31

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    ممنون جالب بود
    به نظر من مشکل بار گزاری گراید جانوس در تعداد رکورد ها و یا اتصال به بانک نیست اگر گرید جانوس رو بدون هیچ کاری هم روی فرمت بزاری همین مشکل وجود داره
    و از گراید برای فرم های تا 1000 تا استفاده می کنم و مشکل خاصی ندارم چند صدم ثانیه رو هم به خاطر زیبایی اون تحمل می کنم اما این مشکل لود اولیه از پروژه من رو عصبانی می کنه و...

    حقیقتش من بخاطر همین سرعت پایین نسخه های بالاتر ابزار ها تا مجبور نشم سراغ نسخه بالاتر نمی رم ظاهراً هر چی نسخه می ره بالا سرعت کم می شه!!

  32. #32

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    حقیقتش من بخاطر همین سرعت پایین نسخه های بالاتر ابزار ها تا مجبور نشم سراغ نسخه بالاتر نمی رم ظاهراً هر چی نسخه می ره بالا سرعت کم می شه!!
    برای اینه که اونا فکر نمی‌کنند که شما داری از رایانه‌ی ِ سه‌چهار سال پیش‌ات بهره می‌بری ...
    نرم‌افزار نگارش ِ نوی‌شان را روی ِ سخت‌افزارهای نو همساز می‌کنند ...

  33. #33

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نه دوست عزیز من از سیستم 3-4 سال پیش استفاده نمی کنم
    من 6 ماه از خرید این نوت بوکم بیشتر نگذشته
    و از لحاظ مشخصات فنی هم در حد متوسط هست 1گیگ رم وCPU های نسل جدید با پردازش موازی و...
    اما یوزر های ما هم همین رو هم ندارن اونا دارن از سیستم های 5-6 سال پیش هم استفاده می کنند و..

  34. #34

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز من از سیستم 3-4 سال پیش استفاده نمی کنم
    من 6 ماه از خرید این نوت بوکم بیشتر نگذشته
    و از لحاظ مشخصات فنی هم در حد متوسط هست 1گیگ رم وCPU های نسل جدید با پردازش موازی و...
    اما یوزر های ما هم همین رو هم ندارن اونا دارن از سیستم های 5-6 سال پیش هم استفاده می کنند و..
    درسته ...
    برای نمونه، خود من به خاطر همین کاربران، ناگزیرـ‌ام هنوز از vb 2005 و یا حتا vb 2002 بهره ببرم ...

    ولی راست‌اش سردرنمی‌آورم شما چرا با این رایانه‌ای که دارید باید تا دو دقیقه انتظار بکشید و یا حتا 20 ثانیه ! چون من جانوس 3 را در رایانه‌ای با یک‌چهارم رم شما آزموده ام و با MultiCoboBox و Grid هم‌زمان به 10 ثانیه هم نرسیده است.

    راستی شاید ویندوز هم مؤثر باشد، چون من همیشه از ویندوز سرور 2003 بهره می‌برم.

  35. #35
    نقل قول نوشته شده توسط hamed-p مشاهده تاپیک
    درسته ...
    چون من جانوس 3 را در رایانه‌ای با یک‌چهارم رم شما آزموده ام و با MultiCoboBox و Grid هم‌زمان به 10 ثانیه هم نرسیده است.

    راستی شاید ویندوز هم مؤثر باشد، چون من همیشه از ویندوز سرور 2003 بهره می‌برم.
    سلام
    شما این گراید و کمبو رو در صفحه اصلی تون دارید وکمتراز 10 ثانیه زمانی که از ویژوال استدیو پروژه رو اجرا می کنید هستش؟!!!
    من از دات نت 2005 و ویندوز xp استفاده می کنم
    دات نت 2008 رو گرفتم اما هنوز می ترسم ازش استفاده کنم می ترسم که سرعت برنامه ها بازم کندتر بشه
    گاهی که می رم با vb6 کار می کنم و سرعت اجرای فرم های اونو می بینم قصه ام می شه اما خودمو دلداری می دم که راحتی و زیبایی دات نت رو نداره ...

  36. #36

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    مشکل من تا حدودی حل شد من در بک گراند گراید یک تصویر گذاشته بودم اونو که برداشتم اوضاع خیلی بهتر شد
    حالا یه مشکل دیگه در یک فرم دیگه دارم می خوام عکس ها رو از یک مسیر بخونم و در گراید حانوس نشون بدم
    که تا اینجا با کد زیر این کار رو انجام می دم اما مشکل اینجاست که وقتی برنامه رو می بدنم یک خطای ناشناخته می ده مثل اینکه تصویر هنوز باز باشه یا همچین چیزی
    کد زیر:

    Dim img As Bitmap

    Private Sub gridEX1_FormattingRow(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.RowLoadEventArgs) Handles GridEX1.FormattingRow
    If e.Row.RowType = RowType.Record Then
    Dim fs As New IO.FileStream(e.Row.Cells("AddressPic").Value, IO.FileMode.Open, IO.FileAccess.Read)
    Dim imgData(fs.Length) As Byte
    fs.Read(imgData, 0, fs.Length)
    fs.Close()
    fs.Dispose()
    img = Image.FromStream(New IO.MemoryStream(imgData))
    img = New Bitmap(img, New Size(Int32.Parse(e.Row.Cells("MelkImage").Column.W idth), Int32.Parse(e.Row.Cells("MelkImage").Column.Width - 90)))
    'img = New Bitmap(img, e.Row.Cells("MelkImage").FormatStyle.BackgroundIma ge.Size) 'New Size(Int32.Parse(tw.Text), Int32.Parse(th.Text)))
    e.Row.Cells("MelkImage").Image = img 'Image.FromFile(e.Row.Cells("AddressPic").Value)


    End If
    End Sub

    کد مشابه اگه کسی داره بده
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : پنج شنبه 27 تیر 1387 در 11:00 صبح

  37. #37

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    من کارم خیلی گیره لطفا یک کد مشابه بدین که تصاویر رو از یک مسیر بخونه و در گراید نشون بده
    من باید عکس رو resize هم کنم
    اصلا فکر نمی کردم که موضوع به این سادگی این همه وقتمو بگیره آخرش هم به جواب نرسم

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    چند روزیه که توی Grid جانوس کارم گیر کرده هیچ جوری هم رفع نمی شه
    توی جدول من اولین ستون به عنوان Selector عمل میکنه میخوام وقتی کلید شیفت رو میگیرم و چند تا سطر رو انتخاب میکنم ، با کلیک بر روی ستون Selector تمامی سطرهای انتخاب شده رو تیک بزنه هر کاری میکنم نمیشه کسی تا حالا این کارو کرده

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من کارم خیلی گیره لطفا یک کد مشابه بدین که تصاویر رو از یک مسیر بخونه و در گراید نشون بده
    من باید عکس رو resize هم کنم
    اصلا فکر نمی کردم که موضوع به این سادگی این همه وقتمو بگیره آخرش هم به جواب نرسم
    اید عکساتو بریزی تو datatable بعد به گرید بایند کنی. کلا کارت باید روی datatable باشه نه گرید

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    چند روزیه که توی Grid جانوس کارم گیر کرده هیچ جوری هم رفع نمی شه
    توی جدول من اولین ستون به عنوان Selector عمل میکنه میخوام وقتی کلید شیفت رو میگیرم و چند تا سطر رو انتخاب میکنم ، با کلیک بر روی ستون Selector تمامی سطرهای انتخاب شده رو تیک بزنه هر کاری میکنم نمیشه کسی تا حالا این کارو کرده
    For Each drxTemp As Janus.Windows.GridEX.GridEXSelectedItem In Me.dgdPeopleRelation.SelectedItems
    drxTemp.GetRow.IsChecked = True
    Next
    آخرین ویرایش به وسیله fat_roze2000 : چهارشنبه 23 مرداد 1387 در 15:55 عصر

صفحه 1 از 9 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •