صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 338

نام تاپیک: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    برای اضافه کردن Row Number به گرید جانوس راهی هست ؟ البته به جز اضافه کردن فیلد Auto Inc در دیتاست منظورمه .
    منظورتو دقیق تر بگو شاید منظورت اینه
    Me.dgd.GetRow.Position

  2. #42

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    من می خوام بدون متصل کردن جدول به گراید جانوس به اون سطر و ستون بدم
    یعنی می خوام یه جدول 7*7 بدم و مقدادیر اونو خودم با کدنویسی پر کنم اما نی دونم چطور بادی سطر به گراید اضافه کنم بدون بایند کردم به جدول؟
    من می خوام یه تقویم درست کنم

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام بدون متصل کردن جدول به گراید جانوس به اون سطر و ستون بدم
    یعنی می خوام یه جدول 7*7 بدم و مقدادیر اونو خودم با کدنویسی پر کنم اما نی دونم چطور بادی سطر به گراید اضافه کنم بدون بایند کردم به جدول؟
    من می خوام یه تقویم درست کنم
    me.dgdPeopleRelation.MoveToNewRecord

    ولی باز باید از DataTable استفاده کنی چون این کاری رو که میخوای بکنی خیلی سخته. تنها راهش به نظر من همون DataTable هستش.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من چطور میتونم جای رکورد X رو با رکورد Y در گرید جانوس عوض کنم هر کاری کردم نشد

  5. #45

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    من اگه جای شما باشم یک رکورد ردیف به گراید اضافه می کنم و اونو مرتب می کنم و هر گاه خواستم جای رکوردی رو عوض کنم شماره ردیف اونها رو با هم عوض می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : سه شنبه 05 شهریور 1387 در 16:33 عصر

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    من چطور میتونم جای رکورد X رو با رکورد Y در گرید جانوس عوض کنم هر کاری کردم نشد
    تا اونجایی که من می دونم فقط میتونی از راه مرتب سازی این کارو انجام بدی.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نحوه استفاده از Property های : SearchColumn و IncrementalSearchMode در گرید جانوس به چه شکلیه .
    میخوام بدونم نحوه سرچ در این گرید بر اساس مقادیر ستون X به چه شکلیه?

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    نحوه استفاده از Property های : SearchColumn و IncrementalSearchMode در گرید جانوس به چه شکلیه .
    میخوام بدونم نحوه سرچ در این گرید بر اساس مقادیر ستون X به چه شکلیه?
    اگه برا یه ستون این خاصیت را ست کنی اگر روی اون ستون باشی و حرفی را از روی صفحه کلید فشار بدی میره روی اون سطری می ایسته که مقدار اون ستون با اون حرف شروع میشه. به عنوان مثال اگه روی اون ستون باشی و حرف الف را فشار بدی سطر جاری به سطری می رود که مقدار آن با الف شروع شده باشد.

  9. #49

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام -
    اگر دوستان با آبجکت Uibutton جانوس کار کردند یه توضیحاتی بدهند .

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط gharibeh223 مشاهده تاپیک
    سلام -
    اگر دوستان با آبجکت Uibutton جانوس کار کردند یه توضیحاتی بدهند .
    این شئ تنها خاصیتی که داره اینه که ظاهر داره. style اونو که عوض میکنی حالت آفیس پیدا میکنه. همیچنین عکس گذاشتن برای آن تنظیمات بیشتری داره

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    آیا راهی وجود داره که بتونم فقط یکی از ستونهای گرید جانوس رو RightTo Left کنم چون تنظیم نبودن این خاصیت برام دردسر ساز شده .
    شکل زیر رو ببینید اگه کل گرید رو راست چین کنم ستون شماره طبقه بندی به هم میخوره اگه گرید رو چپ چین کنم ستون شرح به هم میخوره .



  12. #52
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    آیا راهی وجود داره که بتونم فقط یکی از ستونهای گرید جانوس رو RightTo Left کنم چون تنظیم نبودن این خاصیت برام دردسر ساز شده .
    شکل زیر رو ببینید اگه کل گرید رو راست چین کنم ستون شماره طبقه بندی به هم میخوره اگه گرید رو چپ چین کنم ستون شرح به هم میخوره .


    در خصوصیات آن ستون خصوصیت RigthToLeft را از Inherit به No تبدیل کنید.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    در خصوصیات آن ستون خصوصیت RigthToLeft را از Inherit به No تبدیل کنید.
    متاسفانه در گرید ورژن 2 همچین خصوصیتی وجود نداره .
    آخرین ویرایش به وسیله Sub Zero : پنج شنبه 04 مهر 1387 در 11:54 صبح

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    چگونه می توان ورژن غیر تریال پیدا کرد، لینکها جواب نمی دهد.

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    متاسفانه در گرید ورژن 2 همچین خصوصیتی وجود نداره .
    اتفاقا من از نسخه 2 استفاده میکنم.

    به خدا این عکسه مال جانوس 2.0 هستش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله fat_roze2000 : پنج شنبه 11 مهر 1387 در 08:15 صبح دلیل: اضافه کردن عکس

  16. #56

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من هم از نسخه 2 استفاده می کنم و این خصوصیت در قسمت ستون وجود نداره اما برای کل گراید و.جود داره که به کار دوستمون نمی یاد .

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    متاسفانه با وجود تلاشهای بسیار هنوز نتونستم یه مرجع خوب و درست وحسابی برای کار با گرید جانوس پیدا کنم برای همین مجبورم سوالتمو یکی یکی توی این تاپیک بپرسم .
    ممکنه بگید از کدوم قسمت از تنظیمات گرید میتونم یک هدر مثل تصویر زیر درست کنم .



    توی قسمت ColumnSet فقط تونستم هدر در یک ردیف درست کنم اما همونطور که توی تصویر می بینید هدر در 2 ردیف کلی ایجاد شده .

  18. #58

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    با سلام
    من این کار رو کردم
    شما باید تعداد row ها رو قبلا مشخص کنید تا اونجایی که یادم تو قسمت table root بود که یه متد داشت که تعداد رو ها رو در زمان استفاده از کلون ست مشخص می کرد
    یه نگاهی بنداز اگه نتونستی بگو من دقیقا پیدا کنم و بهت بگم
    موفق باشی

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    جناب رضایی منش ممنون ازجوابتون . تنظمیاتی که شما گفتید در همون قسمت ColumnSet Designer هم وجود داره اما هر کاری کردم درست نشد .چیزی که من الان دارم اینه :



    میخوام بالای هدر مشخصات اصلی یه هدر دیگه بذارم

  20. #60

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    آقا
    در RootTable متد CloumnsetRowCount رو مساوی 3 بزار تا 3 ردیف برات ایجاد بشه در خود کلون ست نمی تونی تنظیمات row ها رو انجام بدی باید در همون روت تیبیل انجام بدی
    موفق باشی
    ------------
    اگر باز نتونستی یه گرایدت رو تو یه فرم بزار برام بفرست و دقیقا شکلی رو که می خواهی هم بفرست تا برات درست کنم
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : پنج شنبه 18 مهر 1387 در 10:33 صبح

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    بالاخره موفق شدم . ستون بندی مورد نظرم به این شکل بود .



    جهت اطلاع بگم که این کار از طریق خاصیت RowSpan قابل تنظیمه.

  22. #62

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    نقل قول نوشته شده توسط mehran5 مشاهده تاپیک
    سلام من احساس کردم در زمینه جانوس سیستم توی سایت کمبود است. با اجازه پیشکسوتان من این تاپیک و نوشتم تا هرکی مطلب و منبعی داره اینجا بذاره .نظرتو ن رو هم بدین ممنون.
    سلام
    لطفا کمکم کنید مگر نه از شرکت اخراج می شم.
    من توی پروژه ام از grid جانوس استفاده کردم و می خوام اطلاعات مرتبط را با در جداول data base که master / detail هستند در root table و child table اون نمایش بدم و اضافه کنم ولی فقط تونستم نمایش بدم .اصلا امکان add کردن سطر جدید رو بهم نمی ده.

    لطفا کمکم کنید. در ضمن از کجا می تونم janus رو download کنم؟

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    خاصیت AllowAddNew رو برابر True کردین ؟

  24. #64

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام چطوری میتوان اطلاعات گرید را بوسیله GridEXExporter به اکسل ارسال کرد

  25. #65

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    کاربر PegahGol
    شما باید در پراپرتی گزینه AllowAddNew را true قرار بدهید

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    با سلام
    من يك فرم شامل گريد جانوس ساخته ام (ورژن3.5) كه در ابتدا سالم است ولي بعد كه پروژه را ذخيره ميكنم و مجددا باز ميكنم پيام زير را ميدهد و كار نميكند
    Error 1 'The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047)' H:\Wpers\LC Pers

    دوستان با تجربه لطفا راهنمايي فرماييد

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام چطوری میتوان اطلاعات گرید را بوسیله GridEXExporter به اکسل ارسال کرد
    Dim st As New IO.FileStream(FileName, FileMode.Create, FileAccess.Write, FileShare.None)
    GridEXExporter1.Export(st)

  28. #68

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید

    من در برنامه ام از گريد جانوس استفاده كردم كه در آن بعضي ركوردها چايد دارد
    منظورم اين كه دو جدول دارم كه در آن بعضي از ركوردهاي جدول مستر زير جدول دارد (detail)

    در اول هر سطر (ركورد) در گريد يك علامت + براي تمامي ركوردهاي جدول مستر ميآورد حتي آنهايي كه در جدول Detail ركورد ندارند
    چكار بايد كه كه اين علامت فقط براي ركوردهاي گردش دار بياد

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید

    هیچ راهی وجود ندارد

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    44
    پست
    110

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    Layout یک نمونه گرید جانوس که توی اون میتونی جداول Parent و Child رو ثبت و ویرایش کنی برات فرستادم. اگه در فراخوانی Layout مشکل داری تماس بگیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 1.zip‏ (1.5 کیلوبایت, 303 دیدار)

  31. #71

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    اقام من گریدم در جانوس به شکل زیره حالا می خوام بر اساسس ستون های تکراری عمل ادغام (colmerge) انجام بدم

    که گریدم به شکل زیر در بیاد چطوری میشه این کار رو در جانوس گرید انجام بدم

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    اگر دوستان راجع به نحوه استفاده از كامپوننت FilterEditor مجموعه جانوس راهنمايي بفرمايند متشكر ميشوم

  33. #73

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    براي استفاده از فيلتر جانوس بايد
    1- پراپرتي () FilterMode=Automatic قرار بدهيد
    تا اينجا ميتوانيد فيلتر بصورت غير كومبو انجام دهيد و هر كلمه تايپ كنيد به محض اينتر
    ركوردهاي مرتبط به آن فيلد با آن شرط ظاهر ميشوند

    اگر خواستيد بصورت كمبو فيلتر كنيد بايد علاوه بر محله 1 اين مرحله را هم انجام دهيد
    2-در تابع لود فورم بنويسيد

     
    GridEX1.FilterRow.Cells(1).Column.FilterEditType = Janus.Windows.GridEX.FilterEditType.Combo

    نكته فيلد كه ميخواهيد فيلتر شود شماره آن را بجاي 1 بنويسيد

  34. #74

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    کسی نیست راهنماییم کنه ؟

  35. #75

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    من ميخواهم اطلاعات را بوسيله گريد جانوس وارد كنم
    اما اطلاعاتي زياد در اين باره نميدونم مثلاَ چطوري از ErrorProvider آن بايد استفاده كرد
    يا چطور ميتوان فيلدهاي خالي را چك كرد تا بمهض رد شدن از فيلد درصورت خالي بود ErrorProvider گريد نمايش داده شود
    خلاصه از اين قبيل كنترلها روي اطلاعات

  36. #76

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    آقا من يك مشكل دارم
    اين كه در برنامه وقتي با جانوس كار ميكني در كامپبوتر مقصد قبل از اجراي برنامه بايد جانوس رو هم نصب كني و حتي كركش رو هم بايد اجرا كني وگر نه برنامت اجرا نميشه . من اين مشكل رو در بيشتر كامپوننتها دارم . بايد چكار كنم . اگر لازم باشه همراه با برنامه تمام كامپوننتها رو نصب كني كه خيلي بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    براي استفاده از فيلتر جانوس بايد
    1- پراپرتي () FilterMode=Automatic قرار بدهيد
    دوست عزيز منظورم كامپوننت filterEditor در جانوس بود نه تنظيمات gridex

  38. #78

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    سلام
    من تو پروژ ه ام از کنترل های Janus استفاده می کنم ولی چگونه می شه محتوای یک Cell آن را بخونی

  39. #79

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    مشکل با رویداد ColumnButtonClick

    Private Sub Grid_ColumnButtonClick(ByVal sender As Object, ByVal e As Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs) Handles Grid.ColumnButtonClick
    If e.Column.Key.ToString = "select" Then
    me.Text = Grid.GetRow().RowIndex.ToString
    End If

    End Sub
    این رویداد باید الان به محض کلیک کردن کار کنه اما متاسفانه روی کلیک اول کار نمی کنه و با کلیک دوم raise میشه .
    علت چی می تونه باشه آیا ؟

  40. #80

    نقل قول: هر مطلبی درباره جانوس دارید اینجا بذارید.(janus system)

    آقا من یه مشکل خنده دار دارم نمی تونم رنگ TabControl ها رو در Uitab جانوس عوض کنم یعنی با تغییر
    Backcolor هیچ تغییری ایجاد نمی شه ؟

صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •