نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چند مشکل در جستجو کلمات به صورت کارکتر به کارکتر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118

    چند مشکل در جستجو کلمات به صورت کارکتر به کارکتر

    سلام به همه دوستان
    در برنامه ام می خوام زمانی که کاربر یک کارکتر رو وارد میکنه برنامه تمام کلماتی که با این حرف آغاز میشن رو نمایش بده
    توی سایت جستجو کردم و ی جواب پیدا کردم
    اما مشکلاتم
    1- من از یک text box استفاده کردم اما میخوام زمانی که کاربر حرف س رو وارد میکنه در زیر text box یک لیست کشویی باز شه و کاربر کلمه مورد نظرشو انتخاب کنه.
    نمیدونم کدوم یکی از ابزارای vb.net 2005 اینکارو انجام میده و اگه چنین چیزی نیست از چه ابزاری باید استفاده کنم؟

    2- من از کد زیر استفاده میکنم
    اما مشکل داره


    PubSqlCom.CommandText = " select Count(*) from book where bname like N'%" & txt_nbook.Text & "%'"
    ...maxcode = PubSqlCom.ExecuteScalar
    If maxcode <> 0 Then

    PubSqlCom.CommandText = "SELECT bname from book where bname like N'%" & txt_nbook.Text & "%'"
    PubSqlDR = PubSqlCom.ExecuteReader()
    I = 0
    While PubSqlDR.Read()
    codelist(I) = Trim(PubSqlDR.Item("bname").ToString)
    I += 1
    EndWhile

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257
    از خاصیتهای AutoCompleteCustomSource کنترل textBox استفاده کنید . قبلش خاصیت AutoCompleteSource را به CustomSource تغییر بدهید . AutoCompleteMode را هم تنظیم کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    میشه بگین چطور از این خاصیتا باید استفاده کنم؟

    من کد زیرو نوشتم اما خطا میده !!!


    While PubSqlDR.Read()
    txt_nbook.AutoCompleteCustomSource = Trim(PubSqlDR.Item("bname").ToString)
    I += 1

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    از دوستان کسی نیست کمکم کنه
    واقعا نمیدونم چطور باید از این خاصیتا استفاده کنم

  5. #5
            Me.cmbOragh.AutoCompleteMode = System.Windows.Forms.AutoCompleteMode.SuggestAppen  d
    Me.cmbOragh.AutoCompleteSource = System.Windows.Forms.AutoCompleteSource.CustomSour ce


            Dim adapter As New SqlDataAdapter
    Dim command As New SqlCommand("SELECT Id, Title FROM dbo.Oragh", data.Connect)
    adapter.SelectCommand = command
    Dim dataset As New PostSet
    adapter.Fill(dataset.Oragh)

    For Each row As PostSet.OraghRow In dataset.Oragh.Rows
    cmbOragh.Items.Add(row.Title)
    cmbOragh.AutoCompleteCustomSource.Add(row.Title)
    Next

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    ممنونم از راهنماییتون

    فقط ی مشکل وجود داره

    زمانی که لیست کشویی باز میشه انقدر سریع بسته میشه که نمیشه گزینه ای رو انتخاب کنم؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    با توجه به توضیحات داده شده ، چرا از کنترل ComboBox استفاده نمی کنید. اگه اصرارتون بر استفاده از TextBox هست
    بهترین روش استفاده از رویداد TextChanged کنترل TextBox هست دستوراتتون را توی این رویداد بنویسید .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    همونطور که گفتید از combo box استفاده کردم و مشکلم حل شد

    اما زمانی که style این کنترلو به صورت simple در میارم ،دیگه نمیشه از لیست کشویی اون چیزیو select کنم

    لازم من کاری انجام بدم تا این کنترل درست عمل کنه؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    118
    من تقریبا مشکلم حل شده

    اما ی سوال دارم

    چطور میشه بعد از وارد کردن حرف اول و دوم و پیدا کردن کلمه مورد نظر کاربر از combo
    زمانی که کاربر یک کلمه رو از اون انتخاب کرد
    متن combo رو در ی متغیر بریزیم
    در واقع میخوام بدونم چطور میشه تا کاربر یکی از آیتمهای کامبو رو انتخاب کرد ون آیتمو در متغیری قرار داد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile

    Dim Str As String = Me.ComboBox1.SelectedText.ToString

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    نقل قول نوشته شده توسط near_86 مشاهده تاپیک
    در واقع میخوام بدونم چطور میشه تا کاربر یکی از آیتمهای کامبو رو انتخاب کرد واون آیتمو در متغیری قرار داد
    اگه میخواید از متغیر استفاده کنید ، از کد davood-ahmadi
    استفاده کنید اما من ترجیح میدم بدون استفاده از متغیر و به شکل زیر استفاده کنم .
    Select Case Cmb.Text
    ...
    End Select

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •