نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از فایل متنی

  1. #1

    Tick خواندن اطلاعات از فایل متنی

    با سلام خدمت دوستان
    کدی نوشتم که قراره از یک فایل متنی اطلاعاتی رو بخونه سپس توی اون فایل مثلا هر کلمه ی alireza که بود رو به کلمه ی reza تبدیل کنه فکر میکنم منطق کار درسته ولی جواب نمیگیرم
    کد:

    var f1,f2:textfile;
    t1:string;
    begin
    AssignFile(f1,'c:\file1.txt');
    AssignFile(f2,'c:\file2.txt');
    Reset(f1);
    Rewrite(f2);
    while not(Eof(f1)) do begin
    Readln(f1,t1);

    while Pos('aliReza',t1) > 0 do begin
    t1[Pos('aliReza', t1)+0] := 'R';
    t1[Pos('aliReza', t1)+1] := 'E';
    t1[Pos('aliReza', t1)+2] := 'Z';
    t1[Pos('aliReza', t1)+3] := 'A';
    t1[Pos('aliReza', t1)+4] := ' ';
    t1[Pos('aliReza', t1)+5] := ' ';
    t1[Pos('aliReza', t1)+6] := ' ';
    t1[Pos('aliReza', t1)+7] := ' ';
    end;
    Writeln(f2,t1);
    end;
    CloseFile(f1);
    CloseFile(f2);
    end.



    فکر میکنین کجا رو اشتباه کردم؟

  2. #2
    فکر میکنین کجا رو اشتباه کردم؟
    کد رو نخوندم، ولی یاد اون تبلیغه افتادم که می گفت: این روزا با ایران رادیاتور، کی میره تو غار!

    الانم حکایت این کد شده، دیگه این روزا با وجود TStringList و Stream و StringReplace کی میره از AssignFile و Reset و Rewrite عصر پاسکال استفاده کنه؟!

    همین عبارت هایی که گفتم رو در سایت جستجو کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    با سلام خدمت دوستان
    کسی لینک یا نمونه سورس در مورد این تاپیک داره؟
    جستجو میکنم نتیجه نمیگیرم
    هدف:بازکردن فایل متنی و جایگزین کردن کلمه ای خاص به جای کلمه ای دیگر ،ذخیره تغییرات در فایل و در انتها بستن فایل
    دوستان منتظرم

  4. #4
    چطور جستجویی انجام دادید که با این Keyword های به این واضحی باز هم به نتیجه نرسیدید؟!
    شاید انتظار داشتید که با جستجو یک کد آماده برای این کار پیدا کنید.
    در هر حال، چون کدش خیلی ساده بود، براتون یه نمونه الان نوشتم:

    var
    S : TStringList;
    FileName,
    OldText,
    NewText : string;
    begin
    FileName := 'MyFile.txt';
    OldText := 'alireza';
    NewText := 'ALIREZA';
    S := TStringList.Create;
    try
    S.LoadFromFile(FileName);
    S.Text := StringReplace(S,OldText, NewText,[rfReplaceAll]);
    S.SaveToFile(FileName);
    finally
    S.Free;
    end;
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •