نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: از کا افتادن برنامه با تغییر مکان بانک از یک درایو به درایو دیگه

  1. #1

    از کا افتادن برنامه با تغییر مکان بانک از یک درایو به درایو دیگه

    با سلام همین طور که می بینید من این کد ها که در زیر موجود است برای ارتباط با بانک اطلاعاتی sql 2000,2005 بکار بردم اما یه مشکل داره اونم اینه که اگر بانک اطلاعاتی بعنوان مثال در درایو c باشد و یک بار برنامه را اجرا کنم اجرا میشه و میتونم از بانک اطلاعاتی استفاده کنم اما اگه بعد از اینکه برنامه رو بستم جای بانک اطلاعاتی رو عوض کنم مثلا به درایو E ببرم دیگه تا زمانی که بانک رو به جای اول برگردونم و حتما برای یکبار سیسیتم رو خاموش روشن کنم برنامه نمیتونه با بانک ارتباط برقرار کنه (لطفا بگید که اشتباه کار من کجاست )


    Imports System.Data.SqlClient

    Public
    Class Form1
    Dim ds AsNew DataSet
    Dim da AsNew SqlDataAdapter
    Dim strcon AsString = "data source = localhost;initial catalog= hami;integrated security =true"

    Dim strsql AsString

    Dim con As SqlConnection
    Dim newmode AsBoolean

    Dim newrow As DataRow
    Dim x AsString

    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    newmode =
    False

    strsql =
    "select *from ms"

    con =
    New SqlConnection(strcon)
    con.Open()
    da =
    New SqlDataAdapter(strsql, con)
    da.Fill(ds,
    "ms")
    TextBox1.DataBindings.Add(
    New Binding("text", ds, "ms.id"))
    TextBox2.DataBindings.Add(
    New Binding("text", ds, "ms.FirstName"))
    TextBox3.DataBindings.Add(
    New Binding("text", ds, "ms.LastName"))
    con.Close()
    EndSub


  2. #2
    منظورتون از بانک اطلاعاتی فایل های MDF و LDF هست ؟
    برای جابجا کردن اینها دیتا بیستون رو Detach می کنید ؟ و بعد از جابجایی Attach ؟
    یا اینکه Engin رو Stop می کنید؟
    و در آخر دلیل این جابجایی چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •