نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر متن یک label با ورود موس بر روی دکمه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار IranVisual
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مازندران ، رستمکلا
    سن
    36
    پست
    386

    Tick تغییر متن یک label با ورود موس بر روی دکمه

    میخوام وقتی موس رفت روی یک دکمه نوشته درون یک label تغییر کنه توی تاپیک طریقه عوض کردن عکس روی iamgebutton رو پیدا کردم ولی اینو بلد نیستم

  2. #2
    یک Function جاوا اسکریپت باید بنویسی که Label رو با آی دیش بگیره و عملیات لازم رو روش انجام بده و بعد ...


    Button1.Attributes.Add("OnMouseOver", " Return JavaScript Function();")


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار IranVisual
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مازندران ، رستمکلا
    سن
    36
    پست
    386
    تیه مثال کامل بزنید لطفا ممنون

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط IranVisual مشاهده تاپیک
    تیه مثال کامل بزنید لطفا ممنون
    دوست عزیز شما اصلا حاضر نیستید هیچ تلاشی بکنید !! واقعا عجیبه برای ImageButton پیدا کردی بعد برای یک Button نمیتونی بنویسی؟

  5. #5
    دوست عزیز این هم یک مثال که برات اتک کردم

    همونطور که twelve عزیز گفتند باید اینجوری عمل کنی
    اول یک لیبل و یک باتن به فرمت اضافه میکنی بعد در فرم لود این کد رو قرار میدی
     
    Button1.Attributes.Add("OnMouseOver", "document.getElementById('Label1').innerText= 'Label Changed'")

    Label1 آی دی لیبلی هست که میخواهید تغییر متن در اون انجام بگیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •