نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن مقدار return از SQL در Delphi با ADO

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212

    گرفتن مقدار return از SQL در Delphi با ADO

    سلام
    گاهی اوقات لازمه که در Stored Procedure ی که با یک مثلا ADODataSet فراخوانی شده، یک Return داشته باشیم مثلا
    return @@Error
    سوال اینجاست که این مقدار رو توی دلفی توسط چه روشی از همون ADODataSet بگیرم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511
    سلام.

    اگه منظور شما رو درست فهمیده باشم. به طور مثال شما یک پروسیجر در sql ساختی و میخوای مقدار Return_value اون رو به برنامه نسبت بدی.

    با استفاده از شی ADO storeproc و Ado Dataset استفاده کنی.

    که به این صورت :

    if (Sp_insert_user.Parameters.ParamByName('@return_va  lue').Value=-1) then
    Showmessage('متن پیغام');
    البته قبل آن اگر با دستورات sql آشنایی داشته باشی . باید به Return_value در sql مقدار بدی.

    و چون مقدار return_value از نوع integer است باید آن را به یک متغییر از نوع اینتیجر نسبت بدید.

    به این صورت:
    var int1:integer;

    begin
    int1:= Sp_insert_user.Parameters.ParamByName('@return_val ue').Value;
    end;
    و یا اگه اشتباه نکنم به این صورت:
    var int1:integer;

    begin
    int1:= Sp_insert_user.Parameters.ParamByName('@return_val ue').asinteger;
    end;

    موفق باشید.........................

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    روشی که گفتید درست. اما سوال من این است که چگونه می‌توان بدون تعریف متغیر اضافی، دقیقا مقدار برگشتی پروسیجر را دریافت کرد. در سوال هم مثال return @@Error را ذکر کرده بودم.

  4. #4
    سلام.من خودم وقتی دارم select یا جمعی رو در Sp انجام میدم فقط اونو اجرا میکنم بعد با استفاده از Fieldvalues اسم ستون مورد نظر رو میدم و مقدارش رو میگیرم.متغیر اضافی هم تعریف نمی کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    سلام.من خودم وقتی دارم select یا جمعی رو در Sp انجام میدم فقط اونو اجرا میکنم بعد با استفاده از Fieldvalues اسم ستون مورد نظر رو میدم و مقدارش رو میگیرم.متغیر اضافی هم تعریف نمی کنم.
    اولا که Error@@ فیلدی نیست که شما بتونید اونو از Fieldvalues بگیرید. دوما در Insert, Update, Delete چه می‌کنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •