نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مرتب سازی حبابی

  1. #1

    مرتب سازی حبابی

    بازنویسی برنامه مرتب سازی حبابی با این تفاوت که اعداد کوچکتر به سمت ابتدایی برنامه حرکت نماید. 1 7 4 6 9 5

  2. #2

    لطفا من را در حل این مسئله کمک کنید

    بازنویسی برنامه مرتب سازی حبابی با این تفاوت که اعداد کوچکتر به سمت ابتدایی برنامه حرکت نماید. 1 7 4 6 9 5

  3. #3
    این مرتب سازی نزولی هست برای صعودی کردنش هم فقط باید اون علامت (قرمز ) رو عوض کنید ...البته این با استفاده از یه تابع این کار رو می کنه


    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    void Sort(int Num[],int size){
    int temp,i,j;
    for (i=0;i<=size;i++)
    for (j=i+1;j<=size;j++)
    if (Num[i]<Num[j]){
    temp=Num[i];
    Num[i]=Num[j];
    Num[j]=temp;
    }
    for (int x=0;x<=size;x++)
    cout<<Num[x];

    }

    //*************************
    void main() {
    int Num[4];
    const int size=4;
    clrscr();
    cout<<"Enter Numbers:\n";
    for (int i=0;i<=size;i++)
    cin>>Num[i];
    Sort(Num,size);
    getch();
    }


  4. #4

    نقل قول: مرتب سازی حبابی

    سلام !
    خیلی ممنون ! کار خیلی خوبی بود ! یک ساعت سر اشکال این برنامه توی کتاب درسیم مونده بودم!
    میدونستم منطق کتاب مشکل داره اما خب دیگه....

  5. #5

    نقل قول: مرتب سازی حبابی

    اگه توی تابع sort بخوام به جای سه تا دستور و کمک متغیر Temp از تابع swap() استفاده کنم دقیقا باید چه کار کنم از چه هدری استفاده کنم؟ وقتی مینویسمش میگه swap نمیشناسه
    ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: مرتب سازی حبابی

    نقل قول نوشته شده توسط man.inam مشاهده تاپیک
    این مرتب سازی نزولی هست برای صعودی کردنش هم فقط باید اون علامت (قرمز ) رو عوض کنید ...البته این با استفاده از یه تابع این کار رو می کنه


    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    void Sort(int Num[],int size){
    int temp,i,j;
    for (i=0;i<=size;i++)
    for (j=i+1;j<=size;j++)
    if (Num[i]<Num[j]){
    temp=Num[i];
    Num[i]=Num[j];
    Num[j]=temp;
    }
    for (int x=0;x<=size;x++)
    cout<<Num[x];

    }

    //*************************
    void main() {
    int Num[4];
    const int size=4;
    clrscr();
    cout<<"Enter Numbers:\n";
    for (int i=0;i<=size;i++)
    cin>>Num[i];
    Sort(Num,size);
    getch();
    }

    ببخشید علامت قرمز کو؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •