نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در Full-Text Searches

  1. #1

    مشکل در Full-Text Searches

    من دستورات رو طبق Manual نسخه 5 وارد می کنم ولی هیچ سطری رو خروجی نمیده!
    مشکل از چیه؟


    SELECT * FROM `main_people` WHERE MATCH ( `people_firstname`, `people_lastname`, `people_state`, `people_town`, `people_address`, `people_diploma`, `people_study`, `people_trend`, `poeple_grade` ) AGAINST ('محمد');


    در سطر 1 نام یک شخص به نام محمد ثبت شده ولی این دستور هیچ سطری رو خروجی نمیده!

  2. #2
    این رو تست کنید:
    SELECT * FROM `main_people` WHERE MATCH ( `people_firstname`, `people_lastname`, `people_state`, `people_town`, `people_address`, `people_diploma`, `people_study`, `people_trend`, `poeple_grade` ) AGAINST (N'محمد'); 

  3. #3
    نه اینم خروجی نداره:


    MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). (Query took 0.0030 sec)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار enteraks13
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37
    همیشه ایراد از اصل دستور نیست متغیرها رو چک کنید شاید کاراکتر محمد رو نمی خونه مقدار دیگری با فونت انگلیسی مثلا بزارید شاید جواب بده( خودم هم به چنین مشکلی بر خوردم واینطوری حل شد)

  5. #5
    سلام.
    شاید اندکس fullsearch روی فیلدها گذاشته نشده ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •