نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: لود یک صفحه aspx روی سایت در یک صفحه html در سایت دیگه ؟؟؟

  1. #1

    Tick لود یک صفحه aspx روی سایت در یک صفحه html در سایت دیگه ؟؟؟

    سلام
    من میخوام یک صفحه aspx رو که روی سایتمه در سایت یک کسی که هاست لینوکس داره باز کنم (چاره ای جز لود در html نیست )
    حالا می خوام بدونم آیا می شه جوری لود کرد که آدرس سایت من معلوم نشه ؟
    با آجاکسی چیزی؟ یا جاوا ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    در مورد UrlWriting جستحو نمایید

  3. #3
    سلام
    بحث کلا UrlWriting نیست.
    من یک برنامه برای کسی نوشتم که یک قسمت کد دهی تحت وب داره.
    اون شخص هاستش لینوکسه و نمی خواد هم عوضش کنه.
    من میخوام برنامه رو روی سایت خودم با هاست ویندوز بذارم. و بعد یه جوری که معلوم نباشه توی سایت اون مثلا توی یک صفحه html لود کنم.
    من نمونه هایی رودیدم که یک فایل html یا php رو در یک فایل html با جاوا قرار میدند, بدون اینکه آدرس صفحه اصلی مشخص بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    از Inline Frime استفاده کن ولی بازم اگه کسی پروپرتیس صفحه رو نگاه کنه میفهمه

  5. #5
    ممنون Inline Frime رو خودم میدونم ولی میخوام اصلا معلوم نباشه

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    من یک برنامه برای کسی نوشتم که یک قسمت کد دهی تحت وب داره.
    اون شخص هاستش لینوکسه و نمی خواد هم عوضش کنه.
    من میخوام برنامه رو روی سایت خودم با هاست ویندوز بذارم. و بعد یه جوری که معلوم نباشه توی سایت اون مثلا توی یک صفحه html لود کنم.
    چرا Domain Alias نمیکنی روی هاست ویندوزت. اینجوری دامین مال اون شخص و هاست ماله شما هیچ کس هم چیزی نمیفهمه.;)

    موفق باشید

  7. #7
    سلام
    با Domain Alias می شه یک ساب دومین رو معرفی کرد؟
    مثلا سایت من abc.com هست و سایت اون شخص def.com وقتی code.def.com رو بزنیم code.abc.com بالا بیاد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406
    سلام
    این کدو ببین
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>New Page 10</title>
    <style>
    body{margin = 0;}
    #iframe{width:100%;height:100%;}
    </style>
    <script>
    function refreshpage() {
    document.getElementById("refresh").innerHTML = "<iframe id='iframe' src='http://mihanblog.com' ></iframe>";}
    </script>
    </head>
    <body onload="refreshpage();">
    <div id="refresh"></div>
    </body>
    </html>

    توی کد بالا به جای این http://website.com آدرس صفحتو بگذار بعدم اسکریپتو توی یک فایل جاوا اسکریپ رمز نگاری کن تا کسی کدتو نفهمه چیه به همین راحتی

  9. #9
    ممنون از کمکتون
    این هم آخرش آدرس سایت رو میندازه ولی بهتر از راه های دیگست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    406
    دوست عزیز اگه کد جاوای خودتونو رمز نگاری کنید کسی نمیفهمه آدرستون چیه مثلا اینو ببینید تا متوجه بشید
    http://linkbox.asheghi.ir/style/black-pt/js/script.js

  11. #11
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    با Domain Alias می شه یک ساب دومین رو معرفی کرد؟
    مثلا سایت من abc.com هست و سایت اون شخص def.com وقتی code.def.com رو بزنیم code.abc.com بالا بیاد
    بله Dns های سابدامین مبدا رو به مقصد تغییر بده و این کارو انجام بده "با مسئول هاست مشورت کن"
    با برنامه نویسی و از این جور کارا هیچ کاری رو پیش نمیبری فقط باید از سوی سرور تبادل داده رو انجام بدی.
    بازم میگم با مسئول هاستت مشورت کن.

    اگر هم PHP بلدی برو یه برنامه بنویس که اطلاعات رو بیاد از روی این دامین به Httprequest درخواست بده و اونجا نشون بده.البته کاره راحت و اصولی نیست.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •