نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: بازی مارپله

  1. #1

    Tick بازی مارپله

    سلام استاد م به من گفته بازی مارپله رو با ++C بنویسم بلد نیستم وقتم ندارم کی بلده به من کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123
    سلام
    اگه با سی شارپ بخوای بنویسی من می تونم کمکت کنم چون یه بار این بازی رو نوشتم
    1-اول بایذ بردش رو بکشی
    2-یه سری پله برا بالا رفتن که این رو می تونی با جمع کردن مختصات فعلی با اعداد ی که مد نظرت هست انجام بدی
    3- منطق بازیت رو هم باید کنترل کنی
    ببینم می تونم سرسش رو پیدا کنم اگه بتونم بهتون میدم
    ولی ایکاش خودتون مینوشتین فقط یکم کم خوابی می خواد
    (هنگام ساخت ویندوز 3.1 برنامه نویساش حتی وقت حمام رفتن هم نداشتن)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631
    سلام
    اگه امکان داره منو برای طراحی این بازی با #C راهنمایی کنید
    ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123
    میتونم راهنماییتون کنم
    1-قدم اول رو انجام بدید
    یعنی با استفاده از یک شی گرافیکی که حتما میتونی توی #c پیداش کنی یک صفحه مربعی بصورت کاشی های سبز و زرد بساز اینو انجام بده برا امشب فردا نتیجش رو بهم بگو

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631
    مثلا با Panel یا Div?
    اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید ممنونم
    راستی یه سؤال دیگه من ویندوزم رو عوض کردم و بعد ازینکه ویندوز جدید رو نصب کردم قبل از نصب نرم افزار دیگه ای اول Visual Stdio.net رو نصب کردم و الان وقتی می خوام برنامه ویندوز اپلیکیشن رو باز کنم ارور زیر رو میده:
    Error:
    The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect.
    (Exception from HRESULT: 0X8007007B)
    اگه امکان داره منو راهنمایی کنید.
    خیلی خیلی ممنونم از لطفتون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123
    ببخشید من این ارور رو تا حالا ندیدم
    سعی میکنم اون بازی رو که نوشتم پیدا کنم براتون بفرستم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631
    سلام دوست عزیزم
    مرسی از لطفتان
    پس من منتظرم...

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    Unhappy نقل قول: بازی مارپله

    سلام
    چی شد دوستان؟!
    لطف کنین بگین. بدجور لازم دارم

  9. #9

    نقل قول: بازی مارپله

    دوستانی که کمک می کنند، دقت داشته باشند که کمکشان در سایت فقط در حد پرسش و پاسخ و رفع مشکلات فنی باشد، اگر کسی برای رفاه حال دانشجویان عزیز، سورس کامل و آماده این برنامه را اینجا قرار دهد، هم تاپیک حذف میشه، هم کاربری که سورس کامل را قرار داده جریمه میشه. همونطور که حتما اطلاع دارید، حل پروژه ها و تمارین دانشجویی در این سایت ممنوع است، و دانشجو خود باید تمارین خود را حل کند. اگر مشکلی در بخشی از برنامه داشت، میتونه مطرح کنه، ولی تقاضای سورس کامل نباید بکنه؛ بهتره بگیم اینجا مفت خوری نداریم!

    با تشکر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    نقل قول: بازی مارپله

    این همه سورس ریخته تو سایت گیر دادین به ما؟!!

    بهتره بگیم اینجا مفت خوری نداریم! میخواین شماره حساب لطف کنین پول بریزیم به حسابتون قربان. این حرفتون که ممنوع تر بود. هم خارج از ادب بود هم توهین هم درخواست پول

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    Talking نقل قول: بازی مارپله

    اون تاپیک که مال دلفی بود رو چرا بسیتن؟!!
    اونجا واسه دلفی هست اینج واسه سی. هر کدوم جای خودشه. حالا اگه بیام اینجا واسه دلفی درخواست بدیم باز هزارتا حرف در میاد

  12. #12

    نقل قول: بازی مارپله

    اون تاپیک که مال دلفی بود رو چرا بسیتن؟!!
    اونجا واسه دلفی هست اینج واسه سی. هر کدوم جای خودشه. حالا اگه بیام اینجا واسه دلفی درخواست بدیم باز هزارتا حرف در میاد
    چون در این سایت Cross-posting ممنوع هست. از طرفی، تاپیک به این بخش مربوط تر هست تا به بخش دلفی دات نت.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  13. #13

    نقل قول: بازی مارپله

    بهتره بگیم اینجا مفت خوری نداریم! میخواین شماره حساب لطف کنین پول بریزیم به حسابتون قربان. این حرفتون که ممنوع تر بود. هم خارج از ادب بود هم توهین هم درخواست پول
    اگر می خواستیم از کسی تقاضای پول کنیم، از اونهایی که هر روز از مطالب سایت بطور مجانی برای پیش برد پروژه های تجاری شان استفاده می کنند، تقاضا می کردیم، نه از دانشجویانی که یک ترم را در خواب به سر بردند و آخر ترم از ترس افتادن درس دنبال سورس آماده پروژه های دانشجویی می گردند. این مملکت به اندازه کافی مهندس بی مصرف و کار نابلد داره، ما دوست نداریم در تولید همچین مهندسینی دست اندرکار باشیم. برای این منظور هم همینقدر از دستمون بر میاد که اجازه ندیم در این سایت که کنترلش را داریم، دانشجویی درخواست حل پروژه های دانشجویی خود را بکند. اگر کسی ناراحت هست، میتونه این سوال را در انجمن های دیگه بپرسه، شاید کاربران و مدیران آن انجمن ها مشتاق کمک به همچین دانشجویانی باشند.
    البته شما در تفسیر نوشته فوق آزادی و برای من فرق نمیکنه که چه برداشتی ازش داشته باشی. اگر هم فکر می کنی بی عدالتی در حقت رخ داده، یا کسی در این سایت از طلب پول کرده، میتونی با مدیر کل سایت، آقای کرامتی (DelphiAssistant) تماس بگیری و موارد خلاف قوانین را به ایشان اعلام کنی تا با مدیر خاطی برخورد بشه.

    موفق باشی


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    Thumbs down نقل قول: بازی مارپله

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    چون در این سایت Cross-posting ممنوع هست. از طرفی، تاپیک به این بخش مربوط تر هست تا به بخش دلفی دات نت.
    اصلا موضوع Cross-posting نیست. اینا دو تا مقوله جدا از هم بودن. اصلا دلفی دات نت به C چه ربطی داره؟! اگه من اینجا بنویسم توی دلفی دات نت من رو راهنمایی کنین اولین نفری که گیر میده خوده شمایی
    الانم بجای اینکه کسی جوابی بده و کاری پیش بره همش توهین داره میشه. متاسفم براتون.
    در ضمن بهتره بدونین یکی از بهترین دانشجویای دانشگاه هستم. فقط تجربه کمی دارم توی برنامه ی دلفی (تقریبا 4 ماه که توی همین مورد هم رودست ندارم بین دانشجوها) که خودم دارم اعتراف میکنم ، دلیلی نداره بیاین بگین بی سوادی و توهین های دیگه.

  15. #15

    نقل قول: بازی مارپله

    دلیلی نداره بیاین بگین بی سوادی و توهین های دیگه.
    بحث بی سوادی نیست. همونطور که قبلا هم به شما گفتم، شما می تونید پروژه خود و مشکلاتی که در پیاده سازی یا طراحی آن دارید به بخش های کوچکتری تقسیم کنید و درباره هر کدام سوال بپرسید، مثلا بجای اینکه دنبال سورس بازی مار پله بگردید، می تونید بپرسید که چطور میشه یک جدول رسم کرد، یا چطور میشه یک یک لیست دو پیوندی تعریف کرد، و... این نوع سوالات یعنی شما دارید روی مسئله فکر می کنید و در حین انجام کار به مشکلاتی برخوردید و میخواید کسی در آن زمینه های خاص شما را راهنمایی کند تا آن مشکل را خودتان پشت سر بزارید. ولی وقتی یکی میاد میگه در زمینه نوشتن بازی مار پله مشکل داره، یعنی اصلا حوصله فکر کردن روی مسئله را هم نداشته، یک راست اومده اینجا که از اول تا آخر کار را فرد دیگری برایش انجام بده!

    شما اگر کارتان خوب هست، کار را شروع کنید و هر جا برای شما قابل فهم نبود یا نمی دانید که یک مورد خاص در یک زبان خاص به چه شکلی تعریف یا پیاده سازی می شود، اول جستجو کنید که سوالتان تکراری نباشد، اگر تکراری نبود، سوال را در بخش مربوطه بپرسید؛ مثلا اینکه لیست دو پیوندی اصلا چی هست، به بخش الگوریتم ها مربوط میشه، ولی اینکه در دلفی چطور میشه یک لیست دو پیوندی تعریف کرد، به بخش دلفی مربوط میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    نقل قول: بازی مارپله

    متشکرم
    فکر کنم تاپیک مربوط به دلفی رو خودتون پاک فرمودین جناب مهندس کشاورز

  17. #17

    نقل قول: بازی مارپله

    سلام به همگی دوستان
    من می خوام یک بازی مارپاه تو #C بنویسم که تحت شبکه باشه،یعنی یک Server و یک Client داشته باشه.کسی هست کمکم کنمه،ممنون میشم خیلی فوریه.

  18. #18

    Smile نقل قول: بازی مارپله

    برنامه رو مي تونيد از لينک زير دانلود کنيد
    http://pasak.org/showproduct.php?id=155
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shoja : چهارشنبه 22 دی 1389 در 14:20 عصر

  19. #19
    کاربر جدید آواتار araz1367
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    16

    نقل قول: بازی مارپله

    سلام دوستان من قراره بازی مارپله رو تو محیط کنسول C#‎بنویسم نمیدونم باید از کجا شروع کنم اگه میشه دوستان ی راهنمایی بکنید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: بازی مارپله

    محیط کنسول یک آرایه از کارکتر هاست که در کنار هم قرار گرفتند فک کنم 20 در 80 باشه شما باید برای بدنه مارها یک کارکتر اسکی مثل # و برای بازیکن * را در نظر بگیری و هر بار صفحه نمایش را پاک کنی و دوباره صفحه را ترسیم کنی برای اینکار از تابع sleep و تابعی که کرسر ماوس را در مکان مورد نظر قرار میده
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...vs.110%29.aspx

    استفاده کنید و بازیتونو بنویسید دیگخ

  21. #21
    کاربر جدید آواتار araz1367
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    16

    نقل قول: بازی مارپله

    خیلی ممنون یکی هم من میخام بعضی از خونه های مثلا ارایه10*10 رنگ بزنم ک خونه تله س از چ کدی استفاده کنم ؟؟؟

  22. #22
    کاربر جدید آواتار araz1367
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    16

    نقل قول: بازی مارپله

    دوستان من چجوری میتونم خونه های ارایه رو ب صورت مارپیچ نشون بدم اگه بگین ممنون میشم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: بازی مارپله

    http://www.dotnetperls.com/console-color
    ...................
    ...................
    .....O.............
    .....#.............
    .....#.............
    ......#>............
    ...................
    ...................

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: بازی مارپله

    تو یوتیوب سرچ کن آموزشش حتما هست اگه هم C++‎ نبود بقیه زبان هارو سرچ کن الگوریتم دستت بیاد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •