نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدهکار یا بستانکار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هشتگرد
    پست
    265
    تشکر کردن
    29
    29 بار تشکر شده در 26 پست

    بدهکار یا بستانکار

    دوستان سلام
    چگونه می شود بدهکار و یا بستانکار بودن را مشخص کرد یعنی اگر وضعیت حساب منفی شد برنامه بستانکار را اعلام کند و وقتی وضعیت حساب مثبت شد برعکس بدهکار را نشان بدهد ؟
    در اکسس دستور IIF این کار را انجام می دهد . آیا در دلفی هم دستوری وجود دارد که مشابه آن کار کند . آیا دستور IFF همان دستور IIF در اکسس است ؟ اگر جواب مثبت است لطفا با یک مثال توضیح دهید .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    تشکر کردن
    73
    475 بار تشکر شده در 412 پست

    با سلام

    در حسابداری ما برای ورود اطلاعات همیشه دو تا ستون داریم که یکی بدهکار و دیگری بستانکار است.
    بدهکار یا بستانکار بر اساس ماهیت حسابها مشخص می شود.
    موفق باشید
    در بیکران زندگی دو چیز افسونم می کند:
    آبی آسمانی که می بینم و می دانم که نیست.
    خدایی که نمی بینم و می دانم که هست.
    یا حق . . .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    پست
    328
    تشکر کردن
    29
    99 بار تشکر شده در 89 پست
    چگونه می شود بدهکار و یا بستانکار بودن را مشخص کرد یعنی اگر وضعیت حساب منفی شد برنامه بستانکار را اعلام کند و وقتی وضعیت حساب مثبت شد برعکس بدهکار را نشان بدهد ؟
    منظور شما از اینکه برنامه این رواعلام کنه چیه ؟ منظورتون اینه که وقتی مانده حساب منفی یا مثبت بود برنامه به کاربر پیغامی نمایش بده ؟ یا منظورتون اینه که یه فیلد نیاز دارید که با توجه به ماهیت مانده حساب مقداری رو نمایش بده ؟
    اگر منظورتون پیغامه که میتونید با یه دستور If چک کنید که اگر مقدار کمتر از صفر بود چه پیغامی و اگر هم بیشتر بود پیغام دیگه ای رو نمایش بده :
    if ADOQuery1.FieldByName('Mande').AsFloat < 0 then
    ShowMessage('This acount is debtor')
    else if ADOQuery1.FieldByName('Mande').AsFloat > 0 then
    ShowMessage('This acount is creditor')
    ولی اگر منظورتون یه فیلده که مقدار "بدهکار" یا "بستانکار" رو با توجه به مانده حساب نمایش بده در اونصورت شما میتونید توی کوئری اینکار رو بکنید یعنی یه فیلد مجازی بسازید یا این که در Application خودتون برای دیتاست مورد نظر یه فیلد Calculated بسازید .
    -------------
    موفق باشید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    تشکر کردن
    73
    475 بار تشکر شده در 412 پست

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Amir_Safideh مشاهده تاپیک
    ولی اگر منظورتون یه فیلده که مقدار "بدهکار" یا "بستانکار" رو با توجه به مانده حساب نمایش بده در اونصورت شما میتونید توی کوئری اینکار رو بکنید یعنی یه فیلد مجازی بسازید یا این که در Application خودتون برای دیتاست مورد نظر یه فیلد Calculated بسازید .
    هیچ گاه مقدار بدهکار یا بستانکار را در یک ستون نمایش ندهید چون کاربران در چنین شرایطی دوچار شکل می شوند و اصولا در حسابداری عدد منفی نداریم و حسابها یا بدهکار هستند یا بستانکار.
    موفق باشید
    در بیکران زندگی دو چیز افسونم می کند:
    آبی آسمانی که می بینم و می دانم که نیست.
    خدایی که نمی بینم و می دانم که هست.
    یا حق . . .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هشتگرد
    پست
    265
    تشکر کردن
    29
    29 بار تشکر شده در 26 پست
    دوستان ممنون از لطفتان
    من منظورم را بیشتر توضیح می دهم : فرض کنیم شخصی 120000 ریال بدهکار است و ما مبلغ 200000 ریال از او دریافت می نماییم . طبیعتا اختلاف دو مقدار منفی می باشد یعنی شخص از ما بستانکار می شود . حال دستوری وجود ندارد (مثل IIF در اکسس) که مقدار منفی را مثبت نمایش داده و شخص را بستانکار نماید ؟ من از طریق کد نویسی خودم می توانم مشکل را حل کنم ول می خواهم بدانم آیا دستوری وجود دارد یا نه ؟
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار H_T_O_A
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    پست
    159
    تشکر کردن
    75
    129 بار تشکر شده در 77 پست
    ببینید hr110 واضح توضیح داد شما یه ستون بستانکار داری یه ستون بدهکار وقتی 120000 ریال به شخصی بدی در واقع ستون بدهکار 120000 ریال میشه و وقتی 200000 ریال ازش می گیری در واقع 200000 ریال بدهکاری شما یه متغیر از نوع بولین تعریف کنی که اگه مقدارش False شد یعنی بدهکاری بعد یه دستور if میزاری اگر ستون بدهی ها بیشتر بود متغیرتو false می کنه در واقع یعنی حساب منفی
    در این دنیا به نامردی همه مردند نامردان
    فقط من مانده ام نامرد خیل این جوانمردان
    یه چیز میگم ایشالله دلخور نشین
    قربون اون دلای تک سرنشین

  7. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید H_T_O_A از وی تشکر کرده‌اند:


  8. #7
    کاربر جدید آواتار b_e_shamlu413
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران کرج
    پست
    9
    تشکر کردن
    17
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    Thumbs up نقل قول: بدهکار یا بستانکار

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی جوادی مشاهده تاپیک
    دوستان سلام
    چگونه می شود بدهکار و یا بستانکار بودن را مشخص کرد یعنی اگر وضعیت حساب منفی شد برنامه بستانکار را اعلام کند و وقتی وضعیت حساب مثبت شد برعکس بدهکار را نشان بدهد ؟
    در اکسس دستور IIF این کار را انجام می دهد . آیا در دلفی هم دستوری وجود دارد که مشابه آن کار کند . آیا دستور IFF همان دستور IIF در اکسس است ؟ اگر جواب مثبت است لطفا با یک مثال توضیح دهید .
    با تشکر
    درمورد بالا بايد خدمت شما عرض كنم كه اگه منظور شما ازنظر حسابداري ميباشد بايد بگويم كه هيچ حساب كه ماهيت آن بستانكار است حق ندارد بدهكار (منفي) شود و هيچ حساب بدهكاري حق ندارد بستانكار شود ( منفي ) شود منظور اين است در حسابداري اگه يك حساب بخواهد منفي شود بايد اعلام گردد و نبايد اين اتفاق بيفتد چون تراز مالي بهم ميخوره
    نمي دانم منظور روشن بود البته اگه منظور گفته شما همان حسابداري باشد
    اطلاعات خودرا بیاموزید تا همیشه مجبور باشید بیشتر یاد بگیرد

  9. #8
    کاربر دائمی آواتار Saeid59_m
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    569
    تشکر کردن
    68
    86 بار تشکر شده در 58 پست

    نقل قول: بدهکار یا بستانکار

    فرض کنید مانده را در متغیر X قرار میدهید


    if x=0 then label1.caption:='بی حساب';
    if x>0 then label1.caption:='بدهکار';
    if x<0 then label1.caption:='بستانکار';

    Label2.caption:=abs (x);


  10. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    پست
    13
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: بدهکار یا بستانکار

    سلام دوستان عزیز
    مجتبی جان
    برنامه حسابداری ما که خیر سرشون خیلی کرون هست اینجوری
    اول در کدینگ حساب هات رو و ماهیت حساب (بدهکار یا بستانکار بودن حساب ) رو تعریف که کردیم.
    در سند حسابداری دو طرف حساب رو وارد میکنیم
    حالا برنامه طبق ماهیت حساب میاد بدهکار و بستانکار رو از هم کم میکنه و در مانده میاره
    اگر به دلایلی مغایرت در حساب به وجود بیاد- طرف چند تا کالا رو برگشت میده و یا بیشتر پول میفرسته سند حسابداری شما ثبت میشه ولی یک پیغام به کار بر نشون میده که مانده با ماهیت حساب مغایرت دارد ثبت کنم یا خیر.
    و طبق فرمایش دوستمون شرط گزاشتن در برنامه شما هم با فرمان IF هست که در visual فرمان IIF هستش.

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •