نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: uplod فایل به سرور توسط کاربر

  1. #1

    uplod فایل به سرور توسط کاربر

    با سلام
    من یه صفحه واسه آپلود ساختم و آپلود هم می شه
    اما نمی دونم به کجای سرورم آپلود میشه؟

    Upload.aspx:
    <HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>Uploading File...</TITLE>
    <Script language="vb" runat="server">
    sub page_load(s as object,e as EventArgs)
    If Not (MyInputFile.PostedFile Is Nothing) Then
    MyInputFile.PostedFile.SaveAs("c:\filename .ext")
    Response.write("Your File was saved on the server...")
    End If
    end sub
    </script>
    </HEAD>
    <BODY>
    <FORM method="post" encType="multipart/form-data">
    <input id="MyInputFile" type="file" name="MyInputFile" runat="server">
    <input type="submit" value="Submit">
    </FORM>
    </BODY>
    </HTML>

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    47
    پست
    88
    دقیقا همون مسیری که مشخص کردین البته روی سرور. یعنی روی درایو C سرور.

  3. #3
    با سلام
    البته اگه شما مجوزهای لازم رو نداشته باشین(که فکر میکنم ندارین!) فایلی آپلود نمیشه! در واقع آپلود فایل با خطا همراه خواهد بود...
    شما بایستی ابتدا مسیری رو که اجازه قرار دادن فایلها در آن مسیر (بر روی سرور!) به شما داده شده پیدا کنین و پس از اون شروع به آپلود کنین!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    با دستور Server.MapPath مسیر مربوط به سایت خودتون رو به دست بیارید.

  5. #5
    mr+30
    :flower:
    اما یه مشکل دیگه وقتی فایل رو آپلود میکنی آپلود میشه
    اما وقتی که دوباره یه چیز دیگه آپلود میکنی روی اولی save میشه


    :o

    باتشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوستان سلام
    چطور میتونیم با استفاده از همین روش نام فایلی را که دریافت میکنیم در یک جدول در sqlserverذخیره کنیم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    یه موضوع دیگه
    کد upload روی سرور کار میکنه ولی رو کامپیوتر خودم کار نمیکنه
    permission هم درسته
    Allow write
    read
    modify

  8. #8
    MR+30
    عزیزان حل شد!!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوستان کسی میتونه کد #Cاین برنامه را اینجا بذاره؟یا اینکه توضیح بده چطور میشه در یک پروژه #Cاز این کد استفاده کرد؟ :?
    چون من همین کد را در یک پروژه #Cقرار دادم کار نکرد.ولی وقتی یک پروژه جدید asp.netتحت vbایجاد کردم و این کد را قرار دادم درست کار کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •