نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ویرایش سلول های Excel

  1. #1

    Tick ویرایش سلول های Excel

    سلام...

    چگونه می توان در Excel توسط vb:

    1- دو یا چند سلول را با کد نویسی merge کرد
    2- چگونه می توان با کد نویسی از امکانات Borders استفاده کرد.

    برای توضیح بیشتر به تصویر ارسالی توجه شود:

    bq1.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    اهل تهرانم روزگارم بد نیست ...
    پست
    105
    با سلام
    یه راه کاری بهتون می گم که خیلی به درد می خوره توی اکسل Record Macro کنید و هر کاری که می خواید انجام بدید (در آخر Macro رو Stop کنید) . اکسل خودش تمامی دستورات شما رو به vba می نویسه ( داخل صفحه کدش ) بعد اونا رو کپی کنید توی ویبی و در ابتدای هر دستور object اکسلی که باز کردید رو بنویسید
    کدی که با macro در اکسل برامون می سازه این دوخطش برای merge کافیه
    Range("E7:F9").Select
    Selection.Merge

    حالا توی ویبی یک object از اکسل ساختیم که کد merge در vb به صورت:

    exlobj.Range("E7:F9").Select
    exlobj.Selection.Merge

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    refrence هاي موردنياز براي كاركردن با اكسل 2003 چي هستند؟
    از كجا ميشه گير آورد ؟

    موفق باشيد

  4. #4
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: ویرایش سلول های Excel

    سلام دوستان .
    حالا چطوری میشه با کدنویسی فرمت داده های سلولهای ستون A را در Excel از general به number تغییر بدم؟؟
    (من تعدادی دیتا رو از vb به excel منتقل کردم ولی فرمتشون general و حتما باید ستون رو انتخاب و کلیک راست کرده و format cells رو انتخاب کنم و از زبانه number ,number رو انتخاب کنم . به جای این میخوام با کد این کارا انجام شه).لطفا راهنماییم کنید

  6. #6

    نقل قول: ویرایش سلول های Excel

    هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟ خیلی کارم گیره.فکر نکنم خیلی سخت باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •