نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یه Componenet یا برنامه برای ترسیمات گرافیکی(فوری)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389

    یه Componenet یا برنامه برای ترسیمات گرافیکی(فوری)

    با سلام به دوستان عزیز
    یه برنامه دارم می نویسم که توی اون می خوام اشکالی رور رسم کنم یه چیزی بین Pain , Autocad!!! البته درحد ساده که بتونم اشکال رو باهاش رسم کنم و بتونم از TextBox هم استفاده کنم
    یکی از دانشجوهای دانشکدمون اونو از اینترن گرفته بود که من چون دیر متوجه شدم بهش دسترسی نداشتم که بگیرم
    می خواستم اگه دوستان می تونن کمکم کنن
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    چه جور ترسیمی؟ نمودار ؟

  3. #3
    سلام
    دوست عزیز می توانی بیشتر توضیح دهی
    آدرس زیر را نگاه کن شاید بدرد بخورد
    http://www.barnamenevis.org/vi...r=asc&start=15

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون دوستان
    راستش یه برنامه شهرسازیه که می خوان کروکی ساختمانها رو رسم کنن
    یه چیزی تو مایه های خیلی مختصرتر AutoCad
    مثلا بشه باهاش اشکال رو کشید و از TextBox 9هم برای نوشتن بشه استفاده کرد
    بازم ممنونم

  5. #5
    سلام
    یک برنامه دیدم که نیمه چه کد بود
    خط - دایره - نوشته و خیلی کارهای دیگر انجام می داد اگر پیدا کردم برایت ارسال می کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    فکر کنم اگر در مورد microsoft Map هم مطالعه کنی به جایی بررسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون
    آقای شفیعی اگه لطف کنین برام بذارین ممنون میشم

  8. #8
    سلام
    دوست عزیز آدرس زیر را نگاه کن در آن یک اکتیوایکس هست که فایلهای DXF را لود می کند با این اکتیوایکس می توانی خط - دایره - نقطه رسم کنی خود من نیز زیاد با این اکتیوایکس کار نکرده ام اگر به نتیجه رسیدی بنده را نیز راهنمائی کن چون خود من هم در همین زمینه کار می کنم
    http://www.barnamenevis.org/vi...439&highlight=

  9. #9

    نقل قول: یه Componenet یا برنامه برای ترسیمات گرافیکی(فوری)

    سلام ببخشید می خواستم درباره کدنویسی چیدن کاشی وار یک تصویر روی فرم ازتون کمک بگیرم برنامه ای که من نوشتم پیغام خطا میده اگه کمکم کنید ممنون میشم
    Private Sub Form_Paint()
    Dim wid As Single
    Dim hgt As Single
    Dim x As Single
    Dim y As Single
    wid = Picture1.ScaleWidth
    hgt = Picture1.ScaleHeight
    y = 0
    Do While y < ScaleHeight
    x = 0
    Do While x < ScaleWidth
    PaintPicture(Picture1.Picture x, y, wid, hgt)
    x = x + wid
    Loop
    y = y + hgt
    Loop
    End Sub

  10. #10

    نقل قول: یه Componenet یا برنامه برای ترسیمات گرافیکی(فوری)

    برای رضای خدا کمک کنید

  11. #11

    نقل قول: یه Componenet یا برنامه برای ترسیمات گرافیکی(فوری)

    ببین این بدردت میخوره ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. componenet KDTele
    نوشته شده توسط behzadk در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 21:41 عصر
  2. درخواست componenet نیاز فوری
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 19:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •