نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گزارش گیری از دو جدول که به هم ربط ندارند

  1. #1

    Smile گزارش گیری از دو جدول که به هم ربط ندارند

    سلام بر دوستان عزیز.
    آیا راهی هست که موقع گزارش گرفتن اطلاعات دو تا جدول که با هم ارتباط ندارن رو با هم نشون بده .مثلا دو جدول داریم یکی لیست خریدها و یکی لیست فروش ها. که این دو تا هیچ فیلد مشترکی هم ندارن. حالا می خوایم یه گزارش داشته باشیم که کل خرید ها و فروش ها رو نشون بده و بر حسب تاریخ مرتب شده باشه؟

  2. #2
    سلام
    راهش اينه كه اطلاعات هر دو جدول رو تو يك جدول موقت بريزي و از اون گزارش بگيري
    3 تا دستور Sql زير رو جداگانه اجرا كن

    Delete * From tbl_Temp

    Insert Into tbl_Temp Select * From Table_Kharid

    Insert Into tbl_Temp Select * From Table_Foroosh
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    ببخشید دستور delete برای چیه؟
    اگه یه ذره بیشتر توضیح بدید ممنون می شم.
    اگه می شد یه نمونه کوچیک برام بذلرید که دیگه شرمنده میشدم

  4. #4
    سلام
    delete براي حذف اطلاعات قبلي جدول موقت هست

    اينم نمونه :

        Dim cnn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset

    cnn.CursorLocation = adUseClient
    cnn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"
    cnn.Properties("Data Source") = "c:\test.mdb"
    cnn.Open
    cnn.Execute "Delete * From tbl_Temp"
    cnn.Execute "Insert Into tbl_Temp Select * From Table_Kharid"
    cnn.Execute "Insert Into tbl_Temp Select * From Table_Foroosh"
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    ببخشید که من اینقد می پرسم.
    با نهایت شرمندگی اولا من از adodc استفاده می کنم.
    ثانیا لطفا بگین اون جدول موقت رو تو دیتا بیسم باید بسازم؟
    مرسی از پاسخگویی سریعتون

  6. #6
    چطور می خواید دو تا تیبل رو که فیلدهاشون با هم تفاوت دارند با هم جمع کنید !
    مثلا برای تاریخ خرید وقتی دارید برگه های فروش رو وارد می کنید چی می خوای ثبت کنی؟

  7. #7
    منظورم اینه که مثلا یه جدول داریم توش لیست همه ی فروش ها هست. یه جدول هم داریم توش لیست همه ی فروش ها هست.
    حالا کاربر می خواد یه گزارش داشته باشه که توش همه ی فروش ها و خرید هاشو ببینه که با تاریخ منظم شده باشه.
    مثلا یه سطر توش نوشته شده باشه فروش به آقای معینی قیمت فلان تو سطر بعدی بنویسه خرید از مثلا بازرگانی چوب حبشی مقدار فلان قدر

  8. #8
    خب دوتا گزارش تهیه کنید و با یک کلید هر دو گزارش رو نمایش بدید .

  9. #9
    یعنی یک گزارش فقط برای خرید درست بشه و یک گزارش فقط برای فروش درست بشه و در رویداد کلیک برای command گزارشتون هر دو گزارش رو فراخوانی کنید .

  10. #10
    سلام
    اگر هم جدول tbl_temp رو نسازيد خود اين دستورات ميسازنش
    البته همونطور كه دوستمون گفتن، ترتيب و نوع فيلدها در هر سه جدول بايد مثل هم باشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •