نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: با کلیک کردن روی Shape تغیرات لازم اتفاق بیافته

  1. #1

    با کلیک کردن روی Shape تغیرات لازم اتفاق بیافته

    سلام
    من 3تاShape ویک Imageکه خاصیت False آن برابر Visible و یک BitBtn که خا صیت Enabel آن برابر False هست دارم که وقتی روی Shapeها کلیک می کنیم رنگشون عوض می شه می خوام با تغیر رنگ اونا خاصیت Enable،BitBtn برابر Trueو خاصیت Visible،Image برابر True بشه
    این دستور ها رو نوشتم ولی وقتی رنگ Shapeهام تغییر کنه هیچ اتفاقی نمی افته در صورتی قبلا همین راه رو بجای تغییر رنگ برای Visible شدن نوشتم درست اجرا میشه

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    refresh رو صدا زدی؟
    ضمناً از کدوم پراپرتی برای تغییر رنگ استفاده میکنی؟
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  3. #3
    سلام
    راستی یادم رفت همه این ها توی یه Panel قرار دارن
    procedure TForm1.Shape1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    Shape1.Brush.Color:=clBlue;
    end;
    procedure TForm1.Shape2MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    Shape2.Brush.Color:=clBlue;
    end;

    procedure TForm1.Shape3MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    Shape3.Brush.Color:=clBlue;
    end;
    procedure TForm1.Panel1CanResize(Sender: TObject; var NewWidth,
    NewHeight: Integer; var Resize: Boolean);
    begin
    If (Shape1.Brush.Color=clYellow) And(Shape2.Brush.Color=clYellow)And
    (Shape3.Brush.Color=clYellow) Then
    begin
    BitBtn1.Enabled:=True;
    Image1.Visible:=True;
    end;

    یه زره در موردRefresh توضیح بدین من ازش خبر ندارم؟؟؟

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    1- نیازی نبود که سه بار mousedown شیپها را بنویسی، یکی کافی است و در مابقی از همان متد استفاده کن:
    procedure TForm1.Shape1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    (Sender as TShape).Brush.Color:=clBlue;
    end;



    2- چرا از متد canresize بری فعال کردن کلید و ایمیج استفاده کردی در صورتی که میتوانستی از یک متد مستقل استفاده کنی و بعد از تغییر رنگ در متد بالا از اون استفاده کنی یعنی:

    procedure TForm1.Shape1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    (Sender as TShape).Brush.Color:=clBlue;
    [b] doEnable;[/b]
    end;

    procedure TForm1.doEnable;
    begin
    BitBtn1.Enabled:=(Shape1.Brush.Color=clYel low)and(Shape2.Brush.Color=clYellow)an d
    (Shape3.Brush.Color=clYellow)
    Image1.Visible:=BitBtn1.Enabled;
    end;


    البته کمی سورس متد doEnable را برایتان تغییر دادم :flower:
    در مورد Refresh هم بهتر است به راهنمای دلفی مراجعه کنید ، اگر و تنها اگر متوجه نشدید سوال کنید دوستان حتماً جواب خواهند داد.

    موفق باشید
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  5. #5
    سلام اینا برام خیلی سخته ازش سر در نمی آرم
    (Sender as TShape).برای چی هست؟
    doEnable; :[b\] برای جی هست؟
    Image1.Visible:=BitBtn1.Enabledچرا اینکار کردیم؟

    دوست من یکم بیشتر در راهنمای دلفی شنا کن.
    :)

  6. #6
    این دستور اجرا نمی شه فقط تو shap که دستور نوشتم آبی می شه و تو بقیه هیچ اتفاقی نمی افته؟
    procedure TForm1.doEnable; از چه نوعی باید تعریف بشه؟
    راه حل دی گه ایی نیست؟؟؟؟
    کمکممممم کنین من خیلی عجله دارم تا این کارم راه بی افته

  7. #7
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    دوست من بهتر نیست قبل از اینکه پروژه بگیریدو برای خود و سایت برنامه نویس مشکل ایجاد کنید، به فراگیری دلفی بپردازید :oops:
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  8. #8
    سلام
    ببخشید دوست عزیز من این قدر دلفی بلدم مگه خود شما دچار مشکل نمی شین
    و اینکه اگه مزاحم شما شدم ببخشید

  9. #9
    قانون شماره 4
    این سایت محلی جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با اهداف سایت می باشد. پس لطفاً سعی کنید مطالب خود را در رابطه با این موضوع و یا با موضوعات وابسته به آن ارسال نمایید.
    پس این سایت جای پرسش است.
    قانون شماره 12
    لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

  10. #10
    سلام
    من توی اولین message این موضوع دوباره دقت کردم. ولی بازم مشکل اصلی شما رو متوجه نشدم.
    اگه یکم کمتر خلاصه بگین ، و اگه علم من قد بده :wink: در خدمتم

  11. #11
    سلام از یه راه دیگه رفتم

تاپیک های مشابه

  1. کشیدن shape در C#‎
    نوشته شده توسط shotshat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 11:16 صبح
  2. کنترل Shape
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 20:30 عصر
  3. حرکت یک SHAPE به صورت منحنی به معادله ی Y=X^2
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 21:55 عصر
  4. ساختن shape به صورت ارایه
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 14:50 عصر
  5. تغیر شکل shape
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1383, 12:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •