نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقایسه دو عکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79

    مقایسه دو عکس

    سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم که چطور میشه یک قسمت مشخص از دو عکس هم اندازه را با هم مقایسه کرد. مثلا بدونیم که در یک ناحیه مستطیل شکل از صفحه رنگ کدام عکس دلخواه ماست. لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه.
    ممنون :D

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    nasser_ec@noavar.com
    پست
    19
    می شه اول باید بتونی پیکسل به پیکسل عس رو
    از نقطه پایین عکس بخونی
    که با توابع ویژوال بیسیک میشه
    بعد قرمز و آبی و سبز دو پیکسل رو با هم مقایسه کن
    این برنامه خیلی ساده ست
    و میتونی حتی یک شی رو در عکس جدا کنی که در روباتیک کاربرد زیادی داره

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79
    سلام
    از جوابی که دادی ممنون اما اون توابعی که گفتی میتونی نام ببری که من خودم برم دنبال یادگرفتنشون ؟ اگر هم نمونه کد داشته باشی و لطف کنی که چه بهتر.
    باز هم ممنون. :wink:

  4. #4
    میتونی یه مثال عملی نشون بدی؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مقایسه دو عکس

    سلام باید از توابع get pixel , set pixel استفاده کنید این توابع عضو api ویندوز هستن و از سرعت بالایی نیز بر خوردارند Email:0935647@Gmail.com برای کمک اگر خیلی مهم بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: مقایسه دو عکس

    دوست عزیز شما با دستور point هم میتونین عمل مقایسه رو انجام بدید که البته نباید هر پیکسل رو مقایسه کنید چون سرعت خیلی پایین میاد و بهتره که step هاتون رو بیشتر کنید تا سرعتتون بالا بیاد
    رابطه گام ها با سرعت مقایسه رابطه عکس داره و شما هر چی بخواید برنامتون حساس تر باشه باید مدت زمان بیشتری سپری کنید
    و نحوه اجرای اون هم خیلی راحته کافی هست از یک picture box استفاده کنی و بنویسی picturebox1.point(x,y) البته به جای x و y باید مختصات رو وارد کنی البته شایان ذکر هست که بیشتر مواقع از این تابع در حلقه های تکرار(بیشتر حلقه for ) استفاده میشه
    و برای مقایسه دو تا عکس میتونی از روش زیر استفاده کنی
    for i=1 to pic1.width step 6
    for j=1 to pic1.height step 6
    dim a as long,b as long
    a=pic1.point(i,j)
    b=pic2.point(i,j)
    if a=b then s=s+1
    if a <> b then s=0 exit for
    next
    if s=0 then msgbox "not"
    if s>0 then msgbox "yes"
    بازم اگه مشکلی داشتی پیام بزن
    و اگر عکست هم داخل یک عکس دیگست میتونی اونو جدا کنی و از دستور زیر استفاده کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: مقایسه دو عکس

    اگر هم میخواهی از توابع سریع تر استفاده کنی که GetBitmapBits این api بهترین گزینه هستش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •