نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال به بانکsql server با login

  1. #1

    اتصال به بانکsql server با login

    با سلام به دوستان
    من مدتی است برای اصال به بانک sql server مشکل پیدا کردم هرچه از oledb و یا odbc استفاده می کنم هیچ اثری ندارد . در ضمن تنظیمات امنیتی برای بانک هم تعریف کرده ام. ولی برخی مواقع یا می گه در login کردن مشکل داره و یا درایو مربوطه را پیدا نمی کنه.
    بعضی وقتها هم که یه user از خودش تعریف می کنه که اصلا تفریف نشده(IUSER_server)موندم چه کنم این هم کدی که با آن به بانک وصل می شم در ضمن sql server را در ویندوز 2000 پروفشنال نصب کرده ام




    Set strConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    strconn="DRIVER={SQL Server};"
    strconn=strconn & "SERVER=windows2000;DATABASE=farsibook;"
    strconn=strconn & "UID=sa;PWD=;"
    strconn.Open "dsn=farsibook.dsn"
    set rst=server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    rst.Open "infobook",strconn,3,2,3
    search = Request.Form("txtsearch")

  2. #2
    سلام،
    ممکنه متن دقیق پیغام رو ذکر کنید؟ مرسی!

  3. #3
    با سلام به شما
    این پیغام خطا می باشد. و من هم در iis و هم در ویندوز 2000 و هم در sql server این user را تعریف کرده ام
    Error Type:
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E4D)
    [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user 'mostafa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.

  4. #4
    مصطفی جان،
    SQL Server شما از حالت Windows Only برای اعطاء اجازه ورود (Authentication) استفاده میکنه. لطفا در Enterprise Manager روی نام سرور Right Click کنین، در صفحه ای که ظاهر میشه، Security رو انتخاب کنین، حالا SQL Server and Windows رو انتخاب کنین. بعد از OK کردن، SQL Server یکبار سرویسش رو Restart میکنه.
    برای اطمینان، اول از Query Analyzer سعی کنین با وارد کردن Useraname و Password یکبار Login کنین. اگر درست بود، حالا برنامه رو تست کنین.
    موفق باشین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 15:11 عصر
  2. مشکل LOgin شدن به SQL SERVER
    نوشته شده توسط vbsqlhadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 12:06 عصر
  3. مشکل در Login شدن به SQL Server از کامپیوترهای دیگر در شبکه
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1384, 05:22 صبح
  4. LOGIN شدن client ها به server 2003
    نوشته شده توسط vatal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:16 عصر
  5. login to smtp server?
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 19:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •