نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: ایجاد آدرس برای هر کاربر در یک دامنه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    Tick ایجاد آدرس برای هر کاربر در یک دامنه

    چگونه میشود در سایتم برای هر کاربر به طور خودکار آدرس جداگانه بسازم؟
    آیا ربطی به dns داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    اگه سرور اختصاصی داره آره میشه سوالت خیلی تکراری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    Unhappy تاپیکی میشناسی معرفی کن

    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ksh مشاهده تاپیک
    اگه سرور اختصاصی داره آره میشه سوالت خیلی تکراری
    خودم هم می دونم قدیمی هست ولی چگونگی ساخت به کار گیری آن را بلد نیستم .
    مثلا من این را
    amin.beladerang.com
    ایجاد کردم چگونه hyperlink به آن بدهم

  4. #4
    کلمه ی زیر را در همین بخش جستجو کنید

    Url Rewriting

    هیچ ربطی هم به DNS و این جورچیزا نداره

  5. #5
    کلمه ی زیر را در همین بخش جستجو کنید

    Url Rewriting

    هیچ ربطی هم به DNS و این جورچیزا نداره
    این مسئله ربطی هم به URL Rewriting نداره ، همونطور که shahab_ksh گفت سرور اختصاصی و اختصاص ساب دامین برای هر کاربرلازم است (مانند سیستم وبلاگ )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    هیچ ربطی هم به DNS و این جورچیزا نداره
    ربط داره

    خودم هم می دونم قدیمی هست ولی چگونگی ساخت به کار گیری آن را بلد نیستم .
    مثلا من این را
    amin.beladerang.com
    ایجاد کردم چگونه hyperlink به آن بدهم
    بحثی هست به نام Wildcard DNS که با داشتن سرور اختصاصی میتونید به اون دسترسی پیدا کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302
    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ksh مشاهده تاپیک
    ربط داره



    بحثی هست به نام Wildcard DNS که با داشتن سرور اختصاصی میتونید به اون دسترسی پیدا کنید
    با این فرض که sub domain ایجاد شده چگونه می شود به آن آدرس داد ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    اون وقت میتونید از URL Rewriting استفاده کنید

  9. #9
    شما با استفاده از Wildcard DNS میتونید تمامی درخواست ها را به برنامه ( همان برنامه اصلی ) برای پردازش ارجاع بدید سپس با استفاده از url rewriting میتونید صفحه دیگری را لود کنید.
    اگر سرور اختصاصی داشته باشید و بخواهید بدون url rewriting این کار رو برای تمامی کاربران ثبت نامی خود انجام بدید کار خوبی انجام نداده اید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302
    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک
    این مسئله ربطی هم به URL Rewriting نداره ، همونطور که shahab_ksh گفت سرور اختصاصی و اختصاص ساب دامین برای هر کاربرلازم است (مانند سیستم وبلاگ )
    در حقیقت منظور من همان سیستم وبلاگ است.منظور از :
    URL Rewriting
    چیست؟ دوستان ما چند نفر هستیم که می خواهیم در یک وبگاه به طور جداگانه پروژه هایمان را نشان بدهیم.
    از راهنمایی همه سپاس

  11. #11
    معنی url rewriting برای شما یعنی لود کردن یک صفحه بجای صفحه ای که آدرس آنرا کاربر مشاهده کننده ارسال نموده است البته بدون اینکه خود کاربر ( مشاهده کننده ) این موضوع را متوجه شود یعنی آدرس در آدرس بار تغییر نمی کند.
    ببخشید من انشاء خوبی ندارم
    برای این کار شما باید در فایل Global.asax تابع Application_BeginRequest را مطابق با خواسته خود تغییر دهید

    string absoluteUrl = Request.Url.AbsolutePath.ToString().ToLower();

    خط بالا آدرس درخواستی کاربر را میگیرد

    ............
    string path2 = "?id=" + pageid2 + "&n=" + farsiN;
    HttpContext.Current.RewritePath("~/en/Group.aspx" + path2, false);

    این خط ها هم که بعد از بررسی آدرس درخواستی صفحه اصلی که قرار است نمایش داده شود را لود میکند.

  12. #12
    @chaalesh
    اگر به RewritePath، مقدار false رو پاس بدی کد وضعیت 302 رو بر میگردونه که باعث میشه صفحه توسط موتورهای جستجو ایندکس نشه! کد صحیح 301 هست.
    از کتابخانه ی http://www.urlrewriting.net/ استفاده کنید.

    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302
    پس من این کد را در سایت
    www.beladerang.com
    h اجرا کرده و با alias : amin.beladerang.com بالا میام و نتیجه را می گذارم .
    اگر توضیحات دیگری است بگوئید.
    با سپاس


  14. #14
    chaalesh امکان توضیح بیشتر یا امکان معرفی منبع را به من دارید . من در پروژه ام همه به این صورت فراخوانی می شوند . http:// www.sitename.com/default.aspx?m=2 می خواهم به جای این 2 اسم صفحه بگذارم

  15. #15
    برای انجام این عمل شما می توانید از دو روش استفاده کنید
    به اینها یه نگاهی بنداز
    http://www.codeproject.com/KB/aspnet/urlrewriter.aspx
    http://www.developer.com/net/asp/article.php/3581326

    اگر بخواهی تبدیل قانونمند داشته باشی که تو web.config کارتو انجام بده اگه نه باید اون کد هائی که قبلا گفتم ازشون استفاده کنی.

  16. #16
    به این هم یه نگاه کن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=90405

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •