نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن نود در xml

  1. #1

    سوال :اضافه کردن نود در xml

    سلام من میخواستم به xml زیر در C#‎ یک نود اضافه کنم میشه منو راهنمایی کنید؟

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <News>
    <NewsItem>
    <Title>TURKEY: Stocks go up after a surge in investor confidence</Title>
    <Date>July, 19th, 2003</Date>
    </NewsItem>
    <NewsItem>
    <Title>ROMANIA: Privatization drives the stock market this week</Title>
    <Date>July, 18th, 2003</Date>
    </NewsItem>
    <NewsItem>
    <Title>BULGARIA: Government plans for a new wave of privatization</Title>
    <Date>July, 17th, 2003</Date>
    </NewsItem>
    </News>
    آخرین ویرایش به وسیله ali15462002 : سه شنبه 24 اردیبهشت 1387 در 21:18 عصر

  2. #2
    اگه منظورت اضافه كردن يه item جديده ، كافيه قبل از
     </News>
    كد زير رو اضافه كني. اگه منظورت چيز ديگه ايه واضح تر بگو لطفا.

       <NewsItem>
    <Title> عنوان خبر </Title>
    <Date>تاريخ خبر</Date>
    </NewsItem>

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    میخواستم از طریق کد C#‎ این کارو بکنم

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    علی جان از کد زیر استفاده کن . این حاصل 1 هفته تحقیقه ها :)

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    ابتدا این namespace ها رو بالای صفحه بگذارید.

    using System.Xml;
    using System.Xml.XPath;
    using System.IO;
    using System.Text;

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    نحوه ایجاد نود با کد C#‎.


    if (!File.Exists(Server.MapPath("xml3.xml")))
    {
    XmlTextWriter textWritter = new XmlTextWriter(Server.MapPath("xml3.xml"), null);
    textWritter.WriteStartDocument();
    textWritter.WriteStartElement("News");
    textWritter.WriteEndElement();
    textWritter.Close();
    }
    //================================================== ==
    XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();
    xmlDoc.Load(Server.MapPath("xml3.xml"));
    XmlElement subRoot = xmlDoc.CreateElement("NewsItem");
    //UserName
    XmlElement appendedElementImageUrl = xmlDoc.CreateElement("Title");
    XmlText xmlTextImageUrl = xmlDoc.CreateTextNode(txtTitle.Text);//Ali jan 1 text box be name txtTitle to form besaz
    appendedElementImageUrl.AppendChild(xmlTextImageUr l);
    subRoot.AppendChild(appendedElementImageUrl);
    xmlDoc.DocumentElement.AppendChild(subRoot);
    //Email
    XmlElement appendedElementText = xmlDoc.CreateElement("Date");
    XmlText xmlTextText = xmlDoc.CreateTextNode(DateTime.Now());//inja tarikhe emroz miad .mitonid az textbox estefade konid.
    appendedElementText.AppendChild(xmlTextText);
    subRoot.AppendChild(appendedElementText);
    xmlDoc.DocumentElement.AppendChild(subRoot);

    xmlDoc.Save(Server.MapPath("xml3.xml"));// save kardane file
    // Xml1.DataBind();//agar az control xml estefade mikonid mitonid ono entesab bedid be file xml va namayesh dahid dar gheire in sorat nemikhad. in khat ro estefade konid.

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    سلام من می خواستم ببینم که یه منو را چه طوری می شه در وب ایجاد کرد مانند منوی سایت زیر :
    http:// www.ehamvatan.com
    من می خوام این کار را با XML انجام دهم یعنی منوی من به صورت XMl ذخیره بشه ؟

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن نود در xml

    سلام حالا چه طور می شه این فایل را خواند و نمایش داد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •