نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در استفاده از جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24

    ارور در استفاده از جاوا اسکریپت

    با سلام خدمت دوستان
    من در صفحه ثبت نامم یک table دارم که تو هر td این table یک آبجکت input(text) گذاشتم. توی onclick این input ها یه تابعی به نام
    کد:
    ShowSearchPage('inputName')
    رو فراخوانی کردم.توی تابع فوق هم کد زیر را نوشتم . این 'inputName' همون نام آبجکت inputام می باشد.(در حقیقت میخوام برای صفحه بعد id اون input ای که کلیک کردمو بفرستم)


    function ShowSearchPage(nameSherkat{window.open("frmSrchSaham.aspx?RetValue1=" + nameSherkat ,'frmSrchSaham',' height=500,width=480,top=150,left=250,status=yes'); }

    توی صفحه بعدی ( frmSrchSaham.aspx ) هم مقدار RetValue1 را به آبجکت اینپوت به نام Hidden1 ،(کد زیر ) انتساب دادم.

    this.Hidden1.Value = Request["RetValue1"].ToString();


    حالا میخوام تو یه تابع مثل زیر input توی صفحه قبلی رو پر کنم:





    function
    ReturnSherkatID(id){

    var s=document.frmSrchSaham.Hidden1.value;window.parent.opener.document.frmRegister.s.value
    = id;
    window.close();}




    ولی error میده.میگه frmRegister.s وجود نداره ، الان وقتی کد:
    Alert(s)
    رو مینویسم id مربوط به input صفحه قبلی را نمایش میده . من می خوام بهش بفهمونم که مقدار S (یعنی id مربوط به input صفحه قبلی )رو بگیره ،مثلا اگر id مربوط به input صفحه قبلی txtSherkat1 باشه من میخوام window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at1.value رو بهم برگردونه .چه جوری اینکارو کنم؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24
    function
    ReturnSherkatID(id,nameSherkat)
    {
    var SherkatStr=document.frmSrchSaham.Hidden1.value;
    if(SherkatStr=='txtSherkat1')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at1.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 1.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId1.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat2')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at2.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 2.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId2.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat3')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at3.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 3.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId3.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat4')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at4.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 4.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId4.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat5')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at5.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 5.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId5.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat6')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at6.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 6.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId6.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat7')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at7.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 7.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId7.v alue=id;
    }
    elseif( SherkatStr == 'txtSherkat8')
    {
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSherk at8.value = nameSherkat;
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtSaham 8.focus();
    window.parent.opener.document.frmRegister.txtId8.v alue=id;
    }


    window.close();
    }

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    24
    مشکلمو موقتا مثل پست زیر حل کردم...، ولی خیلی ابتداییه، کسی راه حل بهتری داره؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •